"ΧΡΥΣΗ ΦΥΛΑΚΗ" (song by spimav_z)

delta66 είπε:
...... η χροια της φωνης που στα ΟΟΟΟ ομως μου θυμιζε κατι εντονα, (επειδη απεχω καιρο και παιχτικά και ακουστικά απο τα "ελληνικα δρωμενα", ξεχναω τι) .....
Δεν εχει σημασια αλλα τα ΟΟΟΟΟΟ, που πιο σωστα ειναι ΩΩΩΩΩΩ αφου ειναι καταληξη ρηματων "ξαναζησω" "προχωρησω" κλπ στο ρεφρεν, θυμηθηκα τελικα ποιον μου θυμιζουν.

Ματιαμπα (αδικαιολογητος εχουμε δουλεψει και μαζι)

κατ αρχας να ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις και τα σχολια τους.

μερικα πραγματα που θελω να πω για να ξεκαθαρισω το τοπιο,και ΟΧΙ για να δικαιολογησω τον ευατο μου σε καποιον τομεα οντας μη εμπειρος , ειναι τα εξης.

1.

οι στιχοι γραφτηκαν μεσα στο αυτοκινητο μου , και η αληθεια ειναι πως ημουν σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση....

το σιγουρο ειναι πως αν εγραφα ΤΩΡΑ στιχους ,

δεν θα μου εβγαιναν με αυτο το νοημα και την -καλως εννοουμενη παντα- ηττοπαθεια που ομολογουμενως εκπεμπουν..

δεν το χω μετανιωσει ομως διοτι με εκφραζουν (εκφραζαν) απολυτα σε αυτη τη στιγμη μου.

2.

καθοτι ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που "σκαρωνω¨δικο μου τραγουδι , δεν ξερω ποσο τα καταφερα σε τομεα στιχου και μουσικης και αυτος ειναι ο λογος που το ανεβασα εδω , και βλεπω οτι δεν εκανα ΚΑΘΟΛΟΥ ασχημα διοτι οι αποψεις και τα σχολια σας, με βοηθουν πολυ μεχρι τωρα.

3.

το βλεπω σαν αποκλειστικα δικο μου δημιουργημα που "βγηκε" απο βαθια εσωτερικη μου αναγκη εκφρασης οταν δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑΝ απολυτως να μιλησω.

δεν το εκανα ουτε για να πιασει εμπορικα , ουτε για να το προωθησω , ουτε για να αντιγραψω καποιον.μου φτανει σε επιπεδο ντεμο , απο πλευρας ποιοτητας ηχου.

τωρα απο παικτικης αποψης δεν μπορεις να παρεις κατι παραπανω απο καποιον που δεν εχει περαιτερω εμπειριες και ακουσματα.

(στο κατω κατω καποιος επαγγελματιας ενορχηστρωτης , θα μπορουσε να το κανει αγνωριστο.)

4.

ως αναφορα την φωνη του φιλου Νικου Π. που ακουγεται , πρεπει να πω οτι δεν ειναι ακριβως η χροια που ηθελα , αλλα οτι και ο ιδιος εχει επηρεαστει πολυ ΚΑΙ απο το στυλ (?) του χατζηγιαννη.(και ...ΝΑΙ! ειχα τον μαχαιριτσα στο μυαλο μου οταν το μουρμουριζα με την ακουστικη για να μου "κατσει" η μελωδια) 8)

5.

θα συμφωνησω στο οτι δεν εχω πολλα ακουσματα και σπαω το κεφαλι μου να βρω ενορχηστρωτικες ιδεες ωστε να "ντυθει" καλυτερα ολο αυτο το τραγουδι.

τα βασικα μου ακουσματα εκτος των διαφορων "all time classic" rock συγκροτηματων , ειναι

αντωνης βαρδης

χρηστος δαντης

κατσιμιχαιοι

τσακνης

μαχαιριτσας κλπ

οτι και ο μεσος ελληνας δλδ.

