δεδομενου οτι ως χωρα μπροστα στην Ιαπωνια μοιαζουμε με κλανιά μπροστά σε ανεμοστροβιλο που βλεπεις το αφυσικο σε αυτο?Τα Ελληνικάκαταστήματα απο την άλλη δεν έχουν αρκετές κιθάρες για να γεμίσουν ούτε τους
τοίχους.
Απολύτως φυσικό το θεωρώ, ακριβώς αυτή την τεράστια διαφορά σχολίασα απλάSuperfunk είπε:δεδομενου οτι ως χωρα μπροστα στην Ιαπωνια μοιαζουμε με κλανιά μπροστά σε ανεμοστροβιλο που βλεπεις το αφυσικο σε αυτο?
that's fine with me!!!shelter είπε:Γενικα αυτό συζητάγαμε, δηλαδή ότι αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μπορείς να βρείς ΟΤΙ θέλεις... τελικά αυτά που πραγματικά αξίζουν είναι τα κατασκευασμένα στην Ιαπωνία. Tον έβαλα να ψάξει για καμια παλιά Teisco να δούμε ποσο θα την δίνουν..!!! Πάντως συνήθως τα υπόλοιπα πράγματα (πεταλάκια, πεταλιέρες, ενισχυτές κτλ.) είναι περίπου στις ίδιες τιμές.
Yamaha, Navigator, Edwards, Aria, Fender ;Dsolega είπε:TOKAI-BURNY-GRECO-ORVILLE
Δεν ξέρω τι θεωρείς "τιμή ξεφτίλα" αλλά ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link:solega είπε:that's fine with me!!!
ας εβρισκα εγω καμια παλια tele η καμια παλια TOKAI-BURNY-GRECO-ORVILLE σε τιμη ξεφτάϊλα απο τη Γιαπωνια που ελεγε και η γιαγια εκεινη στους Αγγελους του Τσαρλι και τιποτε αλλο δεν ηθελα.Η καμια Takamine λιγο πιο παλια απο την EN18C μου που ειναι 1990 μοντελο και σου λεγα εγω.....