Αγαπητε φιλε sfaku, επειδη τυχαινει να εχω συγκρατησει καποια γραφομενα σου και να σε εκτιμω για αυτα, πραγματικα εδω με τρελανες.
sfaku είπε:
Παιδιά, κόφτε το μέταλ. Δημιουργεί σοβαρής μορφής ασυνέχειες στην κατανόηση του σύμπαντος. Ειλικιρινά δεν θυμάμαι από ποια τάξη του σχολείου (και ποια βαθμίδα του τελευταίου) έχω να ακούσω τόσο απόλυτες απόψεις, σε συνδυασμό με αδυναμία κατανόησης της θέσης του άλλου.
Καλα θα το κοψουμε. Ελπιζω να μη τυφλωνει μονο...
Απολυτες αποψεις λενε μονο οι μεταλαδες και οι glam αδες
Όπως γελάω λοιπόν όταν βλέπω τις φωτογραφίες μου εκείνης της εποχής με το χνούδι, τη φράτζα που προσπαθεί να μακρύνει και το κολάν τζιν παντελόνι, έτσι γελάω και με αυτά που άκουγα. Απλώς δεν μπορώ να ακούσω πια αυτή τη μουσική. Τρία τραγούδια το χρόνο μαξ, για λόγους αναμνήσεων, και αν.
Αυτό που είπα λοιπόν είναι ότι έχω ακούσει τόσο πολύ τέτοια μουσική, και έχω τόσο αντιδιαμετρικά αντίθετα γούστα τώρα, που έχω καταλάβει ήδη ότι το γούστο αλλάζει πολύ συχνά για να το παίρνω τόσο στα σοβαρά, πόσο μάλλον να το μοστράρω και για κανόνα των άλλων.
Βρε δικαιωμα σου ειναι, εμεις θα σου πουμε τι θα σου αρεσει? Απλα εκτιμω ολιγον παραξενες τις στροφες 180 μοιρων οταν δεν αφορουν αποφασεις 10χρωνων ή παρεμεφερεις αντιληψεις γνωμες κλπ
Αυτό ακριβώς που κάνετε εσείς. Παίρνετε τον εαυτό σας και ιδίως το γούστο σας πολύ στα σοβαρά.
Θα μιλησω για μενα. Δε νιιωθω εκπροσωπος των υπολοιπων metaloglamoposerαδων.
Σε καμια περιπτωση δεν εχω το γουστο μου σαν οροσημο αξιας η κατι αλλο. Δε παιρνω τα γουστα μου ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΑ. Αυτο που μου φαινεται ομως παραξενο ειναι οι μουσικες κωλοτουμπες. Σημεραετσι αυριο γιουβετσι μεθαυριο κοκορετσι.
Σας λείπει παρατηρητικότητα όταν αδυνατείτε να διακρίνετε πόσο διαφορετικά είναι τα γούστα του κάθε ανθρώπου, και προσπαθείτε να επιβάλλετε κανόνες σε ένα πράγμα που ολοφάνερα δεν λειτουργεί με τέτοιους. Και το κυριότερο, τα γούστα αλλάζουν, στον ίδιο άνθρωπο.
Στο ξαναπα και πριν. Κατανοω απολυτως τη διαφορετικοτητα (αν κ δε ψηφιζω ΣΥΡΙΖΑ) και τα διαφορετικα γουστα. Σε καμια περιπτωση δε θελω να επιβαλω σε κανενα να κουσει Manowar και Journey. Δεν ειμαι ακομα σε θεση να κατανοησω τις κωλοτουμπες και τις "αντιδιαμετρικες" αποψεις.
Σε 10 χρόνια μπορεί να ακούτε Χόλντσουορθ και Τσίκο Ρία, και να γελάτε με τα σημερινά σας ακούσματα. Δεν το ξέρετε, κρατήστε και κάνα μικρό καλάθι...
Σωστος. Μηδενα προ του τελους μακαριζε. Θαναση να μην ακουω και ολα τα αλλα οκ
Αλλά και στα αντικειμενικά ζητήματα δεν τα πάτε καλά. Αδυνατείτε να καταλάβετε ότι η αγαπημένη σας μουσική είναι αντικειμενικά κιτς.
Μαλλιστα. Δεν ειμαστε αντικειμενικοι επειδη διαφωνουμε με την αντικειμενικη αποψη σου. Μα ειναι αντικειμενικο δε το βλεπεις? Καταλαβαινεις πιστευω οτι το επιχειρημα σου ειναι σαθρο.
Πώς είναι δυνατόν να πιάνεις άλλους μουσικούς στο στόμα σου όπως ο Θανάσης, όταν σου αρέσουν τύποι με σκισμένα δικτυωτά καλτσόν, άσπρο μεϊκάπ και κόκκινα κραγιόν; Λίγος αυτοσαρκασμός δεν βλάπτει...
Εδω με τελειωσες. Αληθεια. Δηλαδη θα μπουμε στο τριπ να συγκρινουμε τον Dee Snider, τους Europe αλλα και τους λοιπους ηρωες με τα κολλαν, με εναν τυπο ονοματι Θανασης ??????? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?????
ΘΑΝΑΣΗ ?????
Χαλαρώστε παιδιά, μουσική είναι. Αν σας αρέσει μαγκιά σας. Για τους αφορισμούς σας όμως που απευθύνονται σε εμάς τους υπόλοιπους, μην σας κάνει εντύπωση που ενοχλούν ούτε που προκαλούν σχόλια.
Να ρωτήσω πόσων χρονών είσαι και μου θες και χάπια;
Δεν σε αφορισα. Αλλα οταν ειδα αυτο το "γελαω με τα 80ς ακουσματα μου κατι σκιρτησε μεσα μου και ειδα ενα οραμα. Θηριο με τη μορφη του αγγελακα εμφανιστηκε μπροστα μου και αρχισε με φωνη στριγκια να κρωζει : arhgfjglks μπαφος....glitter....θανασης,..seethrough....μαλαμας ..lipstick arghhh..τεχνη..σολο...
Μετα φωναξα τον παπα της ενοριας να κανει εναν αγιασμο, να φυγουν τα κακα πνευματα απο το σπιτι (απεταξαμην τον θαναση) και εβαλα να ακουσω λιγο White lion.
Με τις υγειες μας,