τιποτα το ιδιαιτερο και αυτο φαινεται οπως πολυ σωστα ειπατε και στο τραγουδακι αυτο.

τελος,το bass και οι κιθαρες ειναι γραμμενες "με τη μια" (one take)

υ.γ. να τολμησω να ανεβασω και αλλο ενα τραγουδι ακομα?? ::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
καθοτι ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που "σκαρωνω¨δικο μου τραγουδι
ΩΠΑ...δεν μας το ειπες αυτο,εγω νομιζα οτι γραφεις τραγουδια ...χρονια τωρα...

Με ελαχιστες εξαιρεσεις δεν υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που το πρωτο του τραγουδι ειναι αριστούργημα,πρεπει να γραψεις ΠΟΛΛΑ τραγουδια για να "μαθεις" το αθλημα του "τραγουδοποιου" και σιγουρα αν ασχοληθεις θα τα καταφερεις μια και υπαρχουν οι βασικες "ικανοτητες" 

α βασικα μου ακουσματα εκτος των διαφορων "all time classic" rock συγκροτηματων , ειναιαντωνης βαρδης

χρηστος δαντης

κατσιμιχαιοι

τσακνης

μαχαιριτσας
ειναι τοτε  ΑΠΟΛΥΤΑ φυσικο να γραφεις το υφος που γραφεις,μη ξεχνας οτι απο ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ επηρεαζόμαστε και φυσικα οτι ακουμε "περνάει" στο γραψιμο μας

(εκτος βεβαια των περιπτωσεων που ως επαγγελματιες γραφουμε τραγούδια παραγγελίες πανω σε "μανιέρες" δηλ.ζεϊμπεκικα,χασάπικα,τσιφτετέλια κτλ. με τα οποια ως Ελληνες ειμαστε πολυ εξοικιωμένοι,προσωπικα ας πουμε σου γραφω εναν ολοκληρο δισκο με "λαϊκα" σε 5-6 ωρες αν κατσω και δουλεψω συγκεντρωμενος ;D ;D,βεβαια και εκει βοηθαει παρα πολυ το να εχεις εντρυφησει στο ειδος ;),και εσυ φαντάζομαι με τοσα χρονια στη νυχτα αν σου πω κατσε γραψε μου 2-3 χασαπικα ανετα θα τα καταφερεις... ;D) 

για να ακους αυτα που ακους παει να πει οτι ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ εσενα  και προφανως ουδεις μπορει να σου πει τι πρεπει να σου αρεσει,εξαλλου πιστευω οτι αν οντως ΗΘΕΛΕΣ να ακουσεις/παιξεις κατι διαφορετικο θα το ειχες ηδη κανει μια και αντιληψη και αισθηση του τι συμβαινει γυρω σου εχεις και σιγουρα εχεις ακουσει δεκαδες διαφορετικες μουσικες εδω μεσα,οι οποιες προφανως δεν σε "αγγιξαν" ωστε να αλλαξεις ακουσματα (και πολυ καλα εκανες αν δεν σε εκφραζουν)

για ...τριτη λοιπον φορα θα σου πω οτι προσωπικα πιστευω οτι στο ΕΙΔΟΣ αυτο που εχεις επιλεξει (και το οποιο κακα τα ψεμματα εχει τεραστια εμπορικη & κοινωνικη αποδοχη στη χωρα που ζεις) μπορεις να κανεις κατι,δεν ειναι δε υποχρεωτικο να γραφεις και τη μουσικη και τους στιχους (ο Δαντης π.χ.που σου αρεσει σαν συνθετης,και σε εμενα αρεσει ειδικα οταν γραφει λαϊκα,δεν γραφει στιχους αλλα μονο μουσικη,αλλα και τεραστια συνθετικα ταλεντα οπως ο Βαρδης ας πουμε δεν γραφουν παντα και τους στιχους και τη μουσικη...)

keep on writing λοιπον ;)   

υ.γ. να τολμησω να ανεβασω και αλλο ενα τραγουδι ακομα??
ΦΥΣΙΚΑ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
spimav_z είπε:
θα συμφωνησω στο οτι δεν εχω πολλα ακουσματα και σπαω το κεφαλι μου να βρω ενορχηστρωτικες ιδεες ωστε να "ντυθει" καλυτερα ολο αυτο το τραγουδι.

