Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Δεν πειράζει, θα το δούν μόλις ξυπνήσουν ο Superfunk, o Trolley και 2-3 άλλοι, οπότε δεν πάει χαμένο.

το είδα κι εγώ κι επειδή ακριβώς είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, πλην του νέου συμψηφισμού που επιχειρείται (ασυνειδήτως θέλω να πιστεύω εκ της παράγκας του Σάμυ), θυμώνω ακόμα περισσότερο με την χαμένη δυνατότητα να πάνε τα φράγκα του λα-γ-ού σε κάτι αξιόλογο και τηρουμένων των αναλογιών του θεσμού "ποιοτικό" κι όχι πάλι γιούργια στα τα τα τα κιτς-ούργια...

ακόμα κι αν δεχθώ αξιωματικά για την ανάγκη της συζήτησης, ότι όλο αυτό ως πρόθεση είναι μια σάτιρα στα τα τα τα κακώς κείμενα μας, δεν παύει να και είναι δείγμα παράλληλης δυνητικής νοητικής ανεπάρκειας στην εποχή μας με όλα αυτά που έχουμε τραβήξει, το να τα "διατυμπανίζουμε" εκτός του οίκου μας... στα καθ ημάς σε Λαζοπουλικο-αρβύλες κλπ εκπομπές μπορεί να καθίστανται τα πράγματα από διασκεδαστικά έως και διδακτικά... παραέξω όμως τα ίδια κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ανερμάτιστες πράξεις hype αυτοχειρίας που θα καταλήξουν στην καλύτερη "καταλύτης" μιας μερίδας του διεθνούς λούμπεν κοινού της Eurovision... πράγμα που δεν ξέρω εσάς αλλά εμένα με προσβάλει αν είναι ο στόχος...

ΥΓ άντε πάλι δεν θα δουλέψω σήμερα καθώς ξύνομαι στην γλίτσα της Σατι και της παρέας της (που γράφει ιστορία; να το δω κι αυτό)...?

μάλιστα... 20 χρόνια εδώ και δεν ξέρεις τι ώρες δουλεύω; μεγάλη σημασία μου έδινες... ?
Οι καλλίτερες ώρες για εμένα, για δουλειά είναι 04:00 με 07:00.Απόλυτη ησυχία....μόνο Glenn Miller και Αl Bowlly να ακούγεται ?

Μετά 07:00-08:00 τρέξιμο-αερόβιο, και μετά από τις 09:00 αρχίζουν τα τηλέφωνα και "τα έχω ένα πρόβλημα" ....και κλάφτα Χαράλαμπε....δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι καλλίτερες ώρες για εμένα, για δουλειά είναι 04:00 με 07:00.Απόλυτη ησυχία....μόνο Glenn Miller και Αl Bowlly να ακούγεται ?

Μετά 07:00-08:00 τρέξιμο-αερόβιο, και μετά από τις 09:00 αρχίζουν τα τηλέφωνα και "τα έχω ένα πρόβλημα" ....και κλάφτα Χαράλαμπε....δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

yeap ...αν εξαιρέσουμε το τρέξιμο στις 07:00-08:00 (σε αυτό οφείλεται και η διαφορά μας στα κιλά?) που για μένα είναι περπάτημα αλλά Σκρουτζ στον διάδρομο του χολ (έχει ξεκολλήσει το βινύλιο και πέρυσι το έβαλα) και το έχε γεια Χαράλαμπε στις 09:00 που κλείνω τα τηλέφωνα και μαζί και τα "προβλήματα" του που θα με ξαναβρούν το απόγευμα πάλι...?

• Haha
Reactions: LK
 στον διάδρομο του χολ
Διάδρομο κανονικό...ή τέτοιονα;

Untitled.jpg

Έχω αρχίσει να έχω second thoughts... 

Μήπως τελικά είναι πολύ... Βαλκάνιο κιτς αφτό που στείλαμε; ?

Χμμμ... προβληματισμός ?

2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Χμμμ... προβληματισμός ?

Ήθελαν να κάνουν αυτό, αλλά μάλλον δεν τους βγήκε
Γι' αυτό πήρες tele;

Φαντάζομαι το project...

