- Πόντοι
- 16
Και επισης ρε παιδια, δεν τον πατε εντελως αλλου με τις ES?Δε λεω φοβερες κιθαρες και ονειρεμενες, αλλα ξερω γω , αλλο semi-hollow και αλλο hollow..
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dndnikola είπε:Επίσης, προτάθηκαν και άλλες κιθάρες (π.χ. les paul) οι οποίες είναι solidbody - ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε η stratocaster.
Δεν έχεις διαβάσει το θέμα από την αρχή ;D ;Dndnikola είπε:ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε η stratocaster.
Συνελθε, μετανοιωσε..... και παρε μια fender stravocaster american deluxe, που ειναι πραγματικα all around οργανο.
Η Λουσιλ ηταν κιθαρα του ΒΒ, εσυ τι να την κανεις??
Παρε μια στραβοκαστερ, ονομασε την "Κουλα" (εγω τη δικια μου τη λεω Μεροπη), και... μεσα εισαι. ;D
τι λες καλε βαθια νυχτωμενος εισαι... ειναι δυνατον στον φορουμ τουτο να συμβει κατι τετοιο;; σε λιγο θα ποσταρουν ανερχομενοι ντραμερς και θα τους λενε να παιρνουν φεντερομπασα...ndnikola είπε:Επίσης, προτάθηκαν και άλλες κιθάρες (π.χ. les paul) οι οποίες είναι solidbody - ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε η stratocaster.
Συνελθε, μετανοιωσε..... και παρε μια fender stravocaster american deluxe, που ειναι πραγματικα all around οργανο.
Η Λουσιλ ηταν κιθαρα του ΒΒ, εσυ τι να την κανεις??
Παρε μια στραβοκαστερ, ονομασε την "Κουλα" (εγω τη δικια μου τη λεω Μεροπη), και... μεσα εισαι. ;D
Αν πας να παιξεις στα πανηγυρια με vintage κλαριτζηδες...πραγματι θα σε ανταμοιψει. 8)
H ES137 ειναι semi hollow ακριβως οπως και η ES335Και επισης ρε παιδια, δεν τον πατε εντελως αλλου με τις ES?Δε λεω φοβερες κιθαρες και ονειρεμενες, αλλα ξερω γω , αλλο semi-hollow και αλλο hollow..
Αλλο το κοστος κατασκευης/ποιοτητας και πληρωνεις και τη μουρη του reissueSF γιατι ο hot rod deluxe 40w λαμπατος και αυτος, ειναι πιο φθηνος απο τον 65 reverb ο οποιος ειναι 22w? Απευθυνομαι σε εσενα γιατι απο οτι βλεπω εισαι ειδημονας σους fender και οχι μονο
H ES137 ειναι semi hollow ακριβως οπως και η ES335
Δεν ενοουσα αυτο.Ενοουσα σε σχεση με τη lucille που ανεφερε ο φιλος αρχικα.(η οποια ειναι semi-hollow,χωρις F).
Αγαπητο μου παιδι VirusSnake, οταν ενας ανθρωπος 40 ετων που τωρα ξεκινα να μαθαινει κιθαρα, και ενδιαφερεται για μπλουζ και ροκ ποσταρει ενα θεμα για το αν πρεπει να αγορασει μια κιθαρα σαν τη Λουσιλ, η εστω απλα μια σκαφατη γκιμπσον, αποκαλωντας το και ολ αραουν οργανο (βεβαια μετα το ολ αραουν το ανακαλεσε, αλλα εγω το ποστ μου το ειχα φτιαξει πριν...), το θεμα εξ αρχης ειναι μη ηθελημενη παπαρια. Το γεγονος αυτο και μονο εμενα με νομιμοποιει να γραφω ηθελημενες παπαριες....(αν και δεν πιστευω να εγραψα παπαρια αλλα την αληθεια).VirusSnake είπε:τι λες καλε βαθια νυχτωμενος εισαι... ειναι δυνατον στον φορουμ τουτο να συμβει κατι τετοιο;; σε λιγο θα ποσταρουν ανερχομενοι ντραμερς και θα τους λενε να παιρνουν φεντερομπασα...
