- Πόντοι
- 36
Πραγματικά ωραία μπάντα και ωραίο Ρόκ 

Ακριβως αυτο.Δεν εχει χασει σχεδον καθολου απ τη φωνη του και τραγουδαει πιο ωριμαbluezlick είπε:Kαι το σuμαντικο ειναι οτι μπορει και τραγουδαει πολυ καλυτερα τωρα!
Ειστε αλειταισ μαλλιαδαις και παλιοροκαδαις.Εμεις μονο το πρωτο αλλα ποπ. 8)freerock1974 είπε:Ειμαι φανατικος Περπολάς η αληθεια και αγαπημενος δισκος ειναι αυτος...
Απο τοτε ηταν φωναρα ο ατιμος και τωρα ειναι ακομα καλυτερος...
Αγαπημενο κομματι...![]()
Διαφωνώ πάρα πολύ όμως...Αν πάρεις τον κάθε τραγουδιστή στην ακμή του, ο hughes δε μπαίνει ούτε στην πρώτη εικοσάδα. Μεγάλη έκταση, αλλά επιρρεπής στα λάθη και ποτέ δε μου είπε πολλά η χροιά του. Παρολαυτά, τώρα στέκεται πολύ καλύτερα από διάφορους μύθους του ροκ τραγουδιού.freerock1974 είπε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλαμε για τον καλυτερο εν ενεργεια ροκ τραγουδιστη του πλανητη και εναν απο τους καλυτερους ever..
Ωραία πράματα... Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτός ο δίσκος, δεν ήξερα ότι τραγουδάει το gettin'tighter (και δε μπορώ να το καταλάβω και με σιγουριά, διαφωτίστε!gvour είπε:Ακριβως αυτο.Δεν εχει χασει σχεδον καθολου απ τη φωνη του και τραγουδαει πιο ωριμα
απο ποτε.Δεν κανει τους φωνητικους ακροβατισμους που εκανε παλαιοτερα(ΟΚ ηταν και η εποχη τετοια που το σηκωνε ;D) αλλα οπου τους κανει κοβει......
Και εδω μαζι με τον Bolin τους εδωσε αλλο αερα (επειδη αναφερθηκαν οι Purple) βαζοντας πολλα σοουλ και φανκ στοιχεια σ αυτη τη δισκαρα:
Video:Gettin' Tighter
πες μου αυτους του 20 παρακαλωΡιχάρδος είπε:Διαφωνώ πάρα πολύ όμως...Αν πάρεις τον κάθε τραγουδιστή στην ακμή του, ο hughes δε μπαίνει ούτε στην πρώτη εικοσάδα. Μεγάλη έκταση, αλλά επιρρεπής στα λάθη και ποτέ δε μου είπε πολλά η χροιά του. Παρολαυτά, τώρα στέκεται πολύ καλύτερα από διάφορους μύθους του ροκ τραγουδιού.
Φιλε Ριχαρδε συγνωμη αλλα μαλλον δεν τον εχεις ψαξει πολυ γιατι τοτε θα καταλαβαινες οτι η ακμη του ειναι τωρα.αφυσικο αλλα αληθινο...60 χρονων ειναι ο ανθρωπος..Ριχάρδος είπε:Αν πάρεις τον κάθε τραγουδιστή στην ακμή του, ο hughes δε μπαίνει ούτε στην πρώτη εικοσάδα.
Ειπα να το ρωτησω αλλα ειναι πολλοι.πες μου αυτους του 20 παρακαλω
O Hughes τραγουδαει σ αυτο σιγουρα.Αν κρινω απ το αβαταρ σου θα σου αρεσει και ο Moore.Ειχαν συνεργαστει στο Run for cover(θα το ξερεις ηδη λογικα)αλλα κρατησεkoraxprs είπε:Ωραία πράματα... Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτός ο δίσκος, δεν ήξερα ότι τραγουδάει το gettin'tighter (και δε μπορώ να το καταλάβω και με σιγουριά, διαφωτίστε!)