τα βασικα μου ακουσματα εκτος των διαφορων "all time classic" rock συγκροτηματων , ειναι

αντωνης βαρδης

χρηστος δαντης

κατσιμιχαιοι

τσακνης

μαχαιριτσας κλπ
All due respect, αλλά νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος τα παραπάνω ακούσματα να υπονομεύσουν και όχι να αναδείξουν το (ιδιαίτερο) μουσικό ταλέντο που αναμφισβήτητα διαθέτεις, ιδιαίτερα όταν περνάς από την πλευρά του εκτελεστή σε αυτή του δημιουργού. Είναι έργο που το έχω δει κάμποσες φορές και δε μου πολυαρέσει. :)

επηρεασμενος οντως -γιατι να το κρυψω- απο το μπουζουξιδικο που δουλευω 12 χρονια τωρα , ολα τα χασαπο/ζειμπεκο/ρουμπο/τσιφτετελια , μου ακουγονται ολα ιδια και τα σιχαινομαι πια.

επισης , ισως να μη "μου βγει" αλλο τραγουδακι , η και ισως ναι. δεν το ξερω αυτο.

το σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να ειμαι καλα για να γραψω μουσικη. αυτο μου το εχω αποδειξει πολλες φορες.θεωρω αδυνατον να γραψω καποιο τραγουδι με "ελαφρυ" στιχο χωρις αυτο που εγω μεσα μου αποκαλω "rock-o-παραπονο".

::)

ΩΠΑ (νο.2 ;D)

Μη μπερδευεσαι και μη κολλας.

ΟΥΔΕΙΣ σου ειπε να μη γραψεις "πονεμενο" τραγουδι.

Ισα-ισα κανεις  ανθρωπος που ειναι "καλα" μπορει να γραψει ασμα ;D ;D ;D ,και παντα τα "πονεμενα" τραγουδια θα ειναι στην κορυφη των προτιμησεων ολων των ανθρωπων μαι και αντικατοπτριζουν τη ζωη  ;)(οπως εχει πει και ο Νιονιος "αν ημουν καλα δεν θα εγραφα τραγουδια" :) :))

Ουτε σου ειπε κανεις να γραψεις χαρωπα ....κομμουνιστικα ασματα για την υπεροχη ζωη κατω απο τη σοσιαλιστικη ομπρελλα και την αυξηση της παραγωγης... ;D ;D

;)

δεν θελει κοπο...ΤΡΟΠΟ θελει ;)

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν και να προσθέσω πως, ενώ τα επιμέρους στοιχεία του κομματιού σε γενικές γραμμές λειτουργούν, στο σύνολό τους, κάτι μοιάζει να "κρεμάει" λίγο...

Επίσης, δράττομαι της ευκαιρίας, και λαμβάνοντας κίνητρο απο τον Superfunk να παραθέσω τους στίχους ενός απο τα σπουδαιότερα τραγουδια που έχουν γραφτεί ποτέ.

Bruce Springsteen - Thunder Road

The screen door slams

Mary' dress waves

Like a vision she dances across the porch

As the radio plays

Roy Orbison singing for the lonely

Hey that's me and I want you only

Don't turn me home again

I just can't face myself alone again

Don't run back inside

Darling you know just what I'm here for

So you're scared and you're thinking

That maybe we ain't that young anymore

Show a little faith there's magic in the night

You ain't a beauty but hey you're alright

Oh and that's alright with me

You can hide 'neath your covers

And study your pain

Make crosses from your lovers

Throw roses in the rain

Waste your summer praying in vain

For a saviour to rise from these streets

Well now I'm no hero

That's understood

All the redemption I can offer girl

Is beneath this dirty hood

With a chance to make it good somehow

Hey what else can we do now ?

