Guitar TEST sound clips by spimav_z...

Και τώρα μας λες οτι είναι Harley Benton custom shop και αρχίζουμε όλοι το πλέξιμο :lol: :lol: :lol:

Και τώρα μας λες οτι είναι Harley Benton custom shop και αρχίζουμε όλοι το πλέξιμο :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

λοιπον . 3.30 που θα ειμαι σπιτι μετα την δουλεια , θα ανεβασω 6 φωτο στο photobucket για την αποκαλυψη (ΤΩΡΑ!) χαχαχα!

καλημερες σε ολους!! :wink:

¶κουσα τα clips, σκέφτηκα αρκετά, αποφάσισα:

Αν δεν είναι...ταυροειδές, δεν μπορώ να φανταστώ τί είναι.

Πολύ καλά τα clips, εγώ θα χαμήλωνα λίγο τον bridge μαγνήτη γιατί μου φαίνεται ότι "βγαίνει" πολύ μπροστά.

Είπες "ελαφριά" στο 1ο post, οπότε μην μας πεις ότι είναι Les Paul σε παρακαλώ :lol:

Ο ήχος "ταυρίζει" αρκετά. Αν δεν είναι ταυρί θα διακινδυνεύσω άλλη μια πρόταση και θα πω PRS SE-αν και δεν τις έχω ακούσει ποτέ, απλά μαντεύω...κι ό,τι γίνει... :P

Επειδή εγώ ξέρω τι κιθάρα είναι, ένα θα πώ:

Θα ήθελα κι εγώ μια τέτοια αρραβωνιαστικιά!!! :lol:

Επειδή εγώ ξέρω τι κιθάρα είναι' date=' ένα θα πώ:
Θα ήθελα κι εγώ μια τέτοια αρραβωνιαστικιά!!! :lol:[/quote']

Α, εντάξει...σιγά μην είναι ταυρί τότε... :evil:

Α' date=' εντάξει...σιγά μην είναι ταυρί τότε... :evil:[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

νομιζω οτι ηρθε η ωρα να δειτε αυτο... :wink:

P1010091Medium.jpg

P1010092Medium.jpg

P1010093Medium.jpg

P1010094Medium.jpg

P1010095Medium.jpg

P1010096Medium.jpg

AYTAαααα...... :wink: :lol: 8) [/url]

καλοριζικη!!!!! καλοπαιχτη!!!!

σορι για την αγενια , αλλα μοιαζει λιγο με μπασο :lol:

γουστα ειναι αυτα. χαου ματς?

παντως ωραια τα κλιπακια ωραιοι οι ηχοι και παιζεις πολυ καλα . (δε σε κολακευω για να διασκεδασω τις εντυπωσεις γιαυτο που ειπα πριν ( θα εσκαγα αμα δε το ελεγα :lol: ) αλλα γιατι πραγματικα ηταν ωραια κλιπακια )

ευχαριστω πολυ για τις ευχες παιδια.

την κιθαρα μου την εκανε δωρο η αρραβωνιαστικια μου. :lol: της εταξα κι εγω βεβαια... ενα καλο δωρακι...:roll: 8)

παντως ακουστε:

1)μ αρεσει Π Α Ρ Α Π Ο Λ Υ η αισθηση του μπρατσου.

2)μ αρεσουν πολυ τα κλειδια

3)μ αρεσουν πολυ οι 2 μαγνητες , ταυτοχρονα .

ο neck για τζαζο-παιξιμο καλος ειναι.

ο bridge , ναι μεν αλλα θελω κατι καλυτερο για γκαζια χωρις να αρπαζει καθολου στα καθαρα.

4) μεχρι τωρα Δ Ε Ν ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΚΙΘΑΡΑ.πολυ πιο ελαφρια απο την ροκινγκερ στρατ μου με το swamp ash.UNBELIEVABLE!

5)απο look επισης μ αρεσει πολυ!

6)το setup ειναι πολυ καλο και το τρεμολο δουλευει ΑΨΟΓΑ!την εχω 4 βραδια στο μαγαζι και ειναι εξαιρετικα σταθερη στο κουρδισμα.

παμε στα μειον τωρα , τα οποια ειναι 2.

1)τα saddles του τρεμολο,φαινονται "ψευτικα" στο ματι.κανουν δουλεια ομως.

2) NUT. εδω τωρα εχω μια ερωτηση.

πως γινεται τα αυλακια του νατ,να ειναι οσο πρεπει φαρδια στον πατο τους,δηλαδη εκει που "καθεται" η χορδη, και να μην υπαρχει προβλημα στο κουρδισμα , και στο πανω μερος να ειναι "κλειστα" ωστε να μην χωραει η χορδη να βγει απο πανω ευκολα.... 8O

παντως ρωτηστε οτι θελετε μετα απο αυτο το μινι review .σιγουρα μου διαφευγουν πολλα.

:wink:

Αν δεν είναι ταυρί θα διακινδυνεύσω άλλη μια πρόταση και θα πω PRS SE-αν και δεν τις έχω ακούσει ποτέ' date=' απλά μαντεύω...κι ό,τι γίνει... :P[/quote']
Εγώ που το βρήκα, δεν δικαιούμαι κέρασμα κανένα μαντολάτο;

:lol: :lol: :lol:

Καλορίζικη και καλά σκισίματα...

Η αρραβωνιαστικιά σου έχει μικρότερες αδερφές; :o

Αν δεν είναι ταυρί θα διακινδυνεύσω άλλη μια πρόταση και θα πω PRS SE-αν και δεν τις έχω ακούσει ποτέ' date=' απλά μαντεύω...κι ό,τι γίνει... :P[/quote']
Εγώ που το βρήκα, δεν δικαιούμαι κέρασμα κανένα μαντολάτο;

Καλορίζικη και καλά σκισίματα...

Η αρραβωνιαστικιά σου έχει μικρότερες αδερφές; :o

τις διακοπες των χριστουγεννων θα φορτωσω μαντολατα το τριαξονικο του θειου μου και θ ανεβω αθηνα :lol:

(εχει μια που παντρευεται σε 2 μηνες)παντως και ελευθερη να ηταν , δεν κανεις τιποτα.ειναι ασχετη με μουσικη.η δικια μου ειναι μουσικος ηδη. :lol:

σχεδιαζει να μου παρει και κανα ενισχυτακι (μελετης-"αρπαχτων")

http://www.thomann.de/thoiw7_hughes_kettner_tour_reverb_prodinfo.html

Ωραιοτατη!Κριμα που δεν τη βγαζει πια η PRS μια και ειναι η μοναδικη της κιθαρα που μοιαζει με κιθαρα και οχι με...σερβαντα.. :lol:

Αυτο για το "ελαφρια" με κουφανε πρεπει να ειναι εντελως πουπουλο μια και η στρατ σου ειναι ηδη παναλαφρη.. 8O

Καλοπαιχτη...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back