Guitar String action Gauge

• Thread starter Thread starter latinangelgr
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
L

latinangelgr

Guest
ειδα οτι απο αμερικη το συγκεκριμένο εργαλείο έχει 14 euros μαζι ομως με μεταφορικα και taxes παει πανω απο 50. Υπαρχει καποιο μαγαζι στην ελλαδα η ευρωπη οπου μπορω να τα αγοράσω γλυτώνοντας τα περττα εξοδα?

latinangelgr είπε:
ειδα οτι απο αμερικη το συγκεκριμένο εργαλείο έχει 14 euros μαζι ομως με μεταφορικα και taxes παει πανω απο 50. Υπαρχει καποιο μαγαζι στην ελλαδα η ευρωπη οπου μπορω να τα αγοράσω γλυτώνοντας τα περττα εξοδα?
http://www.stewmac.com/shop/Tools/Measuring_tools/String_Action_Gauge.html

9 ευρω ειναι τα μεταφορικα στο περιπου και προφανως δεν θα εχεις εξοδα εκτελωνισμου, γιατι εκτός των αλλων ειναι μικρο το συνολικο ποσο...

Freedom είπε:
http://www.stewmac.com/shop/Tools/Measuring_tools/String_Action_Gauge.html

9 ευρω ειναι τα μεταφορικα στο περιπου και προφανως δεν θα εχεις εξοδα εκτελωνισμου, γιατι εκτός των αλλων ειναι μικρο το συνολικο ποσο...
το ξερω αυτο το site...απο εκει πηγα να παραγγειλω και μου ειπε τρελα νουμερα για taxes ιδιως..το εργαλειο μαζι με μεταφορικα κοστιζει 14+11,5 euros αντιστοιχα. Απο την αλλη ομως ο τυπας δεν μπορεσε να μου πει ακριβως εξοδα εκτελωνισμου. Κια δεν θελω να ρισκαρω πληρωνοντας στο τελος καμια 50 ευρω συνολο

Δεν υπαρχουν εξοδα εκτελωνισμου , θα ερθει απευθειας στο σπιτι σου.

Παντως σε διαβεβαιωνω οτι 2-3 φορες θα το χρησιμοποιησεις , οποτε........

latinangelgr είπε:
το ξερω αυτο το site...απο εκει πηγα να παραγγειλω και μου ειπε τρελα νουμερα για taxes ιδιως..το εργαλειο μαζι με μεταφορικα κοστιζει 14+11,5 euros αντιστοιχα. Απο την αλλη ομως ο τυπας δεν μπορεσε να μου πει ακριβως εξοδα εκτελωνισμου. Κια δεν θελω να ρισκαρω πληρωνοντας στο τελος καμια 50 ευρω συνολο

Δεν υπαρχουν εξοδα εκτελωνισμου, ειναι μικρο το ποσο...

Freedom είπε:

Δεν υπαρχουν εξοδα εκτελωνισμου, ειναι μικρο το ποσο...
μηπως θα πρεπει να γραψει πανω στο πακετο gift?

Γραψει δεν γραψει gift δεν εχει καμια σημασια, δεν εχει εξοδα εκτελωνισμου (τουλαχιστον αν παρεις μονο αυτο)...

Freedom είπε:
Γραψει δεν γραψει gift δεν εχει καμια σημασια, δεν εχει εξοδα εκτελωνισμου (τουλαχιστον αν παρεις μονο αυτο)...
το παραγγειλα...και ο Θεος βοηθος

latinangelgr είπε:
το παραγγειλα...και ο Θεος βοηθος
Φίλε μου ηρέμησε, καλά σου τα λέει ο Freedom.  ;) Σε ένα φακελάκι όπως αυτά που στέλνουμε τις επιστολές θα σου έρθει.

Παντως σε διαβεβαιωνω οτι 2-3 φορες θα το χρησιμοποιησεις , οποτε........
Γιατί το λες αυτό? Έχω ένα εδώ και διόμιση χρόνια, και σε διαβεβαιώ με τη σειρά μου ότι το έχω χρησιμοποιήσει... τριψήφιο αριθμό φορών.  ;)

Εξάλλου, χαρά στο κόστος...  ;D

Δηλαδη , οταν ακουμπας την χορδη με το δακτυλο , δεν καταλαβαινεις αμεσως  εαν

το action ειναι ψηλο , χαμηλο , ΟΚ ,  πρεπει να βαλεις και την καρτα για να το επιβεβαιωσεις ?

dkall είπε:
Δηλαδη , οταν ακουμπας την χορδη με το δακτυλο , δεν καταλαβαινεις αμεσως  εαν

το action ειναι ψηλο , χαμηλο , ΟΚ ,  πρεπει να βαλεις και την καρτα για να το επιβεβαιωσεις ?
Το gauge δεν είναι για "ακουμπήματα", είναι για μετρήσεις και είναι βαθμονομημένο για ένα σκασμό απ'αυτές:

• String height

• Bridge saddle height

• Saddle slot depth

• Fret slot depth (unbound fingerboards)

• Nut height

• Pickup polepiece height

(από τη σελίδα του προϊόντος).

Εννοώ ότι έχει "έτοιμα" και έξυπνα "presets"  ;D για μια σειρά μετρήσεων σε κιθάρες και μπάσα, και, λόγω υλικού, είναι πολύ ακριβές και "αθάνατο".

Κατά συνέπεια, για κάποιον που δεν θέλει να σετάρει τις κιθάρες του "στο περίπου" θεωρώ ότι είναι πολύ καλή επένδυση. Όπως λέει ωστόσο ένας φίλος από το tdpri, "YMMV and most probably will..."  ;)

...O λογος που το βρισκω...αχρηστο,

ειναι οτι αν κουνηθεις λιγο πανω-κατω μετρωντας,

αλλαζει η οπτικη γωνια οποτε και το αποτελεσμα... ;D

Με το ιδιο σκεπτικο,ενα χαρακακι ακριβειας κανει την ιδια δουλεια...

Βασικά σε οποιοδήποτε μαγαζί με εργαλεία και να πάτε, πάρτε κανά χαρακάκι ακριβείας. το ίδιο πράμα είναι και βολεύει καθώς γλυτώνεις να μετατρέπεις τις ιντσες σε mm. 

Α ναι είναι και πολύ πιο φθηνό

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back