Glen Hughes-Burn

audiokostas είπε:
Οχι παιδιά, δεν είναι όλα γεμιστά.

Υπάρχουν και διαβαθμίσεις δυνατοτήτων / ικανοτήτων.

Το υποκειμενικό βρίσκεται στο "μου αρέσει". Το αντικειμενικό στο "δύναται".

Δεν βάζω τον Hughes όχι δίπλα αλλά ούτε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με τον πελώριο Bowie (που προτιμώ κάργα από τον Hughes) αλλά όταν μιλάμε για καλύτερο τραγουδιστή (ήτοι φωνητικές δυνατότητες), ε, τι να κάνουμε, δεν μπορεί ο Bowie να τον πλησιάσει.

Να μην πουμε για Morrison (πως σουρθε; ) η Stewart (άλλο ιδιαίτερη χροιά, άλλο καλή φωνή).

Τα σύκα σύκα.
Οι φωνητικές δυνατότητες είναι κάτι αντικειμενικό, πράγματι. Αλλά το προσωπικό μας γούστο νομίζω ότι δίνει προτεραιότητες στο ποιές ικανότητες θεωρεί ο καθένας πιο σημαντικές. Στα δικά μου γούστα λοιπόν, ο όγκος και η τεχνική του Coverdale πχ αφήνει την έκταση του Hughes μίλια πίσω. Επίσης στα ίδια επίπεδα, λόγω χροιάς και ζεστασίας βρίσκεται ο Morisson και λόγω χροιάς και ελέγχου ο Stewart. Αυτό που δέχομαι είναι ότι μπορεί όντως να μην έχω ψάξει πολύ τις δουλειές του Hughes, καθώς μιλάω σχεδόν αποκλειστικά για ό,τι έχει κάνει με τους purple. Σε αυτό το θέμα, πάσο.

Σχετικα με τους Black Country Communion: Γκρουπαρα! :-*

Οι μουσικοι γνωστοι και αγαπημενοι.

Ο Bonamassa ειναι απιστευτος BluesRock κιθαριστας, και απ'οτι φαινεται πρεπει να εχει μεγαλη τρελα με τους Deep Purple.

(βλεπε διαφορα jamαρισματα μαζι τους, Purple-ικες "νυξεις" στα lives του, συμμετοχη στο τελευταιο αλμπουμ του Don Airey, τωρα εδω μαζι με τον Hughes κλπ...)

Σχετικα με την εκτελεση του Burn: εκτελεσαρα, που θυμιζει/ακουγεται σαν Purple στα 70s, και φυσικα αυτο μονο καλο μπορει να ειναι (και ειναι).

Ευγε!!! ;D ;D

Σχετικα με τον Hughes: ανετα μεσα στο Top-10 των καλυτερων Rock τραγουδιστων, τοτε και τωρα.

Σχετικα με τους Deep Purple (μια και το κομματι ειναι δικο τους και αναφερθηκαν στο ποστ και γενικοτερα για να μη ξεχνιομαστε):

Ηταν, ειναι και θα ειναι μια απο τις 10 μεγαλυτερες μπαντες που εβγαλε ποτε το Rock γενικοτερα, και αυτο εντελως αντικειμενικα και δεν θελω κουβεντα! ;D

Κατα τα αλλα, ελπιζω να ακουσουμε κι αλλα DP κομματια τις Coverdale/Hughes περιοδου παιγμενα απο τους "Black Country Communion", γιατι να τα ακουσουμε live απο τους Deep Purple κομματακι δυσκολο.

(Τι να πρωτοπαιξουν και τι να αφησουν εξω κι αυτοι στα lives τους, που για να καλυψουν μονο τα hits της δισκογραφιας τους πρεπει καθε live να διαρκει...8 ωρες :P)

Waterfall-K είπε:
Συμμετοχη στο τελευταιο αλμπουμ του Don Airey.
Μια και τον ανεφερες φιλε Waterfall-K να βγουμε και λιγο οff-καλα δεν ηταν και ολα ως τωρα οn.