Except roll down the window

And let the wind blow

Back your hair

Well the night's busting open

These two lanes will take us anywhere

We got one last chance to make it real

To trade in these wings on some wheels

Climb in back

Heaven's waiting on down the tracks

Oh-oh come take my hand

We're riding out tonight to case the promised land

Oh-oh Thunder Road oh Thunder Road

Lying out there like a killer in the sun

Hey I know it's late we can make it if we run

Oh Thunder Road sit tight take hold

Thunder Road

Well I got this guitar

And I learned how to make it talk

And my car's out back

If you're ready to take that long walk

From your front porch to my front seat

The door's open but the ride it ain't free

And I know you're lonely

For words that I ain't spoken

But tonight we'll be free

All the promises'll be broken

There were ghosts in the eyes

Of all the boys you sent away

They haunt this dusty beach road

In the skeleton frames of burned out Chevrolets

They scream your name at night in the street

Your graduation gown lies in rags at their feet

And in the lonely cool before dawn

You hear their engines roaring on

But when you get to the porch they're gone

On the wind so Mary climb in

It's town full of losers

And I'm pulling out of here to win

Εμένα το μόνο που με ξένισε σε σχέση με το στίχο είναι ότι αφοπλίζεται ο τίτλος: ΧΡΥΣΗ φυλακή λέει, αλλά ο στίχος δεν μας λέει: γιατί είναι χρυσή; Και ακυρώνεται έτσι μια διάσταση που θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σαν ποικιλλία στη θεματολογία του. Υπό αυτό το πρίσμα, θεωρώ ότι ο τίτλος είναι έως και παραπλανητικός (με την κακή έννοια)...

Τώρα κατά τη γνώμη μου: Είναι ειλικρινές, καθόλου δήθεν και ψευτομεγαλεπίβολο, ένα απλό τραγούδι γιά να στείλει στον ακροατή μιά συγκεκριμένη γεύση γνήσιας μελαγχολίας και απελπισίας. Δεν είναι νομίζω ευφυές σαν σύλληψη κι ούτε χαζό. Απλά έντιμο (πράγμα που παρεπιπτόντως δεν συμβαίνει πάντα με τούς Τσακνομαχαιροπαπακωνστακατσιμιχοκτλ...)

Κατά τα άλλα, ως απόσταγμα ψυχής δεν είμαι σε θέση να το κρίνω πέρα απο το αν μού αρέσει σαν αισθητική ή όχι - πράγμα έτσι κι αλλιώς ασήμαντο. Εξ' άλλου όταν κρίνουμε κάτι θα πρέπει να το κάνουμε σύμφωνα με το πόσο πέτυχε ο δημιουργός αυτό που ήθελε αυτός να αποδώσει, κι όχι σύμφωνα με το τί θα θέλαμε εμείς να λέει! Υπό αυτό το πρίσμα, θεωρώ το τραγούδι τού φίλου γενικά εύστοχο, εκτός της αστοχίας με τον τίτλο. Αυτά...

ο τιτλος "χρυση φυλακη" μου εκατσε πριν καν γραψω τους στιχους , πραγμα που ισως ειναι λαθος.

με την "αντιθεση" των 2 λεξεων , ηθελα να εκφρασω ολα τα ''καλα'' (σπιτι, δουλεια. χρηματικη ανεση κλπ) που μπορει να εχει καποιος στη ζωη του , χωρις ομως πραγματικη ευτυχια.

ετσι μου βγηκε την συγκεκριμενη στιγμη.

θα το δουλεψω παντως οσο μπορω και θα επανελθω με νεα "εκδοση" του ασματος...οχι συντομα ομως...

