H πιο ασχημη κιθαρα...

Jezus

Νέο μέλος
Πόντοι
16
...που φτιαχτηκε ποτε!!!

index_r2_c2.gif

Η κιθαρα του Ραντυ Ροουντς, του Νταιμ και του Ζακ Γουαιλντ 3 ΣΕ 1!!!

Το καλο ειναι οτι ο τυπος συνεχως τονιζει οτι εχει πατενταρει την ιδεα, χαχα, ποιος θα ηθελε να την κλεψει δηλαδη?!?!?!

http://www.rdz-guitar.com/

ποιος θα ηθελε να την κλεψει δηλαδη?!?!?!
πραγματι.

αλλα και η zakk wylde gibson zv (πανω sg και κατω flying-v) δεν παει πισω. μπ****ρδοκιθαρες...

H "Γεωργία Βασιλειάδου" των κιθαρών όμως είναι αυτή:

gibson-sg-standard.jpg

Άσχημη αλλά με ταλέντο...;D ;D ;D

elavd είπε:
H "Γεωργία Βασιλειάδου" των κιθαρών όμως είναι αυτή:

gibson-sg-standard.jpg

Άσχημη αλλά με ταλέντο...;D ;D ;D
Είδες ότι είμαι online και επιτίθεσαι, ε; Βρωμοκανιμόθριε.

Ας λύσουμε μετά από όλα αυτά τα χρόνια το ζητηματάκι μας: Ρε συ, σοβαρά δε σ'αρέσουν; Τί σου τη σπάει;

Θα πω κι εγώ για τις Strat μετά. ;D

Άσχημη κιθάρα είναι η κλασική ΜΑΥΡΗ στρατ του έλληνα κιθαρίστα στα μπουζούκια.

Έλεος δηλαδή, καλύτερα πρεζάκιας με τέλε.

Earendil είπε:
Ας λύσουμε μετά από όλα αυτά τα χρόνια το ζητηματάκι μας: Ρε συ, σοβαρά δε σ'αρέσουν; Τί σου τη σπάει;
1) Δεν μου αρέσουν τα κέρατά τους ΚΑΘΟΛΟΥ. Θεωρώ ότι οι SG είναι "πρόδρομοι" αυτών των κιθαρών:

sm_warbst_wmd.jpg

2) Δεν μου αρέσει το χρώμα τους (σαν καραμέλωμένο αμύγδαλο είναι). Θα μου πεις, υπάρχουν και άλλα χρώματα...αλλά θα σου απαντήσω ότι αν ζητήσεις από κάποιον να σου περιγράψει μια SG, μάλλον σε αυτό το σκ@τί χρώμα θα αναφερθεί...

3) Δε μου αρέσει το στραβοχυμένο pickguard τους. Ενώ είναι μια κιθάρα με συμμετρικό σχήμα (αν και στην ουσία δεν είναι απόλυτα συμμετρικό), το pickguard είναι λες και το έκοψε κάποιος στο...περίπου με το χέρι!

4) Για τα κέρατά τους σου έχω πει;

;D

Oρίστε κι' ένας τελειωμένος μπουζουκόβιος με κατάμαυρη στρατoκάστερ.

Προσέξτε παρακαλώ την ενδεδειγμένη τοποθέτηση των δακτύλων για να μπιστάει πιο πολύ το όργανο. Εννοείται ότι παίζει με τόνους delay και reverb.

David%20Gilmour%202006.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αριγκατο 69-79...Το θυμαμαι το παληκαρι,ειχε παιξει μιση σαιζον..καλο χερι,επαιζε καλα τεμπα αλλα επινε πολυ και στην λαικη ωρα μας γεμιζε πρασιναδες..

Από τους πινκ φλουντ δεν είναι αυτός;

Καλά είσαστε εντελώς κανιμόθριοι; Αφού αυτός είναι. Και έχουνε βγάλει και δίσκο, παλιά όμως.

kwstas79 είπε:
Καλά είσαστε εντελώς κανιμόθριοι; Αφού αυτός είναι. Και έχουνε βγάλει και δίσκο, παλιά όμως.
Να μην ξεστομίσω κάτι κακό πρωί πρωί.....ας πάει καλά όλο το Π-Σ-Κ (όχι το ΠΑΣΟΚ αλλά ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο)

Το πασόκ είναι δω, ενωμένο δύνατο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back