- Πόντοι
- 1,708
ξέρω@dimsonic αν δεν κάνεις πλάκα, στο s.a.g.a.p.o αναφέρομαι.
Αν δεν ξέρεις τώρα ποιος μπασίστας ογκόλιθος εδώ μέσα έπαιζε με Ρακιντζή.... αποχωρώ...
φοβερός. Πραγματικό prodigy child.Πιστεύω εις έναν LIAM HOWLETT , πατέρα παντοκράτορα, ποιητή big beat, electronica, rock alternative, electropunk, breakbeat techno hardcore, ορατών τε πάντων genre και αοράτων.
Μου αρέσει η Σαττι, να το ξεκαθαρίσουμε? και οι παραγωγέςτης αλλά..........................φοβερός. Πραγματικό prodigy child.
όχι ότι οι ενορχηστρώσεις της Satti υστερούν πάντως.
έχω ότι θέλω στη ζωή μου από αυτά πλέον με τη home μουσική τεχνολογία, αλλά δεν μπορώ να γίνω howlett με ΤΙΠΟΤΑ?Θέλεις tb303 με distortion
Ρε συ φιουζιε πιο είναι το μειλ;Αυτό που έδειξες είναι όλο αστεράκια.
Η τραπ μπροστά σε αυτό είναι αριστούργημα. Έλεγα ότι δε μπορώ να ακούσω τραπ, αλλά μάλλον βρήκα νέο χειρότερο. Κυριολεκτικά δεν μπορώ να ακούσω για παραπάνω από 5 δευτερόλεπτα. Θλιβερό.
Να ξέρεις οτι η χώρα εχει ανάγκη απο θαρραλέους σαν και εσένα.Θα σε ενδιέφερε να καταταγείς?Εχω προσπαθησει να το ακουσω καμποσες φορες
Επίσης να προσθέσω ότι αντίθετα με το τι φαίνεται, η κοπέλα δεν είναι καμιά πιτσιρίκα. 36 ετών είναι οπότε ό,τι τσιγγανο-τραπ-rnb της ήρθε να κάνει, θα το κάνει τώρα που έχει γκέλα σε νέες ηλικίες.
Μπορεί να ανακοινώθηκε το πρόσωπο της Μαρίνας Σάττι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το τραγούδι, με το οποίο η νεαρή τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2024.
Παρακάτω αν ακούσεις, έχει και λέξεις. Αληθινές λέξεις. Βέβαια συνεχίζει με το ύφος "έχω πάθει εγκεφαλικό" στην άρθρωση και την προφορά που μάταια προσπαθεί να διορθώσει το autotune, αλλά πιστεύω πως εντάξει, νέος είσαι. θα το αντέξεις..παραπάνω από 5 δευτερόλεπτα.