Script: Εσύ με την tele την ώρα που καλλίπυγες υπάρξεις μαζεύουν τα διαβόητα ροδάκινα της περιοχής.

Τίτλος τραγουδιού: Peach

E, ε, πώς με βρίσκεις; ? 

Έτοιμος για Eurovision ?

Δεν θέλω μπλεξίματα με τους κληρονόμους του Prince ?
Velvet Peach λοιπόν - που αφήνει "οσμή" Βελβεντου και δεν δημιουργεί conflict.

Κότες, αγελάδες και δρεπάνια- όπως οι Κροάτες, που είναι στα φαβορί- πάντως όχι στο κλιπ.

Και ερωτώ, είναι οι Κροάτες Βαλκάνιο κιτς;

Velvet Peach λοιπόν - που αφήνει "οσμή" Βελβεντου και δεν δημιουργεί conflict.

Κότες, αγελάδες και δρεπάνια- όπως οι Κροάτες, που είναι στα φαβορί- πάντως όχι στο κλιπ.

Και ερωτώ, είναι οι Κροάτες Βαλκάνιο κιτς;
Ve' been there, done that.

Υ.Γ Ναι είναι κιτς?

Screenshot_20240311_085531_Facebook.jpg

1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Χμμμ... προβληματισμός ?

Kι όμως...Έτσι φτιάχνεις ένα σωστό τραγούδι παρωδία για Eurovision.Κάργα βουκολικό background,μπόλικο σανό,γαλακτώδη μαστάρια και ηχητική πινελιά Rammstein.

To δικό μας τι;Ακόμα προσπαθούμε να διαβάσουμε ανάμεσα στις γραμμές.

...Δεν το καταφέρνουμε.

Kι όμως...Έτσι φτιάχνεις ένα σωστό τραγούδι παρωδία για Eurovision.
Αυτό είναι πάντως φωτογραφικά σωστά σουταρισμενο.

Άσχετα από το κονσεπτ.

Δεν φαίνεται σαν να έδωσες σε εναν για πρώτη φορά κάμερα και....πάμε όπου βγει.

Συγκρίνετε τα βίντεο της Σάττι (γενικώς) με τα λοιπά βίντεο στην Ελλάδα;

Ποιος δηλαδή κάνει καλά βίντεο στη χώρα;

Ίσως πρέπει να δείτε και τα άλλα βίντεο της.

Όπως έγραψε και ο Harilatron, αυτό που βλέπουμε στο βίντεο είναι προϊόν άποψης, όχι ανεπάρκειας.

Άμα θέλετε όμως να πάει η όποια κουβέντα σε βίντεο φάση, δεν ξεκίνά(μ/τ)ε με πέντε βίντεο που να αρέσουν στον καθένα, ώστε να δείτε αυτό που ήδη ξέρω (όχι διότι είμαι μάντης αλλά διότι το έχω διαπιστώσει σε παρόμοιες συζητήσεις 50.000 φορές), ότι δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε/βρούμε κοινό τόπο (μακάρι να κάνω λάθος, αλλά στην Ελλάδα ο οπτικός μας αναλφαβητισμός είναι μεγαλύτερος από τον ηχητικό).

To δικό μας τι;Ακόμα προσπαθούμε να διαβάσουμε ανάμεσα στις γραμμές.
Ενδεχομένως και στο "noiz.hr" - δεν νομίζω ότι υπάρχει- κάποιοι χρήστες (ή η κοινή γνώμη τέλος πάντων) να εκφράζει τους ίδιους προβληματισμούς: Για τα... κοτόπουλα, τους " Rammstein από τα Lidl", τα σεμεδάκια, το ρεφρέν που είναι σαν να είναι από άλλο κομμάτι, κλπ... 

Το "καλό" με τα τραγούδια της Γιουροβιζιόνες είναι ότι σχεδόν πάντα μπορούν να δώσουν πάτημα για... πάσης φύσης "κριτική"- για να το πω ευγενικά ?

Αλλά για μια ακόμη φορά θα επαναλάβω: Είναι απλά η Eurovison, όχι το τέλος του κόσμου ?

