aris 17561 είπε:εχω την 2570... καλη ποιοτητα κατασκευης και καλο μανικι... δεν φτανει το επιπεδο μιας σεχτερ βεβαια που εχει γυρω στο χιλιαρικο αλλα.....
Κι εγώ το θεωρώ πολύ τραβηγμένο αυτό...Ksekourdistos είπε:δηλαδη η κορεατικη schecter των 1000 ευρω ειναι καλυτερης ποιοτητας απο τις ibanez της j craft απο την ιαπωνια με το στανταρντ fret job ?
δεν πιστευω να λες ποιοτητα το flame maple veneer και το binding ?
Επιτέλους και ένας άνθρωπος που ξέρει τι του γίνεται... Φτάνει με την καραμέλα του OFR... Όποιος έχει δουλεψει και τα δύο ρε παιδιά, καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει σύγκριση...Το edge zero δεν συγκρίνεται με το original FR.. το edge είναι απείρως καλύτερο απο το FR. (προσωπική μου γνώμη πάντα!)
aris 17561 είπε:κατα την αποψη μου πολυ καλυτερη... εχω και απο τις δυο και οταν τις βαζω διπλα διπλα καταληγω στο οτι η σεχτερ καθετε πολυ καλυτερα... χαιρεσαι να την κρατας...
φιλε μου , αυτη ειναι η αποψη μου εχοντας και τις 2 κιθαρες... εχω τηνKsekourdistos είπε:αλλο οτι την .. φορας ... πιο ανετα και αλλο οτι ειναι καλυτερη.
Μπορει να μην σε βολευει το μπουζουκομανικι των ibanez αλλα οταν μιλας για ποσοτικα/ποιοτικα χαρακτηριστικα πρεπει να μιλας με δεδομενα.
επισης οι schecter με floyd εχουν το κορεατικο official floyd rose και τους korean made emg's και seymour duncan .
το οτι ο συνδυασμος πετυχε και οτι χαιρεσαι να παιζεις με αυτην πιο πολυ ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.
γιατι ειπα εγω οτι με ρωτησε κανεις ? ειπα οτι το παιδι ζητησε γνωμες... και ειπα και μια δικη μου προταση... τωρα αν εσυ δεν κοιτας την ποιοτητα κατασκευης της κιθαρας αλλα το made in...τοτε αυτο ειναι το δικο σου κρητηριο ...εγω εχω αλλα κρητηρια... επισης καλο θα ειναι οταν υπεραμυνεσαι μιας αποψης να εχει εμπεριστατωμενη αποψη και απο τα δυο πραγματα που συγκρινεις...και απο την στιγμη που μονος σου λες οτι overall εχουν καλη ποιοτητα και πολυ καλο μανικι τοτε που το προβλημα στο να παει το παιδι να δοκιμασει και αυτες ?Ksekourdistos είπε:βασικα κανενας δεν ρωτησε για καμια schecter . εσυ την ανεφερες.
+10000 ειναι απιστευτο το egde zero και προσωπικη αποψη σε ibanez s series ειναι οτι καλυτερο και απο αισθητικης αποψης!!!RayDTutto είπε:Κι εγώ το θεωρώ πολύ τραβηγμένο αυτό...
Και τις Ibanez της Ιαπωνίας τα πιο καλοφτιαγμένα όργανα στις τιμές τους...
Επιτέλους και ένας άνθρωπος που ξέρει τι του γίνεται... Φτάνει με την καραμέλα του OFR... Όποιος έχει δουλεψει και τα δύο ρε παιδιά, καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει σύγκριση...
Προφανώς για να κοιτάει την Ibanez RG το παλικάρι θέλει να είναι και όμορφη η κιθάρα του. ;Dκαι εαν θες τη γνωμη μου παρε μια τετοια το απλο μοντελο ..οχι τα ακριβα και θα παθεις σοκ...............η τιμη της ειναι γυρω στα 1100 με εξαιρετικο ηχο.............
http://www.peavey.com/products/browse.cfm/action/drill/cat/311/HPSpecialSeries.cfm
http://www.peavey.com/products/browse.cfm/action/detail/item/116157/HP%28TM%29%20Special%20USA.cfm
βασικα κανενας δεν ρωτησε για καμια schecter . εσυ την ανεφερες.
Σε ένα τέτοιο θέμα, λογικό είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις...Πιστευεται αξιζει το χιλιαρικο που θα δωσω η να καταφυγω σε αλλες επιλογες με τα ιδια λεφτα?
