εχω κ γω βιντεακιααα οσα θεςς..οταν θα παιξεις ομωςς...τοτε να κανεις τον εξυπνοο..The Genius Loci είπε:Σχετικά με την "μεγαλοφυΐα" ονόματι Alexander Dumble:
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάποια πράγματα για το πως λειτουργεί μια δημόσια συζήτηση.V-ANGEL είπε:εχω κ γω βιντεακιααα οσα θεςς..οταν θα παιξεις ομωςς...τοτε να κανεις τον εξυπνοο..
εγω ουτε κοντρα πηγα σε κανεναν ουτε τιποτα..
αλλα ως εκει φτανειι..γι αυτο παιζε τωρα με αυτο που εχεις κ μη λες για πραματα που δεν γνωριζεις.....οπως ειπες ως εκει που φτανει το πορτοφολι σου....
και μαθε με τι επαιζε ο stevie δεν ειναι κακο..με τι εγραψε το μυθικο "little wing " κ ολα αυτα....
εγω απλως ειπα την γνωμη μ πριν αλλα εσυ το παιζεις πονηριδης....
σε αυτους ομως που δεν γνωριζουν....
αντε τ λεμεεεε.....
κ οπως λεω..φιλικα παντααα..δεν πιστευω να παρεξηγιεσαι....
εξαλλου εσυ κανεις επιθεση εγω απλως απανταω..
καλο απογεμαα....
ρε φιλε κανε οτι θες επιλογη σου ειναι....πολυ ασχοληθηκα κιολλας...The Genius Loci είπε:Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάποια πράγματα για το πως λειτουργεί μια δημόσια συζήτηση.
Εγώ αναφέρθηκα ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ σου και "επιτέθηκα" σ'αυτές, όπως επιτρέπεται (και επιβάλλεται) ενίοτε, στα πλαίσια ενός δημόσιου διαλόγου.
ΕΣΥ, υπέπεσες σ'αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem
Ως εκ'τούτου κάνω αναφορά το post σου, και το κάνω quote παραπάνω για να μπεις στον πειρασμό να το "διορθώσεις".
Καμμία παρεξήγηση, σου εύχομαι καλό απόγευμα επίσης.
OK..δεν υπηρξε καμια αντιδικια εκ μερους μου...δεν ειχα τετοια προθεση...anyway...harilatron είπε:Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος αντιδικίας.
V-ANGEL, παρακαλώ λάβε υπόψη σου την τοποθέτηση του The Genius Loci σχετικά με τη δημόσια συζήτηση, τις απόψεις που κατατίθενται και τον τρόπο με τον οποίο απαντάμε.
Συγνώμη για τη διακοπή.![]()
Αν έχεις καλές τιμές για Mesa πάω πάσο. Να σε έχουμε και υπόψιν μας καλού κακού για το μέλλον! ;DOblivion4Lcf είπε:ΤGL απ ό,τι ξέρω τα rack cases είναι πανάκριβα οπότε έλεγα να φτιάξω ένα από αλουμίνιο με ένα φίλο μοντελίστα(θα πεσουν blueprints φυσικά) για να γλυτώσω τις εξωφρενικές τιμές...από την άλλη μπορεί να έχω πεσει στις περιπτώσεις κ να βλέπω τα ακριβά!!!
Μόνο τα επιπλέον υλικά να τσεκάρω κ πιστεύω θα ωγεί καλά!!θα περάσουμε κ μία επιπλέον ψύχτρα οπότε gg πιστεύω!
έγραψες φίλε!!!turrican2 είπε:πάρε το τριάξις, μια χαρά είναι για πρώτος σου προενισχυτής
Έσπειρε δεν έγραψε! Εννοούσε... για εσάς τους θνητούς καλός είναι ;Dgdevelek είπε:έγραψες φίλε!!!
έχεις ταυτόχρονο έλεγχο όλων των midi συσκευών!Oblivion4Lcf είπε:Αλλάζεις τις συσκευές κ πηγαίνεις από τη μία στην αλλή ή έχεις ταυτόχρονο έλεγχο για ολες την ίδια στιγμή αν θελήσεις?!
Ναι βρε, κανονικά racks είναι, όλα συνδεμένα μέσα (καλώδια, κλπ) και ανοίγουν εμπρός και πίσω.Oblivion4Lcf είπε:TGL αυτό που μου έστειλες είναι πολύ καλή φάση!είναι μόνο για μεταφορά ή κ ανοίγει κ εμφανίζει τα rack κ τα κρατάς mounted σε αυτό στο studio ή live??
Το Triaxis παίζει πολύ καλά με το boogie 2/90.Oblivion4Lcf είπε:Άμα έχω κ ταυτόχρονο έλεγχο όλων των συσκευών(είναι λίγο δύσκολο να το φανταστώ αν με καταλαβαίνετε)Triaxis,2:90,axe-fx k fb1010 αν είναι αυτο here I come,εκτός αν με συνεπάρει τόσο ο ήχος του CAE ώστε να το αντικαταστήσω το triaxis!!!
Αλλά ψήνω ανέκαθεν boogie ήχο κ απο τότε που άκουσα κ τον dual rectifier κ το triaxis έχει γίνει ζημιά!
το mesa 2:90 έχει καμία διαφορά με το fryette 2:90:2?
Θα τα συζητήσω κ με τα παιδιά στο Guitar Store για τελευταία μιας κ εκεί κάνω τις αγορές μου κ τους εμπιστεύομαι αρκετά παρότι ελιτιστές!!