- Πόντοι
- 198
Μα δεν είναι θέμα πρίμων -μεσαίων ή μπάσων. Η πολυουρεθάνη απλά δολοφονεί τον τόνο σε όλες τις φασματικές περιοχές.marathon είπε:....άσε, δεν με πειράζει να είναι λίγο πιο πρίμα με τη πολυουρεθάνη!
Μα δεν είναι θέμα πρίμων -μεσαίων ή μπάσων. Η πολυουρεθάνη απλά δολοφονεί τον τόνο σε όλες τις φασματικές περιοχές.marathon είπε:....άσε, δεν με πειράζει να είναι λίγο πιο πρίμα με τη πολυουρεθάνη!
Superfunk είπε:εχω 2-3 τελε με νιτρο finish αλλα η καλυτερη μου ειναι poly.
Χωρίς λόγια...θέλω να σας πιστέψω και τους δύοΜα δεν είναι θέμα πρίμων -μεσαίων ή μπάσων. Η πολυουρεθάνη απλά δολοφονεί τον τόνο σε όλες τις φασματικές περιοχές.
Έλα ρε...με τρόμαξες!!!!!!harilatron είπε:Τι.... το πίστεψες? ;D
η συγκεκριμενη κιθαρα που πηρες (και τη θελω κ εγω!!) εχει και αυτη νιτρο κ οι ακριβοτερες. απλα η faded εχει πολυ λιγοτερες στρωσεις. γενικα η poly ειναι φθηνο υποκαταστατο γιατι μειωνει το κοστος της παραγωγης χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν καλες κιθαρες που να εχουν τετοιο βαψιμο. γενικα παντως οι "καλες" κιθαρες ειναι με νιτρο αφηνει το ξυλο να αναπνεει και να δονειται ελευθεραΠαιδια εγω προσφατα απεκτησα την flying v faded και ειμαι extra ευχαριστημενος.
Μπορω να πε3ω την μουσικη μου (classic rock, hard rock, NWOBHM) καρφι στον ενισχυτη
χωρις πεταλια με τελεια αποτελεσματα. Πολυ καλος βρωμικος ηχος απο τους μαγνητες, βολικο μπρατσο για το οποιο ειχα ενδιασμους και εν τελει δεν μπορω να αιτιολογισω την 300+ διαφορα της τιμης της (καινουρια παντα) απο την αναλογη με νιτρο. Δεν νομιζω να μπορουσα εγω τουλαχιστον να καταλαβω διαφορα μετα3υ τους και το μονο υπερ που βρισκω στην αλλη εκδοση ειναι η βαλιτσα με την οποια ερχεται, αλλα και αυτην την περνεις καινουρια με 150 ευρο η απο το ebay πολυ φτηνοτερα....
Μην γράφουμε ότι θέλουμε plz...μεσημεριάτικα...στις "καλές" κιθάρες, το τελευταίο που κοιτάμε είναι το finish.mariosyjp είπε:γενικα παντως οι "καλες" κιθαρες ειναι με νιτρο αφηνει το ξυλο να αναπνεει και να δονειται ελευθερα
Ε τοτε ρε παιδια γιατι, λεω 'γω τωρα, να μην ανοιξουμε τρυπουλες στο poly να αναπνεει κι αυτο λιγακι, να παρει λιγο οξυγονο το ξυλο ρε παιδι μου.... αχχχ καταραμενοι ασιατες που αφηνεται τα ξυλα μας να ασφυκτιουν...mariosyjp είπε:γενικα παντως οι "καλες" κιθαρες ειναι με νιτρο αφηνει το ξυλο να αναπνεει και να δονειται ελευθερα
Γιαυτό δεν είναι το relicing;Harald είπε:Ε τοτε ρε παιδια γιατι, λεω 'γω τωρα, να μην ανοιξουμε τρυπουλες στο poly να αναπνεει κι αυτο λιγακι, να παρει λιγο οξυγονο το ξυλο ρε παιδι μου.... αχχχ καταραμενοι ασιατες που αφηνεται τα ξυλα μας να ασφυκτιουν...![]()
ειπα και εγω,μια απλη entry κιθαρα ειναι κατε με,με πιο λεπτο φινιρισμα,τωρα αυτο δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει ηχητικα.
nexarulhu είπε:Η faded φοράει τους Pro pickups!ειπα και εγω,μια απλη entry κιθαρα ειναι κατε με,με πιο λεπτο φινιρισμα,τωρα αυτο δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει ηχητικα.
και οχι τους 490T και 490R.