υγ. πως μπαινω και γω στην κλικα για να παιρνω κανα ποσοστο;
Τα μόνα παραδοσιακά ελληνικά έγχορδα όργανα ειναι ο ταμπουράς το λαούτο το σαντούρι το κανονάκι η λύρα και ίσως και το βιολί.TSotir είπε:Και κατι για τους κλαρητζηδες που πιθανως να παρεξηγηθηκε.
Οι κιθαριστες που παιζουν με τους κλαρητζηδες (δεν θα ξερεις μαλλον) χρησιμοποιουν σχεδον κατ αποκλειστικοτητα τετοια οργανα (πανακριβα, οι πιο πολλοι απ αυτους τα εχουν ειδικες παραγγελιες η ειδικα μοντελα κλπ που μερικα απο αυτα ξεφευγουν κατα πολυ τα δεκα χιλιαρικα....τα χω δει και τα χω ζησει...).
ΥΓ
Αν θελεις και συ να μπεις στην κλικα και να παρεις μερτικο απο τετοιες δουλειες, παρατα τις πεντατονικες και μαθε να δουλευεις ολοκληρες καμμια 20/αρια "περιεργες" κλιμακες, και το σημαντικοτερο και πιο δυσκολο, στην θεση να ριχνεις το ακορτο και αμεσως στη αρση να ξεκινας κλιμακα (τα λεγομενα μακροβουτια).
Αν τα κανεις αυτα, επικοινωνησε μαζι μου μεσω ΠΜ, και θα βρω εγω την ακρη.
Μιλαμε παντα για σοβαρους κλαριτζηδες...vintage!! Αυτοι οι "κλαρητζηδες" ξερεις ειναι παιχταραδες και οχι καλαπορτσηδες.
εγώ γιατί δεν το βρήσκω παπαριά (ηθελημένη ή μη)?TSotir είπε:οταν ενας ανθρωπος 40 ετων που τωρα ξεκινα να μαθαινει κιθαρα, και ενδιαφερεται για μπλουζ και ροκ ποσταρει ενα θεμα για το αν πρεπει να αγορασει μια κιθαρα σαν τη Λουσιλ, η εστω απλα μια σκαφατη γκιμπσον, αποκαλωντας το και ολ αραουν οργανο (βεβαια μετα το ολ αραουν το ανακαλεσε, αλλα εγω το ποστ μου το ειχα φτιαξει πριν...), το θεμα εξ αρχης ειναι μη ηθελημενη παπαρια.
[/b][/size]
yannis37 είπε:......ειναι all around όργανο..
όλες οι κιθάρες είναι![]()
Φιλε, ο φιλος μπορει να παρει οτι θελει, δικα του ειναι τα λεφτα και οτι γουσταρει τα κανει.1) ο φιλος σκεφτεται να παρει την λουσιλ αρα εχει η μπορει να βρει αυτα τα χρηματα.
Ο Χ Tsotir, ειναι απο επαρχιακη πολη (βλαχος οπως ειπες, αλλα ροκας βλαχος), και του αρεσουν τα φεντεροειδη (εχει κι αλλα οργανα ομως), ειν κακο αυτο??ο χ Tsotir και προτεινει φεντεροειδες.
Αν ισχυει κατι τετοιο, μου ειναι τελειως αδιαφορο. Εχω το μυαλο την ηλικια και την οριμοτητα να μπορω να φιλτραρω καθε πληροφορια που περνω απο οπουδηποτε, και αναλογα πραττω στη ζωη μου.υγ. αν δεν μπορεις να δεις την ''αβαντα'' που παιζει στα φεντεροειδη εδω μεσα δεν αξιζει να συνεχισουμε την κουβεντα ευχαριστω
yannis37 είπε:και για να ανακαλέσω το ανακαλεσμένο............ειναι all around όργανο..
όλες οι κιθάρες είναι![]()
τα παραπονα σου στην Μερκελ.... ;Dbillskali είπε:Καλα ο Fender 65 Deluxe Reverb Guitar Amp Combo μεχρι την δευτερα ειχε
992.48 € και σημερα το εχει 1,167.49 € το dv247
οσο και το musicorama