Διάβαζε σωστά...ΑΕΚ-ΚΛΙ-ΠΣΙΣ γράφεται το γκρουπ...και η ΑΕΚ μία χαρά τα πήγε, 4 γκολ στη φτωχή Λάρισσα έριξε...Nestoras είπε:έκλειψης
Διάβαζε σωστά...ΑΕΚ-ΚΛΙ-ΠΣΙΣ γράφεται το γκρουπ...και η ΑΕΚ μία χαρά τα πήγε, 4 γκολ στη φτωχή Λάρισσα έριξε...Nestoras είπε:έκλειψης
Μάνο μην το χοντραίνεις...manosx είπε:Κοίτα εδώ για τι κουλούς μιλάμε τόση ώρα....
Ίσα κρυφο-παγανιστή...μην ανεβάσω φωτογραφίες σου ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Και εν ολίγοις, παρατράβηξε αυτό το θέμα...
Τι κρυφό; Φανερό... ;D ;D ;Dmarathon είπε:Ίσα κρυφο-παγανιστή...μην ανεβάσω φωτογραφίες σου ;D ;D
Θα συμφωνήσω.Terry RoscoeBeck5 είπε:Μάνο μην το χοντραίνεις...Δεν είναι το στιλ μου τα παιδιά, αλλά τους άκουσα και δεν είναι και για τον Καϊάδα ;D
Και είναι άδικο να συγκρίνουμε ένα ελληνικό γκρουπ που ότι κάνει, το κάνει από την τσέπη του, με τους X Dimmu Borgir με την δισκογραφική που τους τα χώνει...
Και εν ολίγοις, παρατράβηξε αυτό το θέμα...
Οτι πεις! Αφού έχεις την όρεξη να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία...Επίσης να σε ενημερώσω ότι αρνητική προβολή δεν υπάρχει!
Order of the Ebon Hand... Νομίζω ότι είναι του ιδίου στιλ, αλλά με πάσα επιφύλαξηVivaldiNew είπε:Α και ποιες είναι αυτές oi άλλες μπάντες στην Ελλάδα που παίζουν το ίδιο είδος? Δεν ειρωνεύομαι, αλήθεια θέλω να ξέρω!!!
+1VivaldiNew είπε:Μη φέρνεις τους Dimmu της Nuclear Blast με 25.000 ευρώ budget σε κάθε βιντεοκλίπ.
+1. Όντως το video είναι λίγο μάπα, αλλά το τραγούδι είναι μια χαρά. Δεν θα το κρίνω περισσότερο γιατί δεν είναι του γούστου μου. Πάντως κουλούς δεν τους λές σε καμία περίπτωση, εκτός αν βέβαια τα τεχνικά στανταρ είναι τόσο μα τόσο ψηλά. Τότε όμως θα αποκαλούσαμε κουλούς το 80% των μουσικών.Παρεπιπτόντως, το 'χω ξαναπει, όσο κι αν μου αρέσει το τραγούδι, το βίντεο είναι απαράδεκτο.
Είναι πολλές. Αφού σου αρέσει το είδος ψάξτο και δε θα χάσεις. Και αφού γουστάρεις τους Aeklypsis συνέχισε να τους υποστηρίζεις. Απλά μην προσπαθείς να τους επιβάλεις.Α και ποιες είναι αυτές oi άλλες μπάντες στην Ελλάδα που παίζουν το ίδιο είδος? Δεν ειρωνεύομαι, αλήθεια θέλω να ξέρω!!!
...και folk (ποιάς χώρας; ) μελωδίες...
Έχει κάτι ελληνικά φιόρδ, πώς κοιτάς εκεί στα βόρεια, καμία σχέση... ;D ;D ;D
Μήπως τελικά εκτός από το ότι προμοτάρει με αισχρό τρόπο την μπάντα του, δουλεύει και στο Gagarin; Τελικά νομίζω ότι αυτό το μυστήριο μόνο ο Χαρδαβέλας μπορεί να το λύσει. Έλεος... Όχι ότι δεν μου έκατσε κι εμένα λίγο κάπως το αρχικό post αλλά so what? Δηλαδή άλλοι μέσα από τα post τους δεν σπρώχνουν την δουλειά τους; Ούτε εμένα είναι στο στιλ μου τα παλικάρια αλλά επειδή δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούν να πουν δεν σημαίνει ότι δεν το λένε καλά. Ίσος το δικό μου μυαλό να μην μπορεί να το συλλάβει.VivaldiNew είπε:Αν θέλετε αυτό που μοιάζει περισσότερο με Viking Death σήμερα, ακούστε Ensiferum. (ή δείτε τους στις 16 Απριλίου στο Gagarin).
leatherwolf είπε:Επίσης να ξέρεις ότι εδώ μιλάμε μόνο για vintage, fender και κάτι ακόμα λέξεις που δεν πολυ-ξέρουμε τι σημαίνουν αλλά δεν μπορείς να πεις... ακούγονται ωραίες.
Τεσπα, συνέχισε να αγαπάς την μπάντα γιατί παίζεις δεν παίζεις σε αυτούς η ελληνική μέταλ έχει μεγάλη ανάγκη από υποστήριξη.