1 ώρα πριν, Jim04 είπε
Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας γι'αυτό το τραγούδι
Η καλή μουσική για μένα δεν έχει ηλικία, όπως τον ακούω τώρα έτσι θα τον ακούω και στα 40, αγαπώ ιδιαίτερα την ραπ μουσική για πολλούς, και στην ελληνική ραπ ξεχωρίζει ο 12ος ο οποίος δεν ξεπουλήθηκε ποτέ κράτησε το στυλ του και αυτά που λέει στα κομμάτια του είναι διαχρονικά. Θα ήμουν περιφανος αν τα παιδιά μου ακούνε την μουσική που άκουγε ο πατέρας τους, από το να ακούνε σκυλαδικα καλύτερα να ακούνε ΛΕΞ και 12ο που έχουν να πουν κάποια πράγματαΈχω ακούσει τραγούδια του, είχα δει και μία συνέντευξή του και τα έλεγε καλά, δίχως δηλαδή με αναφορές σε γκάνια,ναρκωτικά,πτνες, που κάνουν οι γκάνστερ από τα lidl συνάδελφοί του.
'Ομως πάτησα play και δεν άντεξα πάνω από δύο λεπτά.
'Εχω ξεχωρίσει λίγα ελληνικά τραγούδια όλα αυτά τα χρόνια από το συγκεκριμένο είδος,
αλλά η γνώμη μου είναι ότι αναλογικά είναι πολύ λίγα με όσα παράγονται,
σαν να ψάχνεις διαμάντια στα σκ...
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, απλά σκέψου τον εαυτό σου στα 40 σου μέσα σε ένα αυτοκίνητο,
πιθανόν με τα παιδιά σου,αν τους έβαζες να ακούσουν κάτι τέτοιο..
"ούτε οι γόβες την πτν..
μα αν φέρεσαι σαν πτν.."
κ.λ.π.
Φάση είναι, θα περάσει..
Γιατί δεν ακούνε οι 40αρηδες ραπ? ο τάκι Τσαν είναι 42 ας πούμε οπότε οι παλιοί φάνς του τώρα είναι γύρω στα 40, ο 12ος και ο ΛΕΞ κοντεύουν τα 40 επίσηςΡωτας ΣΟΒΑΡΑ 40αρηδες,50αρηδες και 60αρηδες για να σου πουν τη γνωμη σου για αυτό το τραγούδι?
Είναι σαν να ρωτάς τον ΠΟΥΤΙΝ για το ποια είναι η αγαπημένη του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ στον δυτικο κοΖμο....ή τον Αγιατολαχ Χαμεϊνι (ή οπως διαολο τον λενε αυτον τον χασαπη που κυβερνα το ΙΡΑΝ) ποια ειναι η αγαπημένη του μπύρα.
Η καλή μουσική για μένα δεν έχει ηλικία
γεροντοραπερς....παντως κυριως σε 50+ απευθυνεσαι εδω μεσα ?Γιατί δεν ακούνε οι 40αρηδες ραπ? ο τάκι Τσαν είναι 42 ας πούμε οπότε οι παλιοί φάνς του τώρα είναι γύρω στα 40, ο 12ος και ο ΛΕΞ κοντεύουν τα 40 επίσης
Ομως πάτησα play και δεν άντεξα πάνω από δύο δευτερόλεπτα.'Ομως πάτησα play και δεν άντεξα πάνω από δύο λεπτά.
Ομως πάτησα play και δεν άντεξα πάνω από δύο δευτερόλεπτα.
Η καλή μουσική για μένα δεν έχει ηλικία, όπως τον ακούω τώρα έτσι θα τον ακούω και στα 40, αγαπώ ιδιαίτερα την ραπ μουσική για πολλούς, και στην ελληνική ραπ ξεχωρίζει ο 12ος ο οποίος δεν ξεπουλήθηκε ποτέ κράτησε το στυλ του και αυτά που λέει στα κομμάτια του είναι διαχρονικά. Θα ήμουν περιφανος αν τα παιδιά μου ακούνε την μουσική που άκουγε ο πατέρας τους, από το να ακούνε σκυλαδικα καλύτερα να ακούνε ΛΕΞ και 12ο που έχουν να πουν κάποια πράγματα
Μου θυμίζει το ΕΧ εποχής Σημίτη - Παπαντωνίου. Λέγαμε πιάσαμε πάτο, αλλά δυστυχώς είχε και πιο κάτω.Επίσης μη ξεχνάτε ότι άλλο ραπ και άλλο τραπ, τα τελευταία χρόνια υπάρχει τόσο τεράστια κάθοδος στο είδος, εσείς έχετε κυρίως στο μυαλό σας την τραπ γι'αυτό τα λέτε αυτά, όταν ξεκίνησε η ραπ στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο mainstream, τα τελευταία χρόνια ακούς κυρίως την τραπ γιατί έχει γίνει πιο mainstream λόγω των μεγάλων δισκογραφικών, παρόλα αυτά βλέπετε πόσο μεγάλη απήχηση έχει. Ο ΛΕΞ ήρθε Αθήνα και μάζεψε 25000 κόσμο όλων των ηλικιών, γιατί λέει αλήθειες, και στο τέλος η αλήθεια νικάει. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που είναι στυλ 12ου η ΛΕΞ αν ψαχτειτε λίγο θα δείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες που κάνουν ραπ και δεν έχουν καμία σχέση με ότι πουλάνε οι mainstream
μη λες τέτοια, γιατί πχ τέτοια λένε κι οι παπαροκάδες.Επίσης μη ξεχνάτε ότι άλλο ραπ και άλλο τραπ, τα τελευταία χρόνια υπάρχει τόσο τεράστια κάθοδος στο είδος, εσείς έχετε κυρίως στο μυαλό σας την τραπ γι'αυτό τα λέτε αυτά, όταν ξεκίνησε η ραπ στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο mainstream, τα τελευταία χρόνια ακούς κυρίως την τραπ γιατί έχει γίνει πιο mainstream λόγω των μεγάλων δισκογραφικών, παρόλα αυτά βλέπετε πόσο μεγάλη απήχηση έχει. Ο ΛΕΞ ήρθε Αθήνα και μάζεψε 25000 κόσμο όλων των ηλικιών, γιατί λέει αλήθειες, και στο τέλος η αλήθεια νικάει. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που είναι στυλ 12ου η ΛΕΞ αν ψαχτειτε λίγο θα δείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες που κάνουν ραπ και δεν έχουν καμία σχέση με ότι πουλάνε οι mainstream
Επίσης μη ξεχνάτε ότι άλλο ραπ και άλλο τραπ,