Αφού ξέρεις ότι είμαι στο fanclub σου ;D ;Daris 17561 είπε:
...και ξεκουρδίζουν τα κλειδιά ώστε να τα αλλάξεις?με στη studio 50 έχω παίξει και την έχω δοκιμάσει και πολύ μάλιστα
Μπορεις , αλλα νομιζω οτι εδω και 9 σελιδες μας πιεζεις να σου πουμε αυτο που θες να ακουσεις... Αν η κιθαρα που κοιτας ηταν κορυφη θα το ειχες καταλαβει εδω και 9 σελιδες... Δεν ειναι ομως... Ειναι μια τιμια κιθαριτσα για τα λεφτα της και το brand name της... Μεχρι εκει... Δεν ειναι καθολου καλυτερη η χειροτερη απο αυτην την περιγραφη.P.Sotiropoulos είπε:Πρωτα απολα δε παρεξηγηθηκα με κανεναν,
κουβέντα κάνουμε,
με στη studio 50 έχω παίξει και την έχω δοκιμάσει και πολύ μάλιστα
απλά λέω τις σκέψεις μου.
Εγω μπορεί να λέω βλακιες και να θεωρουμε ανιδεος αυτό
σημαινει δεν μπορω να τις εκφράσω??
Λίγη προσοχή στις traditional γιατί κυκλοφορούν και αρκετές άγκυρες.(θεόβαρες)P.Sotiropoulos είπε:τι λέτε αξίζει το κόπο ή να παώ κατευθείαν
σε αυτή
http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_stand_trad_pro_vs.htm
Σωστό,αλλά:Κατά τη γνώμη μου,μιά Les Paul πρέπει να είναι σχετικά βαριά,διότι και αυτό είναι ένας παράγοντας -μεταξύ άλλων- που συνεισφέρει στον χαρακτηριστικό τους ήχο.Όσες μα όσες chambered (a.k.a. "τσάμπερτ" 8)) και αν δοκίμασα,ενώ ήταν πάρα πολύ πρακτικές και εύκολες (λόγω μειωμένου βάρους),στα "μπασομεσσαία" υστερούσαν χαρακτηριστικά και μου ακούγονταν "άδειες" λόγω του μη συμπαγούς σώματος.Προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου.longshadow είπε:Λίγη προσοχή στις traditional γιατί κυκλοφορούν και αρκετές άγκυρες.(θεόβαρες)
Μερικοί βέβαια δεν έχουν πρόβλημα με το μεγάλο βάρος, άλλοι όμως έχουν...
Ρε Άρη τώρα έλεος δλδ...aris 17561 είπε:Μπορεις , αλλα νομιζω οτι εδω και 9 σελιδες μας πιεζεις να σου πουμε αυτο που θες να ακουσεις... Αν η κιθαρα που κοιτας ηταν κορυφη θα το ειχες καταλαβει εδω και 9 σελιδες... Δεν ειναι ομως... Ειναι μια τιμια κιθαριτσα για τα λεφτα της και το brand name της... Μεχρι εκει... Δεν ειναι καθολου καλυτερη η χειροτερη απο αυτην την περιγραφη.
Αν θες μια σοβαρη προταση που θα συμφωνησουν οι παντες εδω μεσα γιατι το εχουμε ολοι συζητησει στο παρελθον και αυτο δεν αλλαζει ειναι να μαζεψεις ενα 1000ρικο η και παραπανω αφου μπορεις και να παρεις μια standard - trad - trad pro απο τις αγγελειες... Αν εχεις κολλημα τοτε παρε αυτην που εχεις βαλει στο ματι . Ομως οσο και αν μας πιεζεις καλυτερη απο οσο ειναι δεν θα γινει... Μια μετρια κιθαρα ειναι που γραφει κατι ωραιο sto headstock .-
Το μετρια δεν αφορα ουτε τα κλειδια ουτε τους μαγνητες ουτε την γεφυρα. Εξαλλου μερικα απο τα μερη του hardware ειναι κλασσικα gibson parts οπου χρησιμοποιουνται και σε ανωτερα μοντελα. Το ολο feeling της κιθαρας η αισθηση , το βαρος η ποιοτητα των ξυλων το φινιρισμα ειναι εκει οπου υστερει αυτη και υπερτερουν οι πιο ακριβες...
Συγνώμη αλλά είναι λογική τώρα αυτή; Αν τα λέει καλά ο Άρης που είναι το πρόβλημα; Δηλαδή αύτη είναι η λύση; Να "τρώει" ο καθένας μας εκατοντάδες σελίδες; Ειδικά όταν έχουν γίνει πάμπολλες προτάσεις και έχουν συζητηθεί πολλά πράγματα πάνω στο θέμα...μακάρι κι εγώ να άνοιγα θέμα για να ρωτήσω κάτι και να είχα 10 σελίδες απαντήσεις, έστω και με διαξιφισμούς, καημό το έχω...αλλά από κάποια στιγμή και μετά ότι άλλο και να υπωθεί δεν έχει νόημα...RayDTutto είπε:Ρε Άρη τώρα έλεος δλδ...
Εσύ έχεις "φάει" εκατοντάδες σελίδες του φόρουμ κάνοντας ακριβώς αυτά . Τώρα εσύ μπορεί να έμαθες αλλά άσε και τον άλλο να πορευτεί όπως αυτός νομίζει.
Kαλα εγω αλλο ειπα...RayDTutto είπε:Το πρόβλημα είναι ότι ο Άρης καλά θα έκανε να τα πει πρώτα στον εαυτό του αντί να κάνει τον τιμητή σε νεότερους χρήστες.
Η μεγάλη πλειονότητα των 2.500 (ναι, 2.500) ποστς του Άρη είναι πολύ-πολύ χειρότερα από τα 20τόσα του OP. Καλά θα έκανε λοιπόν να δείξει έστω την ελάχιστη από την ανεκτικότητα που πολλοί έχουν δείξει σε αυτόν τόσο καιρό.
Και αν υπάρχει πρόβλημα με το θρεντ στο κάτω-κάτω, έχουμε και mods.