- Πόντοι
- 48
Χα, μόλις και μετά βίας 1% πάνω από τις αληθινές κιθάρες, μάστορα... 8)Στενοχωρήθηκα που οι strat έπεσαν τόσο χαμηλά...![]()
Χα, μόλις και μετά βίας 1% πάνω από τις αληθινές κιθάρες, μάστορα... 8)Στενοχωρήθηκα που οι strat έπεσαν τόσο χαμηλά...![]()
Λίγο? Πόσο λίγο??? Για να το διαβάσεις όλο θέλεις ένα τεταρτάκι στο νερό!παντως τσεκαροντας λιγο το line up
http://www.glastonburyfestivals.co.uk/performance.aspx?id=196
δεν θα ελεγα οτι ειναι αποκλειστικα alternative....
Προσέχτε τι λέτε για το alternative παίδες' date=' μη ξαναγυρίσει καμιά μόδα με το heavy metal και τους epic poserάδες και κάνουμε τελετουργίες μετά να αναστηθεί ο Cobain να μας σώσει!!!Γιατί αυτά είναι επικίνδυνα πραγματά κι εμείς που ζήσαμε τα '80s τα θυμόμαστε όπως θυμόταν οι παππούδες μας την κατοχή....[/quote']
γιατι ρε??
δεν σου αρεσει δηλ. αυτο το εκπληκτικο στυλακι?
![]()
η αυτο το all time classic (καλα αυτο φοριεται απο πολλους ακομα στο Athens... :lol: )
![]()
Εμένα με σκιάζουν οι 5000 χιλιάδες νότες το λεπτό κάτω από Fa-Sol-Laδες,Ωχ....ΓΙα φαντασου να κυκλοφορείς στους δρομους και να βλεπεις ανθρωπους με περμαναντ κολλητα κολλάν (που γυαλίζουν) κραγιον και αθλητικά της εποχής....Sweet Jesus....σκιαχτηκα...:lol:
Προσέχτε τι λέτε για το alternative παίδες' date=' μη ξαναγυρίσει καμιά μόδα με το heavy metal και τους epic poserάδες και κάνουμε τελετουργίες μετά να αναστηθεί ο Cobain να μας σώσει!!!Γιατί αυτά είναι επικίνδυνα πραγματά κι εμείς που ζήσαμε τα '80s τα θυμόμαστε όπως θυμόταν οι παππούδες μας την κατοχή....[/quote']
Παντως στην ελλαδα,υπαρχουν πολλοι που εκστασιαζονται με την σκεψη ενος τετοιου ενδεχομενου.Περμαναντ,pointy guitars,στιχοι για μονοκαιρους και αλλα τετοια.Αν ποτε επαιζε μαι μαζικη ροπη προς την "heavy" μουσικα ελαφροτητα εδω θα υπηρχε μεγαλη ανταποκριση.
:lol: :lol: :lol:ωπ!να και το τρελλο αγορι!!
κατσε να σε φτιαξω και εσενα...
ιδιου κυριοι Ο Εξαρχος σε φωτο του 83..(πρωτος απο δεξια..)
![]()
:lol:
Ωραία κορδελίτσα... Από που την πήρες? Γουστάρουμε Guns 'n' Roses και Slash???η ...αριστερη με το...κοφτο :lol: ειμαι εγω