- Πόντοι
- 198
Καταπληκτικός!!!longshadow είπε:Χμμμ...
Πολιτεία washington μου μοιάζει....
..κάπου κοντά στο Seattle.
Φανταστικός ;D Πως το βρήκες?
Είχα κάνει παλιότερα ακριβώς το ίδιο και μάλιστα για τον ίδιο λόγο ;Dharilatron είπε:Φανταστικός ;D Πως το βρήκες?![]()
Μιλώντας πάντα για την ελλάδα:Τεχνογνωσία, ποιοτικά και χειροπιαστά προϊόντα, ευελιξία και τιμιότητα.
+1000Lorda01 είπε:Η ευελιξία στην ελληνική αγορά με το υπάρχον φορολογικό και τραπεζικό καθεστώς, νομίζω ότι είναι ένα πολύ ωραίο ανέκδοτο...
...επί της αρχής ότι το Ελληνικό Κράτος (yeah, right) εμφανίζεται πρακτικά εχθρικόΗ ευελιξία στην ελληνική αγορά με το υπάρχον φορολογικό και τραπεζικό καθεστώς, νομίζω ότι είναι ένα πολύ ωραίο ανέκδοτο...
+1000The Genius Loci είπε:Να το πρώτο μήνυμα για τους ντόπιους επίδοξους μελλοντικά επιτυχημένους επιχειρηματίες. Κάτι που το βλέπω καθημερινά στον επαγγελματικό μου χώρο. Όποιος έχει καταφέρει να κάνει τον πελάτη του να τον βλέπει σαν "δικό του άνθρωπο" επιβιώνει.
+137audiokostas είπε:...
Να επισημάνω βέβαια παρόλα αυτά ότι ακόμα και στην παρούσα οικονομική φάση, υπάρχουν κάποιες Ελληνικές εταιρείες που γνωρίζουν ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
+137...
Να το πρώτο μήνυμα για τους ντόπιους επίδοξους μελλοντικά επιτυχημένους επιχειρηματίες. Κάτι που το βλέπω καθημερινά στον επαγγελματικό μου χώρο. Όποιος έχει καταφέρει να κάνει τον πελάτη του να τον βλέπει σαν "δικό του άνθρωπο" επιβιώνει.
...
Ατυχώς όμως...επειδή πιά οι πελάτες όπως τους ξέραμε τείνουν να εκλείψουν διότι εξαγοράζονται από πολυεθνικές ή ομίλους...το παραπάνω ιδίωμα τείνει και αυτό να μην ισχύει ή διηγώντας το να κλαίς για το παρελθόν.The Genius Loci είπε:Όποιος έχει καταφέρει να κάνει τον πελάτη του να τον βλέπει σαν "δικό του άνθρωπο" επιβιώνει.
Αναφέρομαι στον τελικό καταναλωτή κυρίως. Και σαφώς, για παράδειγμα, το internet έχει "κλέψει" πωλήσεις από ελληνικές επιχειρήσεις... μόνο που η χρήση του "σατανικού internet" δεν είναι προνόμιο των επιχειρηματιών της αλλοδαπής...marathon είπε:Ατυχώς όμως...επειδή πιά οι πελάτες όπως τους ξέραμε τείνουν να εκλείψουν διότι εξαγοράζονται από πολυεθνικές ή ομίλους...το παραπάνω ιδίωμα τείνει και αυτό να μην ισχύει ή διηγώντας το να κλαίς για το παρελθόν.
Δεν μιλάω για το Internet αλλά για loyalty που εσύ το λές Ελληνικά "ο δικός σου άνθρωπος"...καμμιά φορά αρκεί ένα συμβόλαιο από το εξωτερικό για να πάψει να ισχύει μέσα σε μία ημέρα.The Genius Loci είπε:Αναφέρομαι στον τελικό καταναλωτή κυρίως. Και σαφώς, για παράδειγμα, το internet έχει "κλέψει" πωλήσεις από ελληνικές επιχειρήσεις... μόνο που η χρήση του "σατανικού internet" δεν είναι προνόμιο των επιχειρηματιών της αλλοδαπής...![]()
Σε γνωρίζω αρκετά για να είμαι σίγουρος ότι δεν υπαινίχθηκες κάτι τέτοιο.harilatron είπε:audiokostas, συμφωνώ με όσα λες και δεν υπαινίσσομαι ότι τα δάνεια είναι σατανικές εφευρέσεις του χρηματοπιστωτικού συστήματος. ;D
Ασφαλώς και είναι χρήσιμα.
Ήθελα απλά να εστιάσω στην αξία του -συχνά υποτιμημένου- πρωτογενή τομέα στην επιχειρηματικότητα. Επίσης, ήθελα να σχολιάσω την ανθεκτικότητα του πρωτογενή τομέα στις χρηματοπιστωτικές αναταράξεις όταν αυτές συμβαίνουν. Μακάριοι όσοι βασίστηκαν σε βασικές αξίες και δεν υπέκυψαν στην ευδαιμονία της εύκολης ρευστότητας.![]()