Πάντως άμα είναι να δώσεις 1000 ευρώ και μετα να αλλάζεις μαγνήτες άστο καλύτερα.....pethamenos είπε:Παιδια ειδα στις αγγελιες οτι πουλαει καποιος μια ιδια στα 600 ευρω. ;D
Δηλαδη Αν παρω μια ιδια ποσο δυσκολο ειναι να αλλαξω τoν bridge μαγνητη να βγαλω και να βαλω καποιον καλο?Ειχα παιξει με μια rg350 καποτε και ειχε πολυ ωραιο και ανετο μανικι αν και το μπρατσο θα πρεπει να το συνηθισω λιγο γιατι εχω μαθει να παιζω με ποιο χοντρα μπρατσα ππως παραδιγμα η ESP Eclipse εχω.Το μονο πραγμα που με εκνευριζε ειναι ο μεσαιος μαγνητης. :-X
Eγω παντως οταν δοκιμαζω ενα οργανο αυτο που με ενδιαφερει ειναι πρωτα το μανικι και μετα η αισθηση του και το playabillity του. Ο ηχος ειναι το τελευταιο που με απασχολει μιας και ειναι ρευστος. Το να αλλαξεις μαγνητη δεν ειναι τιποτα, το να παρεις ενα οργανο γιατι σαρεσει ο ηχος αλλα δε σε βολευει στο χερι ειναι οτι χειροτερο... Βεβαια αν μπορεις να χεις και τα 2, που μαλλον αυτο εννοεις ειναι το βελτιστοΠάντως άμα είναι να δώσεις 1000 ευρώ και μετα να αλλάζεις μαγνήτες άστο καλύτερα.....
Δεν ειναι ολες οι ibby ιδιες ουτε ολες οι schecter. Το οτι εχεις παιξει με 1,2 οργανα της εταιριας και σου αρεσαν δεν σημαινει οτι ολες ειναι μπομπα. Trust meΠάντως ως κάτοχος ibanez και schecter, σου εγγυώμαι πως ότι και να πάρεις ανεξαρτήτως χρηματικού ποσού, απο ibanez και schecter , θα μείνεις ικανοποιημένος , γιαυτό είτε θες κάτι με 1000 ή με 3000 ή με 400 ευρώ κοίτα να αρέσει σ'εσένα και προπαντώς ξεκαθάρισε για ποιό σκοπό την θές. trust me.
Ναι αυτό εννοούσαStinky είπε:Βεβαια αν μπορεις να χεις και τα 2, που μαλλον αυτο εννοεις ειναι το βελτιστο![]()
Λάθος κατάλαβες, εννοώ αυτός ακριβώς που γράφω στον pethameno 1)Να ξεκαθαρίσει για τι σκοπό τι θέλει, δλδ αν οντως θέλει να δώσει τόσα λεφτά για κιθάρα, γιατι δεν τον βλέπω και τόσο σίγουρο, 2) Αν αποφασίσει το 1, να βρεί κάτι που του αρέσει. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΙΒΑΝΕΖ H SCHECTER , η επιλογή θα είναι best value for money για την ποιότητα που θα πάρει, όχι οτι δεν υπάρχουν άλλες εταιρείες αλλα επειδή απ'οτι φένεται του αρέσουν οι Ibanez, (Οσο για τις schecter δεν ξέρω αν έχεις άκούσει ποτέ , αλλα η μία είναι καλύτερη απο την άλλη απο τις πιό φθηνές μέχρι τις πιο ακριβές,) .Stinky είπε:Eγω παντως οταν δοκιμαζω ενα οργανο αυτο που με ενδιαφερει ειναι πρωτα το μανικι και μετα η αισθηση του και το playabillity του. Ο ηχος ειναι το τελευταιο που με απασχολει μιας και ειναι ρευστος. Το να αλλαξεις μαγνητη δεν ειναι τιποτα, το να παρεις ενα οργανο γιατι σαρεσει ο ηχος αλλα δε σε βολευει στο χερι ειναι οτι χειροτερο... Βεβαια αν μπορεις να χεις και τα 2, που μαλλον αυτο εννοεις ειναι το βελτιστο
Δεν ειναι ολες οι ibby ιδιες ουτε ολες οι schecter. Το οτι εχεις παιξει με 1,2 οργανα της εταιριας και σου αρεσαν δεν σημαινει οτι ολες ειναι μπομπα. Trust me