Guitar stores in Japan

Αργύριος Βασιλείου

Shelter

Δυνατό μέλος
Πόντοι
938
Ένας φίλος μου έστειλε απο την Ιαπωνία τις παρακάτω φωτογραφίες... ;)

Θεώρησα σωστό να τις μοιραστώ...

55107032.jpg

89282692.jpg

50468008.jpg

89989837.jpg

54889872.jpg

71658411.jpg

Αυτά είναι...

Ο παράδεισος του κιθαρίστα.

Δοκιμάζεις, παίζεις, αποφασίζεις, αγοράζεις.

Εκανα βέβαια και μια ισοτιμία σε ευρώ, σε'κείνη την Benedetto, που ήταν πρώτη μούρη και φαινόταν καθαρά η τιμή της σε Γιέν και πικράθηκα. :-[

(3,570,000 Γιέν = 27,274.00 Ευρώ)

Φοβερο το Ομοτεσαντο (ειναι η περιοχη που παρθηκαν οι φωτο) το 2007 που ειχα παει ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μου που...ΒΑΡΕΘΗΚΑ και μπουχτησα απο κιθαρες... ;D

Δυστυχως η τρομερη ανοδος του γιεν τον τελευταιο χρονο κανει τις τιμες...απομακρες... :(

Εμένα μου αρέσει εκείνη η Fender στο βάθος στη 2η φωτό.

Kι εμενα ΔΕΝ μου αρεσει εκεινο το τζαζ στα δεξια...

Γενικα στην Ιαπωνια μονο τα γιαπωνεζικα/κινεζικα/κορεατικα οργανα συμφερουν απο πλευρας τιμης (ακομα και με το γιεν χαμηλα) μια και η φορολογια ειναι αγρια στα εισαγωμενα προϊοντα,βεβαια υπαρχουν τοσες πολλες απιστευτες γιαπωνεζικες κιθαρες που δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με τις υπολοιπες.....

Βεβαια η ΠΟΙΚΙΛΙΑ (ακομα και σε αμερικανικα οργανα) απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενα αλλου στον κοσμο.

Πιο πυκνοστοιβαγμένες και απο τους ίδιους τους Ιάπωνες στο μετρό. Τα Ελληνικά

καταστήματα απο την άλλη δεν έχουν αρκετές κιθάρες για να γεμίσουν ούτε τους

τοίχους. Πάντως βλέπω μερικές les paul στα 1200 ευρώ περίπου :).

Τα Ελληνικάκαταστήματα απο την άλλη δεν έχουν αρκετές κιθάρες για να γεμίσουν ούτε τους

τοίχους.
δεδομενου οτι ως χωρα μπροστα στην Ιαπωνια μοιαζουμε με κλανιά μπροστά σε ανεμοστροβιλο που βλεπεις το αφυσικο σε αυτο?

Superfunk είπε:
δεδομενου οτι ως χωρα μπροστα στην Ιαπωνια μοιαζουμε με κλανιά μπροστά σε ανεμοστροβιλο που βλεπεις το αφυσικο σε αυτο?
Απολύτως φυσικό το θεωρώ, ακριβώς αυτή την τεράστια διαφορά σχολίασα απλά

το... έκανα σε κιθάρες για να γίνει πιο κατανοητό ;D

ρε παιδια μη βαζετε τετοιες φωτογραφιες...υπαρχουν και ανθρωποι με συνδρομο GAS εδω μεσα....ασε μην εχουμε καμια ανακοπη πρωι πρωι....

το βλέπω εδώ και μέρες και δεν έχω ρωτήσει.... ΤΙ ΣΤΟ ΚΑλΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GAS (εκτός από αυτό που έχει να κάνει με φασολάδα...)??????????

Gear Acquisation Syndrome

Δλδ την επιθυμια(ακολαστη θα ελεγα) να ποκατς συνεχεια και περισσοτερο εξοπλισμο!!! ;D

Γενικα αυτό συζητάγαμε, δηλαδή ότι αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μπορείς να βρείς ΟΤΙ θέλεις... τελικά αυτά που πραγματικά αξίζουν είναι τα κατασκευασμένα στην Ιαπωνία. Tον έβαλα να ψάξει για καμια παλιά Teisco να δούμε ποσο θα την δίνουν..!!! Πάντως συνήθως τα υπόλοιπα πράγματα (πεταλάκια, πεταλιέρες, ενισχυτές κτλ.) είναι περίπου στις ίδιες τιμές.

καλά αυτές που είναι έξω από το μαγαζί, δεν παθαίνουν τίποτα από υγρασία, θερμοκρασίες κλπ  ;

Τι στο καλό πόσο ανώτερες είναι οι γιαπωνέζες όταν είναι του πεζοδρομίου ;

;D ;D ;D ;D ;D

shelter είπε:
Γενικα αυτό συζητάγαμε, δηλαδή ότι αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μπορείς να βρείς ΟΤΙ θέλεις... τελικά αυτά που πραγματικά αξίζουν είναι τα κατασκευασμένα στην Ιαπωνία. Tον έβαλα να ψάξει για καμια παλιά Teisco να δούμε ποσο θα την δίνουν..!!! Πάντως συνήθως τα υπόλοιπα πράγματα (πεταλάκια, πεταλιέρες, ενισχυτές κτλ.) είναι περίπου στις ίδιες τιμές.
that's fine with me!!!

ας εβρισκα εγω καμια παλια tele η καμια παλια TOKAI-BURNY-GRECO-ORVILLE σε τιμη ξεφτάϊλα απο τη Γιαπωνια που ελεγε και η γιαγια εκεινη στους Αγγελους του Τσαρλι και τιποτε αλλο δεν ηθελα.Η καμια Takamine λιγο πιο παλια απο την EN18C μου που ειναι 1990 μοντελο και σου λεγα εγω.....

solega είπε:
TOKAI-BURNY-GRECO-ORVILLE
Yamaha, Navigator, Edwards, Aria, Fender  ;D

solega είπε:
that's fine with me!!!

ας εβρισκα εγω καμια παλια tele η καμια παλια TOKAI-BURNY-GRECO-ORVILLE σε τιμη ξεφτάϊλα απο τη Γιαπωνια που ελεγε και η γιαγια εκεινη στους Αγγελους του Τσαρλι και τιποτε αλλο δεν ηθελα.Η καμια Takamine λιγο πιο παλια απο την EN18C μου που ειναι 1990 μοντελο και σου λεγα εγω.....
Δεν ξέρω τι θεωρείς "τιμή ξεφτίλα" αλλά ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link:

http://musical-instruments.shop.ebay.ie/Musical-Instruments-/619/i.html?_nkw=greco

Εγώ έχω πάρει μια Greco Les Paul του '79 από έναν τύπο που λέγεται "chingo 123" και ήρθε από Ιαπωνία σε 7-8 ημέρες με EMS. Το μόνο αρνητικό είναι πως τα μεταφορικά είναι λίγο "τσιμπημένα" (δλδ γύρω στα 110€) αλλά το δέμα έρχεται στην πόρτα σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back