Gibson T-Shirts

Πάντως την τελευταία φορά που είδα τον Evris φορούσε αυτό με τους p-90... http://store.gibson.com/Products/Lifestyle/Mens-Clothing/Microfiber-Shirt.aspx

Το είχε πάρει σε μαύρο λόγω ΜΠΑΟΚ...

Έπρεπε να είσασταν εκει για να δείτε την έκφραση του όταν έχυσε μόνος του επάνω του κατά λάθος λίγη μπύρα (Kaizer)...

Μας έλουσε κρύος ιδρώτας όλους!!...Δεν παίζεις με τέτοια πράματα!!

...και που να δείτε τί έγινε όταν κάλεσε τον σερβιτόρο και είπε..."γκαρσόν, λεκιάστηκα!!"

Ταβλιάστηκε κάτω, λιποθύμισε ο άμοιρος σερβιτόρος!!

Πήγε κάποιος απο δίπλα να τον συνεφέρει ρίχνοντας του απο πάνω νερό, αλλά ο evris που ήταν ακριβώς δίπλα φοβήθηκε!!

..."Μή!!...Τί κάνεις εκεί!!...Μπορεί και το νερό να αφήνει λεκέ στο microfiber!!" :o :o

Δεν τον έχω δει απο τότε αλλά ελπίζω τουλάχιστον να το έχει πλύνει...  ;D

longshadow είπε:
...

Δεν τον έχω δει απο τότε αλλά ελπίζω τουλάχιστον να το έχει πλύνει...  ;D
Θα αστειεύεσαι. Τα μπλουζάκια GIBSON δεν πλένονται..... καθαρίζονται μόνο με λίγο σάλιο. Εξάλλου, οι λεκέδες απο KAIZER είναι "παράσημα". Το custom shop τώρα ετοιμάζεται να βγάλει μπλουζάκι heavy relic Slash signature με original λεκέδες από αποσμητικό στη μασχάλη και τρύπα εξαερισμού.

Αμάν!!

Ευτυχώς του evris ήταν ένα απλό VOS , αλλιώς θα είχαμε ψοφήσει όλοι εκεί μέσα!!.. ;D

Παντα ειχα την απορια γιατι ο κοσμος αγοραζει τοσο ακριβα τα μπλουζακια που φερουν λογοτυπα μουσικων εταιρειων.

Το επιχειρημα μου ειναι οτι αν φοραω ενα ρουχο που φερει πανω τη μαρκα ενος ασχετου με το ρουχο προϊόν, τότε είμαι κινητή αφίσα/διαφήμιση κλπ.

Σοβαρα θεωρω οτι θα επρεπε να με πληρωνουν για να το φοραω (οπως κανουν με τα smart που ειναι κινητες διαφημισεις) ή στην πιο light εκδοση να μου τα δινουν τζαμπα (οπως κανουν με τα μπλουζακια ΒΙΒΕΧΡΩΜ) ;D

Kαι βεβαια ισχυει αυτο που ειπε ο blue. Με ενα τετοιο μπλουζακι εισαι κινητη διαφημηση. Προσωπικα δε θα με ενοχλουσε κατι τετοιο. Πχ η ElectroHarmonix ειναι μια απο τις αγαπημενες μου πεταλοεταιρειες, εχω αγορασει ενα μπλουζακι τους ωραιοτατο και το φοραω και συχνα μαλιστα...Τα 15 ευρω ομως που πληρωσα τα βλεπω ως μεγαλη χαρη, απο τη στιγμη που τους διαφημιζω. Ηταν σχετικα μικρο το κοστος και το εκανα λογω της συμπαθειας μου προς την εταιρεια.

Αλλα το να δωσω 90 δολαρια για να γινω κινητη διαφημηση της Gibson ειναι απλα non-realistic, τραγελαφικο στην καλυτερη.

υπομονή μάγκες!!

Οι κοινέζοι θα μας σώσουν!!

Εδω αντιγράφουν κιθάρες Gibson, στα μπλουζάκια θα κολήσουν.  ;D ;D ;D

Alter είπε:
παντως αν εκει που το υλικο λεει microfiber εννοει κατι σαν το υλικο των ρουχων για αναρριχηση/ποδηλασια (βλεπε northface κτλ.), τοτε οι τιμες πανω κατω εκει ειναι. δεν ξερω αν εχετε δοκιμασει τετοια ρουχα, αλλα ειναι τα μοναδικα που μπορεις να κανεις μια προβα η ενα λαιβ με ιδρωτα κτλ και να μην εισαι χαλια μετα...
Ποιος ειναι ο σκοπος του live αν γινεις σκατα και δεν ιδρωσεις???Πηγαινε στην σε καμια χοροδια αμα δεν θες ιδρωτα!!

Και παλι,ποιος ειναι ο σκοπος του να αγορασεις ενα μπλουζακι με 70-80 γιουρα,που απλα γραφει gibson και εχει και μια κι8αρα ραμμενη??

