Bill Lawrence L560 σε Gibson Deluxe 1976 ??? ή αλλού

Λές ???

Πάω να την κατεβάσω από το πατάρι....

Ναί ρε, δίκιο έχεις.....

Αναστολές ΤΕΛΟΣ !

studio54GR είπε:
Ναί ρε, δίκιο έχεις.....

Αναστολές ΤΕΛΟΣ !
Σε πήρε στο λαιμό του ο γέρος...

marathon είπε:
Σε πήρε στο λαιμό του ο γέρος...
Σειρά μας είναι κι ο dkall ? ? ?

Κουδουνάκια λέμε....

Dkall μ΄όλο το θάρρος ξαναρωτάω, άξιζε η αλλαγή ή όχι ? ? ?

Να το κάνω ? ? ?

Πωλουνται  Gibson mini humb .....

....καταλαβες  η' να κανω και κακα ?  ;D

studio54GR είπε:
Πάω να την κατεβάσω από το πατάρι....
Προτείνω να δώσεις στο πατάρι μιά δεύτερη ευκαιρία...

dkall είπε:
Πωλουνται  Gibson mini humb .....

....καταλαβες  η' να κανω και κακα ?  ;D

Προτείνω να δώσεις στο πατάρι μιά δεύτερη ευκαιρία...
Με τρελλάνατε ρε μαμώτο...

Ο Dkall έχει κάνει την αλλαγή, εγώ τους έχω ξαναβάλει τους μαγνήτες σε tele και είχα πάθει πλάκα.

Ο S9F καταλαβαίνει ότι μιά κιθάρα 35 χρονών έχει άλλη αξία καραμαμά (με την οriginal θήκη της)

Κι εγώ στη μέση.... την μιά αποφασισμένος την άλλη αναποφάσιστος....

Φιλε τα πραματα ειναι απλα

η' την κρατας μουσειο  στο παταρι

η'  κανεις τις δοκιμες σου και αφηνεις επανω οτι σου αρεσει

(καλα , στο παταρι η deluxe ? τς τς τς)

studio54GR είπε:
Έχω λοιπόν μια Gibson Deluxe του 1976 που παίζει κι ακούγεται εξαιρετικά...
Αυτό δεν είναι το ζητούμενο? Οι μικροφωνισμοί που λες είναι πταίσμα που -κατά πολύ- διορθώνεται χωρίς να πειράξεις την κιθάρα...Έλεος... ;D

Πάει παράταση η Les Paul....

Υπάρχει κατάσταση στο EBAY που μπορεί να δώσει λύση.....

Για ευνόητους λόγους δεν βάζω links παραμόνο όταν τελειώσουν τα biddings

φυσικά αν εντοπίσει κανείς τίποτα καλό και σε Low Budget.... είμαι εδώ.

studio54GR είπε:
Πάει παράταση η Les Paul....
Φτηνά τη γλίτωσε...(προς το παρόν τουλάχιστον... ;D)

Για τι budget μιλάμε?

Καμμιά 300αριά Εβραίους

Φίλε μου-αν επιτρέπεις να σε αποκαλεί φίλο κάποιος που δε γνωρίζεις- έχεις τόσες κιθάρες ......................και τόσες γνώσεις και μπλέκεις ........και θα μπλέκεις ......και θα ξαναματαμπλέκεις ....................Τελικά η ημιμάθεια είναι χειρότερη ,όχι της μάθησης ,αλλά και της αμάθειας .

Εξηγούμε για να μη με κακολογήσετε ,εσύ είπες ότι η κιθάρα είναι εξαιρετική ,πλην των μικροφωνισμών ,οι υπόλοιποι σου είπαν -κάποιοι τουλάχιστον-μη πειράξεις ένα όργανο αντίκα ,ούτε καν τις κολλήσεις.....και είμαι σίγουρος ,ότι κάποιοι αντικέρ θα μπορούν να εξακριβώσουν αν οι κολλήσεις είναι πειραγμένες.

Η λογική του παραλόγου λέει ,ότι το πειράζεις το εργαλείο ως εκεί που δε του προξενείς ανεπανόρθωτη αλλοίωση ,προς τέρψην του προσωπικού σου γούστου ,άρα αλλάζεις μαγνήτες . Η πολίτικαλ κορέκτ λογική λέει πως τη φυλάς στο πατάρι και δε την βλέπει το φως του ήλιου ούτε για χαβαλέ, καθότι θα χάσει τη γυαλάδα της κι εσύ 0,001% της αξίας της για κάθε ώρα εκτός βαλίτσας. Επίσης παίζει το σενάριο-χτύπα ξύλο-να σκάσει κανά καζανακι,θερμοσίφονας κλπ και να πας άκλαφτος .................

Εγώ δε ξέρω ,βασικά δε ξέρω τπτ απ όλα αυτά που λέτε ,απλά εκτιμώ κάτι που αξίζει το σεβασμό μου και εφόσον αυτό μου τον προκαλεί και με καλύπτει συνειδησιακά ,αλλά συγχρόνως έχω και άλλες καβάτζες ,ΔΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΩ .....................αλλά το κατεβάζω κι απ το πατάρι και το χαίρομαι με ότι αυτό έχει να μου προσφέρει ........................μετά? κι αν το έχω χαρεί? ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ,είναι μέρος της ζωής μου πλέον και όχι αντίκα

Sami, ξέρεις τι παίζει ? την Deluxe την χρησιμοποιώ για πολύ ιδιαίτερα παιξίματα, καρφί στον ενισχυτή όταν θέλω καθαρά γεμάτα. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν άλλες κιθάρες. Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές κιθάρες, πραγματικά μου δίνει την πολυτέλεια να κρατήσω και μιά κιθάρα σε χώρο που δεν έχουν πρόσβαση τα πιτσιρίκια μου (αν μπορούν να θεωρηθούν έτσι 2 έφηβοι) για να μην πάθω καμμιά χοντρή ζημιά. Αφήνω λοιπόν στο σαλόνι 3-4 κιθάρες καθημερινές για μελέτη του μικρού και εξάσκηση και των δυό μας (και καμμιά ακόμη για κανένα φίλο να παίξουμε καμμιά πενιά) και τις άλλες στο πατάρι, μόλις τις βαρεθώ βάζω αυτές πάνω και κατεβάζω άλλες.

Στον οπλοβαστό και κλειδωμένη η LP ,μέχρι τα χαινάρια να μάθουν να σέβονται ένα μοναδικό όργανο  ;D

http://www.guitarguitar.co.uk/electric_guitars_detail.asp?stock=10092416575638

paulagoldtop%20001.jpg

paulagoldtop%20004.jpg

paulagoldtop%20003.jpg

Βρέθηκε η τυχερή.....

Φυσικά έχω εντοπίσει και μιά καρακουκλάρα.... αν μου κάτσει θα πάθετε πλάκα....

Τις Hammer τις ξέρω για ακριβές κιθάρες.... τις XT όχι, μάλλον θα είναι η φτηνή σειρά τους, έχει κανείς άποψη ?

Λέω να πάρω και μια JazzMaster....

Δεν κατάλαβες Γιώργο.... την αγόρασα την HAMMER !!!

Α μεγειά τότε  ;D

Gretsch παίρνεις οποτε θες άλλωστε, εχει γεμίσει ο τόπος απο δαύτες....

τα μπάλωσα ε ?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back