Εδω μεσα φοβαμαι να πω και το ονομα μου!!! Καποιος θα βρεθει να μου πει οτι το λεω λαθος!!!fleamail είπε:Εκείνος είναι Reaper!Ρε παιδια ripper δεν ειναι ο αντεροβγαλτης στα αγγλικα??? Φανταζομαι μπασαρα για να την ειπαν ετσι!!! Πωπω, με γειες φιλε!!! Αν θες παντως ανταλασσω τη γκομενα μου μ ενα τετοιο!!!![]()
Πωπω ρε παιδάκιμ πως κανς έτσ! Δεν σε είπαμε και κουλό! 8)Room101 είπε:Εδω μεσα φοβαμαι να πω και το ονομα μου!!! Καποιος θα βρεθει να μου πει οτι το λεω λαθος!!!Εκείνος είναι Reaper!Ρε παιδια ripper δεν ειναι ο αντεροβγαλτης στα αγγλικα??? Φανταζομαι μπασαρα για να την ειπαν ετσι!!! Πωπω, με γειες φιλε!!! Αν θες παντως ανταλασσω τη γκομενα μου μ ενα τετοιο!!!![]()
Οχι, δεν ειναι προσωπικο!!! Απλα παρατηρω οτι ολοι εχουν τη διαθεση να την πουν σε ολους ακομα και αν δεν ειναι σιγουροι!!! Υπαρχει ομολογουμενως μια διαχεωμενη αλλαζωνεια!!! Τες πα, ειμαι off topic!!! Το θεμα μας ειναι η μπασαρα!!!fleamail είπε:Πωπω ρε παιδάκιμ πως κανς έτσ! Δεν σε είπαμε και κουλό! 8)Εδω μεσα φοβαμαι να πω και το ονομα μου!!! Καποιος θα βρεθει να μου πει οτι το λεω λαθος!!!Εκείνος είναι Reaper!Ρε παιδια ripper δεν ειναι ο αντεροβγαλτης στα αγγλικα??? Φανταζομαι μπασαρα για να την ειπαν ετσι!!! Πωπω, με γειες φιλε!!! Αν θες παντως ανταλασσω τη γκομενα μου μ ενα τετοιο!!!![]()
thnx guys, ένα refret χρειάζεται επειγόντως και θα γίνει g g
ΛΑΘΟΣ ορθογραφια.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ :Room101 είπε:Οχι, δεν ειναι προσωπικο!!! Απλα παρατηρω οτι ολοι εχουν τη διαθεση να την πουν σε ολους ακομα και αν δεν ειναι σιγουροι!!! Υπαρχει ομολογουμενως μια διαχεωμενη αλλαζωνεια!!! Τες πα, ειμαι off topic!!! Το θεμα μας ειναι η μπασαρα!!!
Τώρα να το πάρω πάνω μου???? χμ... όχι... το αφήνω κάτω μου.harilatron είπε:Καλά... το πρώτο clip εκτός από ηχάρα είναι και κομματάρα.
Πολύ ωραίοι.![]()