- Πόντοι
- 6
Τι σεταρισμα χρειαζεται το τρεμολο δηλαδη καθε λιγο και λιγακι? Προσωπικα δεν ειχα ποτε κιθαρα με τρεμολο δεν δεν θα το χρησιμοποιω και συνεχεια.Απλα το θελω για ορισμενες περιπτωσεις σε καποια leads...
Λιγακι γενικο αυτο το σχολιο! Αν το χρειαζεσαι, προσφερει τα παντα. Αν δεν το χρειαζεσαι, προσφερει λιγο περισσοτερη μανουρα και τα locking καμποσο μεγαλυτερη σταθεροτητα στο κουρδισμα.insdel είπε:Στην τελική μην νομίζεις οτι ένα τρέμολο προσφέρει και τόσα πολλά
Καταρχάς sorry που σου εκτροχίασα το θέμα. :pethamenos είπε:Το κακο ειναι οτι μενω επαρχια και ειμαι παρα πολυ μακρια απο μεγαλες πολεις και δεν μου δινεται η ευκαιρια να δοκιμαζω ενα οργανο πριν το παρω. Ουτε μπορω να κανω 400 χλμ ή 1000 χλμ πηγαινε-ελα για να δοκιμασω ενα οργανο. Αναλογιστειτε τα εξοδα,το οτι θα αφησω την δουλεια μου μια-δυο μερες κτλ.
Καλά τώρα... ό,τι νάναι...pethamenos είπε:Μου ειπε οτι ενας φιλος του ειχε παρει την jem την ιδια χρονικη περιοδο με αυτον (1996) ειχε σκασει παραπανω λεφτα αποτι αυτος για τη gibson και Το σκυλομετανιωσε οπως λεει. Ο ηχος για τα σκουπιδια χαλια στα ρυθμικα χωρις sustain.
Κοιτα η πρωτη μου ηλεκτρικη κιθαρα ηταν μια ESP Eclipse I με EMG μαγνητες. Το λαθος μου ηταν οτι πηρα μια πολυ ακριβη κιθαρα και ειχα εναν αθλιο ενισχυτη. Ισως να την παρεξηγησα και να μην της εδωσα την αξια που της αξιζε. Πριν 3 μηνες την πουλησα εξαιτιας οικονομικων λογων και αυτη τη στιγμη δεν εχω κιθαρα. Ειπα μιας και θα παρω κιθαρα να παρω κατι διαφορετικο αν και ο μανικι της ESP ηταν αρκετα λεπτο και με βολευε αρκετα.Απλα Σκεφτομαι επειδη ειμαι αρχαριος στην ηλεκτρικη οτι θα μου ηταν ποιο ευκολο να ξεκινησω με μια Ibanez, ισως να με βολευε περισσοτερο.. :-\tanasee είπε:Εννοώ ότι πιό έυκολα αναγνωρίζεις μια στρατ ή μία γκιμπσον όταν την ακούς, παρά μια ιμπανεζ , τουλάχιστον το δικό μου αυτί―αν και χάνω μάλλον κάτι decibell!.
Φίλε pethamene με όλο το θάρρος και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι κατέληξες στο συγκεκριμένο όργανο με έναν κάποιο ενθουσιασμό( σαν την έίδες και να σου γυάλισε που λέμε) το οποίο σίγουρα δεν είναι κακό, αλλά σίγουρα είναι επίφοβο όταν ετοιμάζεσαι να ξηλωθείς ένα χιλιάρικο.
Και κάνω την επόμενη λογική ερώτηση. Ποιό ήχο/ύφος θες να πετύχεις;
pethamenos είπε:Κοιτα η πρωτη μου ηλεκτρικη κιθαρα ηταν μια ESP Eclipse I με EMG μαγνητες. Το λαθος μου ηταν οτι πηρα μια πολυ ακριβη κιθαρα και ειχα εναν αθλιο ενισχυτη. Ισως να την παρεξηγησα και να μην της εδωσα την αξια που της αξιζε. Πριν 3 μηνες την πουλησα εξαιτιας οικονομικων λογων και αυτη τη στιγμη δεν εχω κιθαρα. Ειπα μιας και θα παρω κιθαρα να παρω κατι διαφορετικο αν και ο μανικι της ESP ηταν αρκετα λεπτο και με βολευε αρκετα.Απλα Σκεφτομαι επειδη ειμαι αρχαριος στην ηλεκτρικη οτι θα μου ηταν ποιο ευκολο να ξεκινησω με μια Ibanez, ισως να με βολευε περισσοτερο.. :-\