μίλησε κανείς εδώ για "ελληνοχριστιανική" παιδεία;spy είπε:Πάντως οι "προγονολάγνοι" που γράφουν για Παρθενώνες-βελανίδια, ελληνοχριστιανική παιδεία κλπ.
μίλησε κανείς εδώ για "ελληνοχριστιανική" παιδεία;spy είπε:Πάντως οι "προγονολάγνοι" που γράφουν για Παρθενώνες-βελανίδια, ελληνοχριστιανική παιδεία κλπ.
Kαλά μην τρελλαίνεσαι...όλοι έτσι κάνουμε ;D ;Dgdevelek είπε:παρακολουθώντας το φόρουμ για αρκετό καιρό πλέον, έχω μάθει σε ποιούς τομείς να δίνω 100% βαρύτητα στη γνώμη σου και σε ποιούς 0%
Ποιος σου είπε ότι αναφέρθηκα σε απόψεις που διατυπώθηκαν εδώ;gdevelek είπε:μίλησε κανείς εδώ για "ελληνοχριστιανική" παιδεία;
Είσαι θρασύς και αναγωγος μα την Ήρα.spy είπε:Ποιος σου είπε ότι αναφέρθηκα σε απόψεις που διατυπώθηκαν εδώ;
Εγώ πάντως πρόλαβα και γέμισα στην γωνία Καβάλας & Κων/πόλεως πριν από μισή ώρα περίπου, αν σ'ενδιαφέρει η πληροφορία. 8)trolley είπε:Σε αυτό το σημείο προτείνω να κάνουμε μία σπονδή στο Φοίβο, προκειμένου να μας υποδειχθεί ένα βενζινάδικο που να έχει ακόμη βενζίνη.
Σιγά το σκάνδαλο...Εθνική Ελλάδας...δικό μας παιδί (αν και Ολυμπιακός...)trolley είπε:Και τώρα η ερώτηση σκανδαλο: υπάρχουν έλληνες νέγροι;
Εσένα θα σε κρατήσουμε στη νέα τάξη πραγμάτων διότι έχεις ωραίο ελληνοπρεπές όνομα.marathon είπε:Σιγά το σκάνδαλο...Εθνική Ελλάδας
![]()
Εκείνο το έχουν Δωριείς, εγώ ψάχνω για αγνή Ιωνική βενζίνη.vthomas είπε:Εγώ πάντως πρόλαβα και γέμισα στην γωνία Καβάλας & Κων/πόλεως πριν από μισή ώρα περίπου, αν σ'ενδιαφέρει η πληροφορία. 8)
Φίλος κρίμα, γιατί σε είχα για new age οικολόγο και όχι των 100 οκτανίων, που είναι η Ιωνική βενζίνη... ;Dtrolley είπε:Εκείνο το έχουν Δωριείς, εγώ ψάχνω για αγνή Ιωνική βενζίνη.
Δηλ είμαι Ελληνιστής? ;D ;Dtrolley είπε:Εσένα θα σε κρατήσουμε στη νέα τάξη πραγμάτων διότι έχεις ωραίο ελληνοπρεπές όνομα.
"Μαραθώνας"... άχ πόσα μου θυμίζεις, ειδικά μία ωραία ταβέρνα με κάτι πιπεριές...
Αίσχος. Αμαυρώνεται το όνομα του Σοφοκλή.marathon είπε:Σιγά το σκάνδαλο...Εθνική Ελλάδας...δικό μας παιδί (αν και Ολυμπιακός...)
![]()
Έλληνας: εθνικός προσδιορισμός.trolley είπε:Και τώρα η ερώτηση σκανδαλο: υπάρχουν έλληνες νέγροι;
Έλληνες εβραίοι;
Για πείτε μας εσείς οι ελληνιστές...
Πάρε και άλλον έναν...trolley είπε:Και τώρα η ερώτηση σκανδαλο: υπάρχουν έλληνες νέγροι;
Στο Βερολίνο κάποτε είχε βρεθεί τρόπος να διευθετούνται τέτοια ζητήματα γρήγορα. Ας όψεται ο βαρύς ρωσικός χειμώνας.trolley είπε:Και τώρα η ερώτηση σκανδαλο: υπάρχουν έλληνες νέγροι;
Έλληνες εβραίοι;
Και ο κ. Zhukov...spy είπε:Στο Βερολίνο κάποτε είχε βρεθεί τρόπος να διευθετούνται τέτοια ζητήματα γρήγορα. Ας όψεται ο βαρύς ρωσικός χειμώνας.
είναι ψηλό παλικάρι, μελαμψό, με σγουρά μαλλιάspy είπε:Ποιος σου είπε ότι αναφέρθηκα σε απόψεις που διατυπώθηκαν εδώ;