Γεια χαρά!

Το άκουσα, έκατσα έγραψα ένα σεντόνι λεπτομερή κριτική και μετά τα έσβησα και συνοψίζω  ;D  :P

++ μέρη ακουστικής και μπάσου

+ bridge (μου θύμισε κάτι από το Cheat The Hangman των Doobies ... ιεροσυλία ο συχετισμός;  ???  ;D )

= chorus

- verse

- μέρη ηλεκτρικής (κι εγώ πιστεύω στο "Δεν υφίσταται αξιοπρεπές κομμάτι άνευ παραμορφωμένης κιθάρας" αλλά πρέπει να βρεις κάτι πιο ενδιαφέρον ...)

-- στίχοι (συγγνώμη αλλά είναι χιλιοειπωμένες οι ρίμες σου)

- ενορχηστρωτικά κλισέ (πχ συνθ στο 1:40)

Δεν πιστεύω να στόχευες στο να γράψεις αριστούργημα με την πρώτη (πρώτη προσπάθεια είναι είπες, σωστά;), οπότε δε βλέπω λόγο να μη συνεχίσεις το ευγενές σπορ της τραγουδοποιίας.

Μπράβο σου πάντως που "εκτίθεσαι" στην κριτική μας  ;D

εννοεις , να αλλαξω το παιξιμο της ηλεκτρικης κιθαρας στο κομματι , ή να βρω καποιο αλλο οργανο , του οποιου το ηχοχρωμα , να αντικαταστησει επαξια την κιθαρα?

για το σπορ της τραγουδοποιιας , ισως κατσει , ισως και οχι.

τυχαια τα εκανα αυτα τα 2 κομματια.δεν το κυνηγαω καθολου...

ως αναφορα την κριτικη , αυτο ειναι που ηθελα , ωστε να ξεκαθαρισουν οι σκεψεις μου και να προσπαθησω να βελτιωθω "ανοιγοντας" το μυαλο μου.

:)

Εγώ θα έλεγα να προσπαθείς να κάνεις την έκπληξη μέσα από τα κομμάτια. Είσαι πολύ βαθιά στην πεπατημένη. Καλύτερα να ξεφύγεις και να είσαι και λίγο off παρά να μην ξεφύγεις καθόλου. Πειραματίσου βρε αδερφέ...

mscmkr είπε:
Εγώ θα έλεγα να προσπαθείς να κάνεις την έκπληξη μέσα από τα κομμάτια. Είσαι πολύ βαθιά στην πεπατημένη. Καλύτερα να ξεφύγεις και να είσαι και λίγο off παρά να μην ξεφύγεις καθόλου. Πειραματίσου βρε αδερφέ...
σωστα.

ειναι μεχρι να ξεκολλησει το μυαλο μου και να σκεφτω....

thanx man

:)

mscmkr είπε:
+100000

Σπυρο εχοντας ακουσει παλιοτερα clips σου

μπορω να πω οτι παιζεις πολυ ωραια κιθαρα.

Tωρα οσον αφορα τη συνθεση ειναι ενα πολυ

ιδιαιτερο κομματι και ξεχωριστο (διαφορετικο

απο το να παιζεις μονο κιθαρα).

Ψαξε, πειραματησου, ακου κι' αλλα ειδη μουσικης,

για να χτισεις το «δικο σου» κομματι.