Στο προηγουμενο του A Light In The Sky αλμπουμ συμμετεχει και αλλος ενας απ

τους μεγαλυτερους τραγουδιστες που εβγαλε ποτε το νησι.Danny Bowes.Τεραστια

φωνη.

gvour είπε:
Στο προηγουμενο του A Light In The Sky αλμπουμ συμμετεχει και αλλος ενας απτους μεγαλυτερους τραγουδιστες που εβγαλε ποτε το νησι.Danny Bowes.

φωνη.
Yeap :)

(ΥΓ: το "All Out" ειναι καλο αλμπουμ, αλλα το "A Light In The Sky" ειναι πραγματικα δισκαρα)

RayDTutto είπε:
Glenn Hughes "Love Communion"
Άσχετο, αυτός ο  Chad Smith, τι ντραμούκλα είναι!  :o :D

Ωραίο κομμάτι!

Και όντως το ανεβάζει ο Hughes, Αν το άκουγα σε style π.χ. Jamiroquai φωνητικά δεν θα με άρεζε ντιπ για ντιπ (πέρπουλ) :P  ;D ;D ;D

Ρέυ, στο κλεβω που λένε και στο FB!  :P ;D

Βασικά για μένα το cd αυτό είναι απίστευτα ανώτερο σε σχέση με ο, τι έχει βγάλει με τους bcc. Και ναι, τι ντραμερακλα...

ΦΟΒΕΡΟ !!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; Δεν  λεω τιποτα οι ανθρωποι ειναι top ,ενoρχηστρωση TOP, στοιχεια blues, funk ,rock ακομα και jazz (μου θυμισε κατι μερη απο κομματια των blood,sweat & tears ) .Mπραβο στο φιλο που το ανεβασε.

Nestoras είπε:

Εύχομαι η νέα γενιά στην ηλικία του να είναι σαν αυτόν. Στο τίτλο θα μπορούσα να είχα βάλει τ' όνομα του γκρουπ, αλλά δυστυχώς μπροστά του εξαφανίζονται. Α! και προσέξτε τη κορώνα στο 5.29. ;)

το καλό είναι ότι και στα άλμπουμ το ίδιο τους σβήνει. όλοι καλοί και μπράβο τους αλλά όταν τα λέει η "γριά" τα υπόλοιπα είναι απλώς "οδοντοκρεμες"

[/QUOTE]

Και μια κομματαρα απ το Divine που κοβει στην Αυστραλιανη βερσ παρεα με τον Jimmy Barnes.

Κατι λεγαμε για τον Chad Smith οτι ειναι ντραμισταρας(και τι θεικο ηχο εχουν εδω τα τυμπανα)?

playloud είπε:
το καλό είναι ότι και στα άλμπουμ το ίδιο τους σβήνει. όλοι καλοί και μπράβο τους αλλά όταν τα λέει η "γριά" τα υπόλοιπα είναι απλώς "οδοντοκρεμες"
Αφού είναι Playloud approved, πάω για ύπνο ήσυχος. :D

Παροτι μου αρεσει ο G. Hughes και ειναι η μονη στιγμη της καριερας των Purple που αποκταει κατ εμε ενα καποιο ενδιαφερον (κατα τα αλλα  θεωρω οτι ειναι ικανοι μονο για pompous χοντροκομμενο rock), αυτη η μανια ολης της λεγομενης hard rock-metal σκηνης με τον ιδιο και απαραλλαχτο ανδρογυνο μανιερισμο στα φωνητικα (και τα απαραιτητα ουρλιαχτα......φανταζομαι οτι απο εκει θα τα πηρε και ο Παπακωνσταντινου  ;D ;D ;D ;D ;D)  κατανταει κουραστικη.

fenderiarhs είπε:
Παροτι μου αρεσει ο G. Hughes και ειναι η μονη στιγμη της καριερας των Purple που αποκταει κατ εμε ενα καποιο ενδιαφερον (κατα τα αλλα  θεωρω οτι ειναι ικανοι μονο για pompous χοντροκομμενο rock)
Μάλλον υπερβάλλεις (και αυτό από έναν άνθρωπο που δεν μπορεί το pompous κοιτα-τι-παιχτης-είμαι-στο-δεκάλεπτο-έπος-μου rock των 70s ούτε με ολική νάρκωση).

