ΟΜΩΣ ...τους έλειπαν και τους λείπουν άλλα σημαντικότερα πράγματα...Εννοώ' date=' τί να το κάνω να ακούω 16,4 ή 16,2 νότες το δευτερόλεπτο όταν λείπει η τέλεια νότα,το συναίσθημα,όταν υστερούν στη ΣΥΝΘΕΣΗ,όταν δεν μπορούν να γράψουν ένα τραγούδι το οποίο θα μείνει γιά πάντα.Καλός και ο MALMSTEEN, o FRIEDMAN,o BECKER και ο ΜΟΟRΕ και ο SATRIANI και τόσοι άλλοι,αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ακούσω ολόκληρο άλμπουμ τους από την αρχή ως το τέλος.Θέμα γούστου βέβαια...[/quote']
O Friedman , o Becker και ο Satriani υστερούν στο συναίσθημα και στη σύνθεση. Να δώ τι άλλο θ'ακούσω. Το έσωσες βέβαια :lol: με το "Θέμα γούστου". Σωστά πάντα είναι θέμα γούστου. Μπορείς να πεις ότι δεν σου βγάζει εσένα κάποιο συναίσθημα, δεν γουστάρω βρ'αδερφέ. Αλλά όχι οτι δεν το διαθέτει. Έχουν και συναίσθημα και συνθέτες καλοί είναι. Τώρα αν μπορούν να γράψουν τραγούδι που θα μείνει στην ιστορία, ε ας αφήσουμε την ιστορία να μιλήσει. Που ξέρεις αν όλος ο κόσμος εκτός από εσένα δεν θεωρεί κλασικό ένα τραγούδι του Satriani πχ; Αυτά τα "δεν μπορεί να γράψει γιατί εγώ δεν το νομίζω" δεν έχουν θέση στις απόψεις ανθρώπου που λέει ότι γουστάρει την μουσική.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω να ακούσεις τους παραπάνω κιθαρίστες, ούτε να πείς ότι είναι γα*ω τους κιθαρίστες. Απλά όχι επιδή δεν βλέπεις εσύ συναίσθημα πάει να πει ότι δεν υπάρχει.
Αυτά.