Μ'εχει πρήξει ενα φιλαρακι απ'το πρωι. Θελει να του παω το μπάσο και μου το κανει αγνώριστο. Θελει να μου το σκαλισει και να το βαψει. Θεμα.......ο Superman.
Ειναι αριστος στην ξυλογλυπτικη.
Να το κανω η θα το καταστρεψω???
Θα το καταστρέψεις.[/quoteΝα το κανω η θα το καταστρεψω???
'Οχι απόλιτα! Αν γίνει σοβαρή δουλιά!!!
Θα το καταστρέψεις γιατί το ποιο πιθανό είναι το μπάσο σου να είναι φτιαγμένο από αρκετά κομμάτια ενωμένα! Ποτέ δεν ξέρεις τι κρίβετε κάτω από τη μπογια!Μ'εχει πρήξει ενα φιλαρακι απ'το πρωι. Θελει να του παω το μπάσο και μου το κανει αγνώριστο. Θελει να μου το σκαλισει και να το βαψει. Θεμα.......ο Superman.
Ειναι αριστος στην ξυλογλυπτικη.
Να το κανω η θα το καταστρεψω???
Μηπως ειναι καλυτερα να το βαψω :?:
Δοκίμασέ το! Κατά βάθος' date=' ακόμη και αν το καταστρέψεις θα έχεις πετύχει... :wink:
Δοκίμασε επίσης να πειραματιστείς με τον ήχο σου και τη μουσική ...ακόμη και αν αυτό για κάποιους είναι "καταστροφή"...
Απο τη στιγμή που δεν θα σπάσει και θα κρατά τις χορδές τεντωμένες ...παραμένει ενα μπάσο. Απλά δεν θα είναι κατάλληλο για όλους.[/quote']
Με πόρωσες!
Μerzbow for ever!!! (NOIZ !!!)
Δοκίμασέ το! Κατά βάθος' date=' ακόμη και αν το καταστρέψεις θα έχεις πετύχει... :wink:
Δοκίμασε επίσης να πειραματιστείς με τον ήχο σου και τη μουσική ...ακόμη και αν αυτό για κάποιους είναι "καταστροφή"...
Απο τη στιγμή που δεν θα σπάσει και θα κρατά τις χορδές τεντωμένες ...παραμένει ενα μπάσο. Απλά δεν θα είναι κατάλληλο για όλους.[/quote']
Εισαι Σοφος...............toneless = respect