Γνώμη για Harley Benton ST-20HSS

Hanon

Νέο μέλος
Πόντοι
3
ποια είναι η γνώμη σας για αυτήν την κιθάρα για αρχάριους;

Harley Benton ST-20HSS Electric Guitar Stratocaster with HSS Pickup Configuration Candy Apple Red

την βρήκα στο skroutz

Ωραίο χρώμα και ποικιλία στους ήχους. Χωρίς να έχω παίξει ποτέ σε Harley Benton, αλλά βλέπω οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι.

Μου αρέσει, άλλωστε και εγώ κόκκινη strat έχω... Και αν έχεις και ένα υπολογιστή με μια κάρτα ήχου δεν χρειάζεσαι ενισχυτή για να την ακούσεις την κιθάρα, ψάξου με guitar rig και amplitube και θα έχεις ήχους για καιρούς

Ωραίο χρώμα και ποικιλία στους ήχους. Χωρίς να έχω παίξει ποτέ σε Harley Benton, αλλά βλέπω οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι.
Είμαι ένας από αυτούς. Μπορεί και να ήμουν τυχερός και να έπεσα σε καλό κομμάτι, αλλά το φινίρισμα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ σε κιθάρα ονομαστικής αξίας 95 ευρώ (δηλ. χρήματα για ακριβό παιχνίδι, όχι για μουσικό όργανο), συν ότι η κιθάρα ήρθε και κατά 90-95% σεταρισμένη. Με ένα κούρδισμα ήταν έτοιμη.
Και μιλάμε για 122 ευρώ με μαλακιά θήκη και μεταφορικά από Thomann. Ε, τι άλλο να ζητήσει κανείς σε αυτά τα χρήματα!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
37
Εμφανίσεις
3K
Deleted member 34008
D
D
Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
288