;D ;D ??? ??? ??? ;D ;DΡιχάρδος είπε:David Bowie
Jim Morisson
Rod Stewart
Ωραία,Ριχάρδος είπε:RJ Dio
David Coverdale
David Byron
Robert Plant
Graham Bonett
Bruce Dickinson
James Hetfield
Ian Astbury
Klaus Meine
Eric Burdon
Jack Bruce (Cream)
David Bowie
Freddie Mercury
Jim Morisson
Rod Stewart
Steven Tyler
David Lee Roth
17...τώρα πρόχειρα δε μου έρχονται άλλοι...να τ'αφήσω; ;D
audiokostas είπε:Τα χεις μπερδεμένα αλλά δεν πειράζει.
Μεγαλώνοντας ........![]()
Aκριβώς.Φιλε Ριχαρδε συγνωμη αλλα μαλλον δεν τον εχεις ψαξει πολυ γιατι τοτε θα καταλαβαινες οτι η ακμη του ειναι τωρα.αφυσικο αλλα αληθινο...60 χρονων ειναι ο ανθρωπος..
πολυ σωστος ο φιλος!shelter είπε:Αυτή είναι η δική σου 17άδα με την οποία οποιοσδήποτε είναι ελευθερος να διαφωνεί. Είναι καλό και ζητούμενο να διαφωνούμε, αλλα λάθος να παρουσιάζουμε τις απόψεις μας σαν κάτι δεδομένο. Ειδικά στις τέχνες όπου ο παράγοντας του προσωπικού γούστου είναι τόσο έντονος.
Σαφέστατα. Νομίζω, είναι αυτονόητο ότι εγω νομίζω ότι ο Hughes δεν είναι τόσο αξιόλογος όσο οι παραπάνω, δεν υπάρχει μεζούρα στη μουσική. Απλώς εγώ προσπαθησα και λίγο να το δικαιολογήσω και νομίζω ότι αυτό είναι πιο πλήρες και αποδεκτό από ποστ του τύπου "ποιός ήρθε;" ...shelter είπε:Ωραία,
Αυτή είναι η δική σου 17άδα με την οποία οποιοσδήποτε είναι ελευθερος να διαφωνεί. Είναι καλό και ζητούμενο να διαφωνούμε, αλλα λάθος να παρουσιάζουμε τις απόψεις μας σαν κάτι δεδομένο. Ειδικά στις τέχνες όπου ο παράγοντας του προσωπικού γούστου είναι τόσο έντονος.
1000%.koraxprs είπε:Ωραία πράματα... Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτός ο δίσκος, δεν ήξερα ότι τραγουδάει το gettin'tighter (και δε μπορώ να το καταλάβω και με σιγουριά, διαφωτίστε!)
1)Τhanks' Blueslick,bluezlick είπε:1)το 02:20 με αγαπη στον Νεστορα
2)Rata Blanca ειναι μπλακμοροπαιδο!
Οι φωνητικές δυνατότητες είναι κάτι αντικειμενικό, πράγματι. Αλλά το προσωπικό μας γούστο νομίζω ότι δίνει προτεραιότητες στο ποιές ικανότητες θεωρεί ο καθένας πιο σημαντικές. Στα δικά μου γούστα λοιπόν, ο όγκος και η τεχνική του Coverdale πχ αφήνει την έκταση του Hughes μίλια πίσω. Επίσης στα ίδια επίπεδα, λόγω χροιάς και ζεστασίας βρίσκεται ο Morisson και λόγω χροιάς και ελέγχου ο Stewart. Αυτό που δέχομαι είναι ότι μπορεί όντως να μην έχω ψάξει πολύ τις δουλειές του Hughes, καθώς μιλάω σχεδόν αποκλειστικά για ό,τι έχει κάνει με τους purple. Σε αυτό το θέμα, πάσο.audiokostas είπε:Οχι παιδιά, δεν είναι όλα γεμιστά.
Υπάρχουν και διαβαθμίσεις δυνατοτήτων / ικανοτήτων.
Το υποκειμενικό βρίσκεται στο "μου αρέσει". Το αντικειμενικό στο "δύναται".
Δεν βάζω τον Hughes όχι δίπλα αλλά ούτε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με τον πελώριο Bowie (που προτιμώ κάργα από τον Hughes) αλλά όταν μιλάμε για καλύτερο τραγουδιστή (ήτοι φωνητικές δυνατότητες), ε, τι να κάνουμε, δεν μπορεί ο Bowie να τον πλησιάσει.
Να μην πουμε για Morrison (πως σουρθε; ) η Stewart (άλλο ιδιαίτερη χροιά, άλλο καλή φωνή).
Τα σύκα σύκα.