(Δεν λεω να γινεις ντε και καλα καινοτομος

αλλα να φυγεις απο την περπατημενη)

Ξερω οτι δεν ειναι απλο και ευκολο

(εχω φαει κι εγω τα μουτρα μου και συνεχιζω να μαθαινω)

αλλα πιστευω οτι αξιζει να το προσπαθησεις γιατι

εχεις τις δυνατοτητες)

Φιλικα παντα  :)

spimav_z είπε:
εννοεις , να αλλαξω το παιξιμο της ηλεκτρικης κιθαρας στο κομματι , ή να βρω καποιο αλλο οργανο , του οποιου το ηχοχρωμα , να αντικαταστησει επαξια την κιθαρα?
Μα αν αντικαταστήσεις την ηλεκτρική δε θα ισχύει το ρητό ...  ;D . Εννοώ άλλες φράσεις, ίσως όχι τόσο αόριστες. Προς θεού δεν εννοώ τεχνικά ή εκτελεστικά όπου δε βρίσκω κανένα ψεγάδι. Αλλά και πάλι αυτά ανήκουν στο "περί ορέξεως" ... ίσως άλλοι να τα βρίσκουν υπέροχα.

Τέλος παράλειψα να πω (επειδή χρειάστηκε να φύγω βιαστικά) ότι ++ στην ερμηνεία του φίλου σου που έδωσε φρέσκια πνοή στο κομμάτι και ότι συνολικά (παρά το επιμέρους "τσεκούρωμά" μου) βρήκα το κομμάτι μια ειλικρινή και υποσχόμενη προσπάθεια ...

Ax ! Γλυκά μου παιδιά με "τούτα και κείνα" ,βαλάντωσα...

Με αφορμή τη γνωμοδοσία γιά τις προσπάθειες του spimav_z,

έγιναν παραθέσεις ποιητικών αριστουργημάτων που κρύβονται

μέσα στα τραγούδια κάποιες φορές.

Η "μικρή θάλασσα" του Σαββόπουλου καθώς και τα εκπληκτικά

ποιήματα-τραγούδια του Springsteen με "σκοτώσανε" κανονικά !

( Εχετε ιδέα τι στιχουργικό θεριό είναι ο Mark Knopfler

πούχα την τύχη ν'απολαύσω το καλοκαίρι στον Λυκαβητό ?

Ξέρετε τα λόγια του έπους "Telegraf road", ώ αδελφοί ? )

Συγκινήθηκα,αλήθεια...

Γι' αυτό γουστάρω το noiz !

ΥΓ: Αυτό που δεν γουστάρω είναι οι συστάσεις,τύπου:

"βάλεπρίμακόψεμπάσα" που αμολάνε διάφοροι.

Εκτός θέματος, πραγματικά ...

Ως απλος ακροατης καθως ουτε τις περγαμηνες του παραγωγου, ουτε του διευθυντη της heaven, ουτε του talent scouter εχω:

Oπως και ο ιδιος ανεφερες, αλλα ειναι και προφανες και απο το τραγουδι το ιδιο, υπαρχουν εντονες παραπομπες σε Βαρδοειδη, Μαχαιριτσοειδη κ.λ.π ασματα. Το τραγουδι δεν μου αρεσε μουσικα, δεν θα το αγοραζα, και δεν θα το ακουγα περισσοτερες απο 2 φορες (αν και ως μελος του νοιζ και συναδελφικης αλληλεγυης το ακουσα πολυ περισσοτερες φορες ωστε να διαμορφωσω αποψη) αλλα αυτο (μαζι με το γεγονος οτι παρουσιαζει καποιες ομοιοτητες με οσους προαναφερα) ισως σημαινει και οτι θα αρεσει σε πολλους περισσοτερους απο οσους δεν.... Απο την αλλη συχνα ακουγοντας καποια "ερασιτεχνικη προσπαθεια" αμεσως την αντιπαραβαλουμε στο μυαλο μας με τραγουδια και συνθεσεις που εχουν γραψει ιστορια, ξεχνωντας ποσο δυσκολη διαδικασια ειναι η συνθεση.  Αποψη μου ομως ειναι (δυστυχως και για εμενα) οτι συνθετης γεννιεσαι, δεν γινεσαι. :( :( :( :(

Στιχουργικα:

Κανονας γραμμενος με χρυσα γραμματα ειναι να αποφευγουμε οπως ο διαολος το λιβανι επιτηδευμενες εκφρασεις. Ο καλος στιχος ειναι ως επι το πλειστον απλος.