αυτη η μανια ολης της λεγομενης hard rock-metal σκηνης με τον ιδιο και απαραλλαχτο ανδρογυνο μανιερισμο στα φωνητικα
Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, ναι, συμφωνώ κι εγώ. Αλλά γούστα είναι αυτά.

σιγουρα το γκρουπ πασχει απο αυτο που λεμε "αλητεια"
Εδώ θα διαφωνήσω......

αυτη η μανια ολης της λεγομενης hard rock-metal σκηνης με τον ιδιο και απαραλλαχτο ανδρογυνο μανιερισμο στα φωνητικα (και τα απαραιτητα ουρλιαχτα).
μωρε δικιο εχεις αλλα τουλαχιστον οι Purple ηταν οι...εφευρετες αυτου του υφους.... ;D

παντως δεν συμφωνω μαζι σου,αν και αποκλειεται να βαλω απο...μονος μου να ακουσω Purple αν τυχει να τους ακουσω καπου παντα το ευχαριστιεμαι (αν μη τι αλλο ακουω τον Ian  Paice & ευφραινομαι..... ;D)

Superfunk είπε:
μωρε δικιο εχεις αλλα τουλαχιστον οι Purple ηταν οι...εφευρετες αυτου του υφους.... ;D
Ε, βάλε και λίγο Zeppelin ......  ;)

...αν και αποκλειεται να βαλω απο...μονος μου να ακουσω Purple αν τυχει να τους ακουσω καπου, παντα το ευχαριστιεμαι
Αφού είναι χτυπημένοι στο DNA μας παιδιόθεν  ;D

Ε, βάλε και λίγο Zeppelin ...... 
Σιγουρα αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου οι DP ειναι πιο παλιοι (δισκογραφικα τουλαχιστον).

Superfunk είπε:
Σιγουρα αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου οι DP ειναι πιο παλιοι (δισκογραφικα τουλαχιστον).
Κατά ένα χρόνο είναι παλαιότεροι οι Deep Purple 1968 (Led Zeppelin 1969).

fenderiarhs είπε:
          ειναι η μονη στιγμη της καριερας των Purple που αποκταει κατ εμε ενα καποιο ενδιαφερον (κατα τα αλλα  θεωρω οτι ειναι ικανοι μονο για pompous χοντροκομμενο rock),
:o :o :o :o :o :o :o :o

Γι αυτο επιμενω στη θεωρια των γεμιστων γιατι η απολυτα σωστη θεωρια του Audiokosta περι αντικειμενικων κριτηριων,πολλακις αναφερομενη,δεν φαινεται να ειναι αποδεκτη...

Φιλε fenderiarh παντα ειμαι δεκτικος σε αντιθετες αποψεις γιατι μπορει να κρυβουν κατι που δεν εχω καταλαβει αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση σχετικα με το ΤΙ ηταν ικανοι να κανουν οι Deep Purple σε βρισκω εντελως αδιαβαστο,με το συμπαθειο κιολας. ;)

Εικαζω οτι εχεις ακουσει αποσπασματικα τα τσιριδοξεσπασματα του Gillan και τις ακροβασιες του Blackmore και δεν ασχοληθηκες αλλο.

Αν δεν ισχυει το παραπανω σχωρα με,μαλλον δεν εντρυφησες οσο επρεπε.

Και κατι αλλο..

Δυσκολο πραμα οι ταμπελες αλλα

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΑRD ROCK ME TO HEAVY METAL.

Οσο για τη μανιερα..ποτε δεν καταλαβα γιατι η υπερβολη των τζαζιστων ειναι τεχνη και η υπερβολη των ροκαδων ειναι δηθενιλικι και επιδειξιομανια.Κι ας ειναι κακογουστοι.

(Ουτε εμενα μ αρεσουν οι τσιριδες).

Ο καθεις στο ειδος του.

Πολυ φιλικα! ;)

Κατα τ αλλα,ευτυχως που δεν εχουμε γεμιστα σημερα... ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
freerock1974 είπε:
:o :o :o :o :o :o :o :o

Κατα τ αλλα,ευτυχως που δεν εχουμε γεμιστα σημερα... ;D
και η γαλοπούλα γεμιστή είναι φίλος... ;D ;D ;D

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! ;D

Trending...

Νέα θέματα