Ε...δεν είναι και Suhr!otto## είπε:Για all around μαγνήτες δεν είναι κακοί πάντως.
Τι να σου πω. Δεν έχω ακούσει ποτέ suhr ???.Deadmeat είπε:Ε...δεν είναι και Suhr!![]()
Πρεπει να ακουσεις...........ειχα τους doug aldrich σε μια suhr..και μ@μωotto## είπε:Τι να σου πω. Δεν έχω ακούσει ποτέ suhr ???.
Επαναφέρω το θέμα διότι σκέφτομαι να κάνω μερικές αλλαγές στην κιθάρα. Ξύπνησα χτες το πρωί με μια επιθυμία να:Επανέρχομαι με σχόλια. ;D
Ρε λόκι δε θέλω να την κάνω εμπριμέ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLoki είπε:Και για να αλλάξεις το μαύρο βαρετό σύνολο θα βάλεις μαύρο pickguard?
Βάλε ένα χρωματιστό να δείξει η κιθάρα!
Κανένα Πράσινο ή πορτοκαλί ή κίτρινο ακόμα.
Με επίσης χρωματιστούς μαγνήτες για να χτυπάει στο μάτι!
Για Medium output humbucker σκέψου και για τον Dimarzio Fred.
Τον έχω στο brigde στην δικιά μου RG550 και σκοτώνει. Γεμάτος ήχος!
???????????????????BillTrantos είπε:Απλά βγάλε το Pickguard και βάλε ολόλευκα καπάκια.
![]()
Α γεια σου. Κάπως έτσι σκεφτόμουν. Απλώς με λαχανιά καπάκια ή ροζ. Πάλι vai style. Το ασπρόμαυρο μου κάνει κάπως συντηρητικό.BillTrantos είπε:Αααα δεν ήξερα ότι στις Ibanez υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός (δεν είχα ποτέ κιθάρα από αυτή την εταιρία), νόμιζα ότι βιδώνει κάπως και μπορείς να το αφαιρέσεις.
Τότε κάνε κάτι τέτοιο!
![]()
Τσεκαρε το πρβτο πρωτο ποστ. Ειχα βαλει φωτος.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Ποια ειναι η δικια σου?
Στηρίζεται σε ρουλεμάν η αρχή λειτουργίας του....Mαγνητες για γκαζια υπαρχουν πολλοι.
Το θεμα ειναι oτι εαν χρησιμοποιεις αρκετο gain δεν χρειαζεσαι γκαζατους μαγνητες.
Οι περισσοτεροι ετσι την πατανε full gain απο ενισχυτη +boost +γκαζατο μαγνητη.
Οταν λες instrumental τι εννοεις πανω - κατω;ισως να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.
Επισης με τι gear παιζεις;
Παλι καλα που δεν εχει το lo pro edge(παλιες ibanez),
κανεις bend, κανουν γαργαρα και ακουγονται νοτες απο ολες τις χορδες.
Οσο για το zero ειναι κλασης ανωτερο,δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει αλλα ηταν μεγαλη αναβαθμιση για την ibanez.
ΣΩΣΤΟΣ!!!!RayDTutto είπε:Πάντως σαν το original Edge (το παλιό, όχι τα κράματα που χρησιμοποιούσαν τελευταία) δεν υπάρχει. Ούτε OFR, ούτε τίποτα. Απίστευτη ακρίβεια και αντοχή.
Βασικά ένα έξτρα ζεύγος ελατηρίων έχει οπότε πιάνει και ανάποδα. Τίποτα τρελό σαν αρχή λειτουργίας.Satanas είπε:Στηρίζεται σε ρουλεμάν η αρχή λειτουργίας του....
Πραγματικά όμως. Αισθητά μειωμένο sustain.Η κιθάρα χάνει σε sustain,