Παραδειγμα επιτηδευμενων εκφρασεων (μπλιαξ):(θυμιστε μου το ασμα???) "του Λιανοφ το μειδιαμα". (μισο να παρω τα αντιεμετικα μου).

Κανονας δευτερος: οχι αλλη εικονα του μπαρουτοκαπνισμενου lover, πνιγμενου στα τσιγαρα και στις σκεψεις.

Επιπλεον οπως ηδη σου ειπαν δεν ρέει ο στιχος....ζοριζεται απο τις ιδιες τις (επαναλαμβανομενες και τεχνητες) ομοιοκαταληξιες.

Δυστυχως τα ιδια (καπως χειροτερα) ισχυουν και για το δευτερο τραγουδι σου του αλλου thread. Δεν μπορω ομως παρα να σε συγχαρω τουλαχιστον για το οτι προσπαθησες και εκτεθηκες δημοσια και οχι σε κλειστο κυκλο στενων φιλων, κατι που με δικες μου συνθεσεις (οι οποιες ειναι σαφως λιγοτερο ολοκληρωμενες και πιο πρωτολειες) δεν θα το επιχειρουσα ποτε.

μιας και παραθετουμε στιχους, ας δωσω και γω τον αγαπημενο μου!

καντε εναν κοπο να τον διαβασετε, αξιζει!!

“Christmas Card From A Hooker In Minneapolis”

Charley I'm pregnant

and living on 9-th street

right above a dirty bookstore

off cuclid avenue

and I stopped taking dope

and I quit drinking whiskey

and my old man plays the trombone

and works out at the track.

and he says that he loves me

even though its not his baby

and he says that he'll raise him up

like he would his own son

and he gave me a ring

that was worn by his mother

and he takes me out dancin

every saturday nite.

and hey Charley I think about you

everytime I pass a fillin' station

on account of all the grease

you used to wear in your hair

and I still have that record

of little anthony & the imperials

but someone stole my record player

how do you like that?

hey Charley I almost went crazy

after mario got busted

so I went back to omaha to

live with my folks

but everyone I used to know

was either dead or in prison

so I came back in minneapolis

this time I think I'm gonna stay.

hey Charley I think I'm happy

for the first time since my accident

and I wish I had all the money

that we used to spend on dope

I'd buy me a used car lot

and I wouldn't sell any of em

I'd just drive a different car

every day dependin on how

I feel.

hey Charley

for chrissakes

do you want to know

the truth of it?

I don't have a husband

he don't play the trombone

and I need to borrow money

to pay this lawyer

and Charley, hey

I'll be eligible for parole

come valentines day.

τωρα, επι της ουσιας, το κομματακι πιστευω πως ειναι μια χαρα και σε επιπεδο παραγωγης και σε επιπεδο παιξιματος αλλα και συνολικα, ετσι οπως το ακουσα!!

αν σκεφτουμε μαλιστα πως ειναι ερασιτεχνικο και πρωτη προσπαθεια, τοτε μαλλον πρεπει να ανεβει και αλλο στην υποληψη μας!

απο εκει και περα, αν σε εκφραζουν αυτα που γραφεις φιλε μου, αυτο ειναι και το μονο που πρεπει να σε ενδιαφερει!

βεβαια, επειδη μου κανουν εντυπωση οι αρνητικες πινελιες που εχουν οι πιο πολλες κριτικες, θα βαλω τα κομματια σε δυο τρεις φιλους και γνωστους που ειναι ασχετοι με το σπορ της μουσικης, για να δω αντιδρασεις, γιατι δεν σας κρυβω πως καποια πραγματα που ειπωθηκαν μου φανηκαν καπως.. υπερβολικα!

by the way, μονο σε εμενα η φωνη θυμησε ποοοολυ αλκινοο ιωαννιδη?

συνεχισε ετσι!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back