H Tele στο νουμερο 1!

Νίκος

Superfunk

R.I.P.
Πόντοι
2,368
συμφωνα με το περιοδικο Guitar & Bass στο φετινο

http://www.glastonburyfestivals.co.uk/

οι κιθαρες που χρησιμοποιηθηκαν περισσοτερο ειναι κατα σειρα:

Telecaster 21%

Les Paul 14%

Gibson 335 11%

Rickenbacker 7%

Fender Jag/JM 6%

Strat 5%

Gibson Acoustics 5%

All other Gibsons 5%

SG 4%

Epiphone 3%

All other Fenders 3%

Duesenberg 2%

Martin 2%

Taylor 2%

Gretsch 1%

All other brands 9%

Ξυπναει ο κοσμπος σιγα-σιγα.. :lol: Ξυπναει!! :lol: :lol:

τωρα και συ αναφερεσαι σε ασχετα κωλοπαιδα που δεν σολαρουν και δεν εχουν χαιτη.

Ιδεα δεν εχουν γι αυτο και παιρνουν τελε. γ@μw το alternative μου πρωι πρωι.

:D

Αυτη αραγε μετραει για τελε???

F026-2000-520.JPG

τωρα και συ αναφερεσαι σε ασχετα κωλοπαιδα που δεν σολαρουν και δεν εχουν χαιτη. Ιδεα δεν εχουν γι αυτο και παιρνουν τελε. γ@μw το alternative μου πρωι πρωι.

everybodyHappy.gif

Strat 5%

Κάτι δεν πάει καλά εδώ μου φαίνεται... :roll:

Καλό μου ακούγεται αν και είχα την εντύπωση ότι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό παίζει με στρατ....που διεξήχθει η έρευνα αυτή άραγε? :roll:

Η έρευνα περιλάμβανε μόνο τα μέλη από συγκροτήματα στα οποία έπαιζε τουλάχιστον μια τελε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Strat 5%

Καλό μου ακούγεται αν και είχα την εντύπωση ότι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό παίζει με στρατ....που διεξήχθει η έρευνα αυτή άραγε? :roll:
ειπαμε στο

Strat 5%

ειπαμε στο

Καλά ντε! :lol:

Το πράγμα είναι στάνταρ παγκόσμια συνωμοσία σε στυλ Dr. Evil.

Ευτυχώς we have the right man on the job και η Γη θα σωθεί 1 δευτερόλεπτο πριν την έκρηξη τεράστιας Tele με Atomic humbuckers (ιεροσυλία).

Bond%20royale.jpg

Οι τηελκάστορες θα οδηγηθούν στο πυρ το εξώτερο! :lol:

Καλα πετυχες και εσυ το festival....Αφου ολο κατι φλώροι alternativ-άδες παιζουν τι περιμενες...kαμια dean σε φαση dimebag darrel...:lol:

((εγώ παντως συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι οι πιο ομορφες κιθαρες ever....ακομα οι κιθαρωδοί στην ηλικία μου δεν το εχου κατταλαβει αλλα που θα παει....θα δουν την γλυκα....))

ΡΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!!!!!!

ΟΙ ΤΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ!!! Τερμα!!!!

αντε πια να ούμε.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ALTERNATIVE....ALTERNATIVE EINAI TA ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ!!!

(Αντε συγχυστηκα μεσημερι μεσημερι) :D :D :D

FENDER RULEEEESSS!!!

Δηλαδή η Stratocaster είναι στο 5% ??? Αχ, πόσο χαίρομαι... Τις μισώ! :D Η μόνη με την οποία θα έπαιζα - εφτιαχνα είναι χαλαρά η blackie του Ηλία!

Πάντως χαλαρά για το στυλάκι πάνω κάτω που παίζουν όλα τα συγκροτήματα που εμφανίζονται στο Glastonburry, με μια τέλε κι ένα σκαφάκι, πιστεύω ότι σχεδόν όλοι οι κιθαρίστες είναι καλυμμένοι!

τωρα και συ αναφερεσαι σε ασχετα κωλοπαιδα που δεν σολαρουν και δεν εχουν χαιτη. Ιδεα δεν εχουν γι αυτο και παιρνουν τελε. γ@μw το alternative μου πρωι πρωι.

Καλα πετυχες και εσυ το festival....Αφου ολο κατι φλώροι alternativ-άδες παιζουν τι περιμενες...kαμια dean σε φαση dimebag darrel...:lol:

:D:D:D:D:D

Έτσι μπράβο, πείτε τα να τα ακούσει ο κόσμος να μαθαίνει!!! Αν θέλετε πάντως μπορούμε να κάνουμε κίνημα εναντίον των alternative-άδων! Είμαστε ήδη 3!!! ;)

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡΝΑΤΙΒΒΒΒΒ!!!!!

ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΣΠΑΝΕΕΕ!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΛΤΕΡΝΑΤΙΒΒΒΒΒ!!!

Στενοχωρήθηκα που οι strat έπεσαν τόσο χαμηλά...:(

Μπα μη σκας,σε ΠΩΛΗΣΕΙΣ εξακολουθει να ειναι (και θα ειναι παντα )η νουμερο 1 κιθαρα στον κοσμο.... (για καθε μια tele που πουλαει η Fender πουλαει 7 strat!!)

Απλα το strat hating ειναι λιγο της μοδας... :wink:

Ρε πλακα εκανα για οσους το πήραν στραβα...Αφού ενα μεγαλο μερος των ακουσματων μου ειναι alternative....

Απλά όντως η στατιστική δεν ειναι καθολου ενδεικτική....Για φανταστείτε τα ποσοστα σε συναυλία power-thrash-core....Ε ρε γλεντια....

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back