Μα που να πεταχτουν τα ματακια μου εξω!!!  :o

Τωρα θυμηθηκα που ενας νοϊζας σε ειχα αποκαλεσει κ.Μπιχλα,χαχαχαχαχα

φιλε μου...εγω για να φορεσω αυτο το μπλουζακι

http://store.gibson.com/Products/Lifestyle/Mens-Clothing/Nashville-Country-Premium-Shirt.aspx

εδινα και 100 δολλαρια παραπανω...τι στυλ...τι ενταση...τι εξαψη...με φανταζομαι ηδη σε κανα μαγαζακι παραλιακη να πινω το μοχιτο μου με τους "τρεντιδες" αλλα εγω θα διαφερω με αυτο...οποιος ξερει,θα καταλαβαινει κ αυτος οτι διαφερω απο τη "μαζα" με αυτο το μπλουζακι γκιμπσον...οι τιμες παντως της γκιμπσον στις κιθαρες ειναι εξευτελιστικα χαμηλες οποτε ισως να θελουν να βγαλουν λεφτα απο μπλουζακια..(μπηχτη νο.1)....(ακολουθει η νο.2) εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τις τιμες τις γκιμπσον που αρχισα να αγοραζω fender....

Όσα είδα, για embroidered + φίρμα σε δολάρια μου φαίνονται τιμαί λογικαί (όχι δε θα αγόραζα).

Κάπως σαν τις τιμές στα διάφορα ρούχα/καπέλα/etc της Formula 1 (Ferrari, BMW, etc).

H Ferrari και η BMW ειναι φιρμες που "δικαιουνται" να χρεωνουν τοσο πολυ τα clothing products τους λογω της τεραστιας αναγνωρισιμοτητας τους ακομα και εκτος του χωρου τους. Ολοι ξερουν τι εστι ferrari-bmw, απο αυτους που ειναι πορωμενοι αυτοκινητιστες μεχρι αυτους που δεν ασχολουνται καθολου με αυτοκινητα και τα 5χρονα παιδακια. Αν φορεσεις ενα μπλουζακι Ferrari και πας για περπατημα στην Τσιμισκη πχ, απο τα 15 ατομα που θα συναντησεις στο δρομο οι 10 θα προσεξουν οτι φορας ενα κατακοκκινο μπλουζακι με ενα απο τα πιο γνωστα icons πανω του...

Με την Gibson ομως? Θα σε αναγνωρισει ο ενας στους 100 που τυγχανει να ειναι κιθαριστας και τυγχανει να προσεξε την μπλουζα σου? Και αυτο αν τυχει και προσεξει οτι φορας ενα μπλουζακι gibson και οχι ενα απο τα εκατονταδες μπλουζακια με κιθαρες και παρομοιες σταμπες που κυκλοφορουν στο εμποριο.

odis μου δεν έχεις άδικο, αλλά δεν θα τους κρίνω εγώ (απλά καταλαβαίνω ότι το σκεπτικό είναι αντίστοιχο με αυτό στις Formula 1). Αν έχουν τόσες πωλήσεις ώστε να κρατάνε αυτές τις τιμές εν μέσω παρατεταμένης έλλειψης ρευστού στην αγορά και να μην τις ρίχνουν...

υ.γ. αυτή η λεοπαρδαλέ flying v μου έκανε κλικ

Για να δεις ποσο πουλανε, κοιτα τι κανανε κατευθειαν μολις τα ακουσανε....αμα παρεις 3, τα παιρνεις στην τιμη του ενος! Οπως τα κρουασαν στα σουπερμαρκετ ;D

http://store.gibson.com/Products/Open-Box-Specials.aspx

Kαι μπαινουν και στο πλυσιμο ;D ;D ;D

I purchased this shirt in a 2XL size and washed according to directions, cold water and low drying setting. The shirt shrank to a medium!!! Gibson, your supplier should be using pre-shrunk cotton for shirts in this price range. Now my wife has two new shirts that were intended for me. Very disappointing for such a beauitiful shirt.

LOL!  ;D

Πρώτη μόστρα το λεοπαρδαλέ. Τελείωσε θα πάρω 3 και δεν θα έχει και δασμούς στο τελωνείο.

Θα μπορώ να λεω οτι έφερα 3 Gibson και δεν με χρέωσαν τίποτα  8) ;D ;D ;D

Εβλεπα και της Fender, στο Custom Shop (αν ειναι δυνατον) τα πουκαμισα στις ιδιες τιμες τα εχει και μερικα μπλουζακια τα φτανουν τα 70 δολαρια.

Τα φεντερ εχουν πιο ωραιο κοψιμο παντως.Τα Γκιπσον μονο για κοκκαλιαρηδες  μεσηλικες γιαπωνεζους ειναι αντε και κανεναν ευσωμο Αμερικανο μποουλερ .

Αλλα ενταξει τωρα να κυκλοφορει καποιος με τετοια? Θα του πουν και εμεις παιζουμε κιθαρα αλλα δεν κανουμε ετσι.

αν παραγγειλει κανεις παντως, θελω κι εγω ενα ΤΑΠ  ;D

GJSVSV-ID-front-jpg.aspx

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back