...μακάρι να κάνω λάθος, αλλά στην Ελλάδα ο οπτικός μας αναλφαβητισμός είναι μεγαλύτερος από τον ηχητικό).

Όχι μόνο δεν κάνεις λάθος αλλά είσαι ακριβώς to the point...Kαι αν στον ηχητικό τομέα μπορείς πιο εύκολα να σερβίρεις την περίφημη κολοκυθόπιτα,στον οπτικό τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και μπορείς κάλλιστα να αναδείξεις την κακογουστιά που μας δέρνει.

Κάθισα και το είδα το βίντεο.. σα σπουδή στο σύγχρονο μουσικό μάρκετινγκ είναι, δε μου άρεσε. Μακάρι να πετύχει και να βοηθήσει τη Μαρίνα να συνεχίσει τη διεθνή καριέρα που είχε και πριν, με την αναγνωρισιμότητα της Eurovision. Σε αντίθεση με τους περισσότερους εκεί, έχει και το μουσικό περιεχόμενο να το κάνει. Στη χειρότερη άντε και κριτής στα τηλεπαιχνίδια στην τηλεόραση (με πενταψήφιους μισθούς..). 

Αναρωτιέμαι γιατί η πολύ κακή μουσική είναι τόσο δημοφιλής στις μέρες μας. Είναι σαν ο κόσμος να έχει βαρεθεί τη μουσική γενικά, η να προωθείται εσκεμμένα η ασχήμια, η απλά να ταιριάζει με την καθημερινότητα των περισσοτέρων. 

Το τελευταίο που με εντυπωσίασε είναι το πόσο σταθερά αγενείς, ακαλλιέργητοι και άσχετοι είναι οι Έλληνες. Τόσες ύβρεις παντού μόνο για ένα τραγούδι, από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν γιατί είναι φτιαγμένο έτσι, τι προσπαθεί να καταφέρει το τιμ, γιατί πουλάει το στυλ που πουλάει (με το οποίο η Μαρίνα δεν έχει απολύτως καμία σχέση στην πραγματικότητα) κτλ. 

Αναρωτιέμαι γιατί η πολύ κακή μουσική είναι τόσο δημοφιλής στις μέρες μας
Μακάρι να ήταν το μόνο- η κακή μουσική. Ζούμε σε εποχές "καθεστωτικής βλακείας" σε πολλά επίπεδα. Και θεωρώ (μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά), ότι τα social media έπαιξαν τον καθοριστικότερο ρόλο- και είναι ο λόγος που τα σιχαίνομαι. 

Μακάρι να ήταν το μόνο- η κακή μουσική. Ζούμε σε εποχές "καθεστωτικής βλακείας" σε πολλά επίπεδα, Και θεωρώ (μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά), ότι τα social media έπαιξαν τον καθοριστικότερο ρόλο- και είναι ο λόγος που τα σιχαίνομαι. 

Ούτε εσύ κάνεις λάθος...Μα τι γίνεται σήμερα;Μελετήσατε το Σ/Κ;?

Tα social media ήρθαν(και θα μείνουν) επειδή εξυπηρετούν υπερθετικά την αρχαιότερη μη βιολογική ανάγκη του ανθρώπινου είδους...Το κουτσομπολιό και το ανάθεμα.

Παλιά έπρεπε να πάρεις σβάρνα τους δρόμους για να το κάνεις.Όχι και τόσο παλιά μπορούσες απλά να σηκώσεις το ακουστικό...Υπήρχε όμως μια ειδοποιός διαφορά και με τις δύο αυτές περιπτώσεις σε σχέση με τα sm.Ο άλλος ήξερε ποιος είσαι.

Τώρα μπορούμε επιτέλους να το κάνουμε όπως πάντα θέλαμε.Άμεσα και ανώνυμα.

Ο άλλος ήξερε ποιος είσαι.

Και τώρα ξέρει ποιος είσαι, απλά κοιτάζει να δει τι άλλο γράφεις.

Αλλά και εγώ δεν τα συμπαθώ, μόνο στο noiz έχω οποιαδήποτε συμμετοχή.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back