- Πόντοι
- 16
Αυτο που λεει ο τιτλος
Για τα λεφτα της (500 ευρω στο dv) αξιζει?
Γενικα οποιος θελει ας πει την αποψη του

Γενικα οποιος θελει ας πει την αποψη του

Καλωσήρθες!TheSpace είπε:Για μένα ήταν η τέλεια εισαγωγή ώστε να μην αντέξω και να θέλω να αποκτήσω μια Αμερικάνικη. Σκεφτόμουν ότι αν είναι το κορεάτικο μοντέλο τόσο καλό τι θα γίνεται στην Αμερικάνικη.
Επειδή την Torero την αγόρασα πρόσφατα μπορώ να πω πως για την κατηγορία που παίζει είναι τοπ κιθάρα και όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχου επιπέδου shreddo-κιθάρες, αλλά κατά τη γνώμη μου τις ξεπερνάει. Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν LTD M-1000, LTD KH-602 όπως και Dean VMNT και θεωρώ πως η Torero κατασκευατικά και σε ήχο είναι αρκετά ανώτερη από τις LTD τουλάχιστον (την Dean δε τη θυμάμαι να πω την αλήθεια, αλλά δε με είχε εντυπωσιάσει). Το μόνο που θα ήθελα στην Torero είναι shadow bird inlays :TheSpace είπε:σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
έχεις δίκιο σε αυτό που λες! κι εγώ έτσι ένιωσα. αλλά πλέον επειδή έχω και τις δυο στα χέρια μου, η εντύπωση μου είναι η εξής. τα SE μοντέλα έχουν φθηνά ηλεκτρικά, μαγνήτες, και κλειδιά (προφανώς και ξύλα) όμως πραγματικά είναι πολύ αξιοπρεπή! Με προσεκτική αλλαγή σε ότι πιστεύει κάποιος ότι δεν τον καλύπτει, μπορεί να γίνει ένα super όργανο.
η torrero ας πούμε ή η allender δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ακριβές ''Metal'' κιθάρες και μάλιστα έχω σκοπό να τσιμπήσω μια στο μέλλον όταν θα μπορώ. Δεν λέω ότι η SE custom 24 μου έχει την ιδια ποιότητα με την USA Standard 22 μου, απλά συγκρίνοντας, δεν νιώθω ότι η SE είναι απλά ένα ''παιχνιδάκι'' που ξεγελάει. Απεναντίας είναι ένα σοβαρότατο όργανο με χαρακτηριστικά που άλλες εταιρείες τα προσφέρουν σε ακριβότερες τιμές. Αν στα 500 ευρώ οι επιλογές είναι μια epiphone, ή μια fender mexico, τότε η PRS SE Custom 24 θα ικανοποιήσει πολύ παραπάνω. Τουλάχιστον αυτό συνέβη με εμένα (καθότι όλα υποκειμενικά σε αυτή τη ζωή!)
TheSpace είπε:Έχω την κιθάρα από τον Δεκέμβριο του 2011 κι έχω παίξει μαζί της αρκετά lives καθώς επίσης την έχω χρησιμοποιήσει και στο studio (rehearsals+recordings)...
Κοιτα βασικα στην αρχη ειχα κολησει σε αυτο... Περα απο το κοκκινο, μπλε και κιτρινο που υπαρχει η 25th anniversary υπαρχει και μια αλλη custom 24 (μονο στο dv την εχω δει) σε αρκετα αλλα χρωματα και αρχικα ημουν μεταξυ αυτής, αυτής (γ@μ@ει πολυ ασχημα αυτο το χρωμα αλλα δν ειναι του στυλ μου... ακομα... μπορει αν ωριμασω να ειναιexpired είπε:Αντε καλές ριφιές ;D
Τι χρώμα;
To R66 είναι πολύ καλό πετάλι με πολύ καλό bufer ωραίο Compression και Tubescreamer Clone Overdrive. Αυτά είναι δώρα.BlackForest είπε:Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας! Την παρηγγειλα ηδη που ερχεται και με δωρο (!) το Route 66,