- Πόντοι
- 98
Ποσταραμε για τον ιδιο λογο που εσυ απεκλεισες τον εαυτο σου απο την παραπανω αναλυση...philosophos είπε:(Όπως και σε πολλά άλλα που δεν κατανοώ την ανάγκη κάποιων να απαντήσουν, για να μειώσουν κάποιους πιο άσχετους-αδύναμους-αδαείς-αφελείς-ατάλαντους και πάει λέγοντας, για να υπερυψωθούν οι ίδιοι στα δικά τους μάτια και να θρέψουν το εγώ τους, μη λέγοντας τελικά τίποτα το ουσιαστικό.)
Δε συμφωνώ απόλυτα με αυτήν την άποψη και εξηγούμαι:philosophos είπε:Νομίζω ότι το γεγονός του σχολιασμού, πέραν των δύο φαν του συγκροτήματος, ήταν άσκοπος.
Αυτο πάλι που το πας?Haris είπε:Υπάρχει ακόμα το Metal Hammer? Unpisteftable…… 8)
Προσωπικά πόσταρα γτ δεν μου αρέσει κάποιοι να νομίζουν ότι μπορούν να κοροιδεύουν κάποιους και μένα μέσα σ αυτούς και να μου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες...Θα φάνε το κράξιμο της αρκούδας γτ τη σιωπή μας αγαπητέ μου την εκλαμβάνουν ως αδυναμία και όχι ως Ελβετικό μοντέλο διανόησης....philosophos είπε:Νομίζω ότι το γεγονός του σχολιασμού, πέραν των δύο φαν του συγκροτήματος, ήταν άσκοπος.
Και εξηγώ το σκεπτικό μου.
Όντως το παληκαράκι πήγε να προβάλει την αγαπημένη του μπάντα κάπως υπερβολικά και λίγο άκομψα, ξεκινώντας από τον τίτλο και συνεχίζοντας με υπερθετικούς χαρακτηρισμούς.
Δικαίωμά του.
Από κει και πέρα δεν χρειάζεται ειρωνεία - δεν βοηθάει κάπου- και αν κανείς άλλος δεν σχολίαζε, το thread θα έμενε στα δύο σχόλια και θα τελείωνε εκεί.(Όπως και σε πολλά άλλα που δεν κατανοώ την ανάγκη κάποιων να απαντήσουν, για να μειώσουν κάποιους πιο άσχετους-αδύναμους-αδαείς-αφελείς-ατάλαντους και πάει λέγοντας, για να υπερυψωθούν οι ίδιοι στα δικά τους μάτια και να θρέψουν το εγώ τους, μη λέγοντας τελικά τίποτα το ουσιαστικό.)
Από την άλλη πάλι, θα μπορούσε να είχε αναρτηθεί στα δελτία τύπου (οι τάδε βγάλανε το δείνα στο είδος χ) και πάλι θα τελείωνε η κουβέντα.
Αφού όμως σχολιάστηκε και έπεσε στην αντίληψή μου, έχω να πω τα εξής : Το είδος μουσικής είναι death metal, από Borgir το μόνο που μου αρέσει είναι το Mourning Pallace και τα παιδιά θα σκίσουν.................. στην Σκανδιναβία ;D ;D ;D
Περί ορέξεως....λαχανοντολμάδες, τώρα που είναι και ο καιρός τους.
Μπορεί να διαφημιστεί και με το παραπάνω με ένα δελτίο τύπου,που θα μας ενημερώσει για το συγκρότημά του,θα λινκάρει υλικό και όσοι πιστοί προσέλθετε.Voliminal είπε:Έστω και οτι το παιδί τελικά ήταν απο τους Aeklypsis, γιατί δηλαδή να μην διαφημιστεί ΚΑΙ από εδώ?
...εννοείς το δίπλα θέμα εάν ο Γιώργος είναι ο Uli Roth? ;Dbloody_sunday είπε:μάλλον αδυνατώ να φανταστώ τι θα πρέπει λογικά να κάνετε και για τις ουσιαστικές που σας αφορούν και άμεσα...
Είναι δάκτυλος του Σατανά για να σπείρει την διχόνοια ανάμεσα μας... ;D ;D Είναι τυχαίο ότι οι Aeklypsis είναι... νέκρουλες; ;D ;D Δεν νομίζω...bloody_sunday είπε:Κοντεύει να γίνει της 2ας παρουσίας στο θρεντ, και για ποιο λόγο?