Γλυπτική σε . . . μπάσο

kourosava

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Μ'εχει πρήξει ενα φιλαρακι απ'το πρωι. Θελει να του παω το μπάσο και μου το κανει αγνώριστο.

Θελει να μου το σκαλισει και να το βαψει. Θεμα.......ο Superman.

Ειναι αριστος στην ξυλογλυπτικη.

Να το κανω η θα το καταστρεψω???

Να το κάνεις!

Υποθέτω βέβαια ότι ξέρει και απο ξύλα. Μην πάει να κάνει καμιά γραμμούλα και βγεί ολόκληρο κομμάτι. Κάποια ξύλα δεν είναι όσο συμπαγές χρειάζεται για να σκαλίσεις πάνω τους με ακρίβεια...

Μ'εχει πρήξει ενα φιλαρακι απ'το πρωι. Θελει να του παω το μπάσο και μου το κανει αγνώριστο. Θελει να μου το σκαλισει και να το βαψει. Θεμα.......ο Superman.

Καλή ιδέα αν όντως τα καταφέρνει με ξυλογλυπτική !!! Όταν και αν γίνει ανέβασε φοτό!!!

Ποσα μπάσα έχεις?

Αν έχεις παραπάνω απο ένα ή αν έχεις κανένα παραπεταμένο δώσε αυτό για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.... :)

Με τα βερνίκια και τα λοιπά που είχε απο πρίν τι θα γίνει θα το ξαναπεράσετε απο πανω....?

Μ'εχει πρήξει ενα φιλαρακι απ'το πρωι. Θελει να του παω το μπάσο και μου το κανει αγνώριστο. Θελει να μου το σκαλισει και να το βαψει. Θεμα.......ο Superman.

Θα το καταστρέψεις γιατί το ποιο πιθανό είναι το μπάσο σου να είναι φτιαγμένο από αρκετά κομμάτια ενωμένα! Ποτέ δεν ξέρεις τι κρίβετε κάτω από τη μπογια!

Δοκίμασέ το! Κατά βάθος, ακόμη και αν το καταστρέψεις θα έχεις πετύχει... :wink:

Δοκίμασε επίσης να πειραματιστείς με τον ήχο σου και τη μουσική ...ακόμη και αν αυτό για κάποιους είναι "καταστροφή"... :)

Απο τη στιγμή που δεν θα σπάσει και θα κρατά τις χορδές τεντωμένες ...παραμένει ενα μπάσο. Απλά δεν θα είναι κατάλληλο για όλους. :)

Δοκίμασέ το! Κατά βάθος' date=' ακόμη και αν το καταστρέψεις θα έχεις πετύχει... :wink:
Δοκίμασε επίσης να πειραματιστείς με τον ήχο σου και τη μουσική ...ακόμη και αν αυτό για κάποιους είναι "καταστροφή"... :)

Απο τη στιγμή που δεν θα σπάσει και θα κρατά τις χορδές τεντωμένες ...παραμένει ενα μπάσο. Απλά δεν θα είναι κατάλληλο για όλους. :)[/quote']

Με πόρωσες!

Μerzbow for ever!!! (NOIZ !!!)

Δοκίμασέ το! Κατά βάθος' date=' ακόμη και αν το καταστρέψεις θα έχεις πετύχει... :wink:

Απο τη στιγμή που δεν θα σπάσει και θα κρατά τις χορδές τεντωμένες ...παραμένει ενα μπάσο. Απλά δεν θα είναι κατάλληλο για όλους. :)[/quote']

Εισαι Σοφος...............toneless = respect

Χωρις πολλα πολλα ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ κ εγω μια παλια Cort που εχω θα της αλλαξω τα μπουρια κ αν βγει κατι καλο την κραταω αν οχι....παλι την κραταω κ συνεχιζω να πηραματιζομαι :lol:

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back