κατ αρχας να ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις και τα σχολια τους.
μερικα πραγματα που θελω να πω για να ξεκαθαρισω το τοπιο,και ΟΧΙ για να δικαιολογησω τον ευατο μου σε καποιον τομεα οντας μη εμπειρος , ειναι τα εξης.
1.
οι στιχοι γραφτηκαν μεσα στο αυτοκινητο μου , και η αληθεια ειναι πως ημουν σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση....
το σιγουρο ειναι πως αν εγραφα ΤΩΡΑ στιχους ,
δεν θα μου εβγαιναν με αυτο το νοημα και την -καλως εννοουμενη παντα- ηττοπαθεια που ομολογουμενως εκπεμπουν..
δεν το χω μετανιωσει ομως διοτι με εκφραζουν (εκφραζαν) απολυτα σε αυτη τη στιγμη μου.
2.
καθοτι ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που "σκαρωνω¨δικο μου τραγουδι , δεν ξερω ποσο τα καταφερα σε τομεα στιχου και μουσικης και αυτος ειναι ο λογος που το ανεβασα εδω , και βλεπω οτι δεν εκανα ΚΑΘΟΛΟΥ ασχημα διοτι οι αποψεις και τα σχολια σας, με βοηθουν πολυ μεχρι τωρα.
3.
το βλεπω σαν αποκλειστικα δικο μου δημιουργημα που "βγηκε" απο βαθια εσωτερικη μου αναγκη εκφρασης οταν δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑΝ απολυτως να μιλησω.
δεν το εκανα ουτε για να πιασει εμπορικα , ουτε για να το προωθησω , ουτε για να αντιγραψω καποιον.μου φτανει σε επιπεδο ντεμο , απο πλευρας ποιοτητας ηχου.
τωρα απο παικτικης αποψης δεν μπορεις να παρεις κατι παραπανω απο καποιον που δεν εχει περαιτερω εμπειριες και ακουσματα.
(στο κατω κατω καποιος επαγγελματιας ενορχηστρωτης , θα μπορουσε να το κανει αγνωριστο.)
4.
ως αναφορα την φωνη του φιλου Νικου Π. που ακουγεται , πρεπει να πω οτι δεν ειναι ακριβως η χροια που ηθελα , αλλα οτι και ο ιδιος εχει επηρεαστει πολυ ΚΑΙ απο το στυλ (?) του χατζηγιαννη.(και ...ΝΑΙ! ειχα τον μαχαιριτσα στο μυαλο μου οταν το μουρμουριζα με την ακουστικη για να μου "κατσει" η μελωδια) 8)
5.
θα συμφωνησω στο οτι δεν εχω πολλα ακουσματα και σπαω το κεφαλι μου να βρω ενορχηστρωτικες ιδεες ωστε να "ντυθει" καλυτερα ολο αυτο το τραγουδι.
τα βασικα μου ακουσματα εκτος των διαφορων "all time classic" rock συγκροτηματων , ειναι
αντωνης βαρδης
χρηστος δαντης
κατσιμιχαιοι
τσακνης
μαχαιριτσας κλπ
οτι και ο μεσος ελληνας δλδ.
τιποτα το ιδιαιτερο και αυτο φαινεται οπως πολυ σωστα ειπατε και στο τραγουδακι αυτο.
τελος,το bass και οι κιθαρες ειναι γραμμενες "με τη μια" (one take)
υ.γ. να τολμησω να ανεβασω και αλλο ενα τραγουδι ακομα?? :