- Πόντοι
- 2,368
χαχαχαχαχαχαχαχα!!! ;D ;D ;DSuperfunk είπε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ GOLDTOP??? ;D
ισα-ισα το wraparound ειναι πιο φτηνο..... ;D....Όσο για το wraparound φαντάζομαι θα έχει να κάνει με τη μείωση του κόστους.... υποθέτω πως θα μπορει να μπει μετά πάντως, ε?
Πάντως το goldtop μοντέλο είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Δεν ξέρω αν μπόρεσες να τη δεις από κοντά, αλλά πραγματικά ΔΕΝ είναι τόσο ακραίο όσο νομίζεις και ούτε sparkly.frunobulax είπε:χαχαχαχαχαχαχαχα!!! ;D ;D ;D
είπαμε, δεν ειμαι τόσο πρόστυχο αγόρι!!!!! αλήθεια, προσπαθούσα να με φανταστω με χρυσή κιθάρα και δεν μου έβγαινε...!!!!
Όσο για το wraparound φαντάζομαι θα έχει να κάνει με τη μείωση του κόστους.... υποθέτω πως θα μπορει να μπει μετά πάντως, ε?
μπα,τιποτα δεν κανει απλα μειωνει το tension των χορδων και κανει πιο ευκολοπαιχτη την κιθαρα....οι χορδες δυστυχως παλι περνανε απο την tune-o-matic γεφυρα...Δηλαδή, να περάσει κανείς τις χορδές γύρω από το tailpiece. Δεν ξέρω πόσο φέρνει ηχητικά αυτή η πατέντα στο κλασσικό wraparound αλλά είναι μια λύση και δουλεύει!
ε, τοτε δεν κάνω τίποτα... δεν την τρυπάω.... το πολύ πολύ να της βάλω το τρέμολο (που τώρα είναι στην sg) το οποίο μπαινει - βγαίνει αναίμακτα.Superfunk είπε:ισα-ισα το wraparound ειναι πιο φτηνο..... ;D....
οχι ρε μαμωτο δεν μπορει να μπει χωρις να κανεις σοβαρη επεμβαση στην κιθαρα και να εχει και τρυπες μετα...
γενικά οι -burst δεν "χάνουν" χωρίς το binding. Η Silverburst Studio που έχω δείχνει φοβερή και χωρίς αυτόfrunobulax είπε:εμένα πάλι, ανάλογα το χρώμα της κιθάρας μου κάνει ή δεν μου κάνει το binding... ας πούμε, μαύρη les paul χωρίς binding δεν μου αρέσει (οι 50s και 60s tribute υπάρχουν σε μαύρο χωρίς binding φυσικά, και δεν το βρίσκω ωραίο). Στο honeyburst (και στο λευκό) μου αρέσει χωρίς binding.
Τα κρατήσανε όλα για τις καινούργιες melody maker οι αθεόφοβοι >Superfunk είπε:ενα wraparound bridge θα απογειωνε την κιθαρα και εμφανισιακα αλλα και ηχητικα...(δεν μπορω να τους καταλαβω εκει στη Gibson....)
Superfunk είπε:
Ηχο,ηχο και ακομα περισσοτερο...ηχο.....it is just a matter of physics ....lofring είπε:Ερώτηση :
Τι περισσότερο σου δίνει μία wraparound brige σε σχέση με την άλλη που θα έχει και tune 0 matic ?
Καταρχήν μεγειά την κούκλα (και σόρυ που δεν κατάφερα να ρθω στο live!).frunobulax είπε:Όταν έφτασε η κιθαρα και τον ρώτησα αν του χρωστάω άλλα λεφτά μου είπε πως τα 650 αρκουσανε για την αγορα και τη μεταφορα (+3 ευρω τελωνειο).
Κατανοώ την αγωνία σας για μάθηση αλλά γυρίστε το σε pm ή τηλέφωνο μιας και θα μπείτε σε περιγραφές διαδικασιών που δεν θα είναι ακριβώς νομότυπες.ndnikola είπε:Καταρχήν μεγειά την κούκλα (και σόρυ που δεν κατάφερα να ρθω στο live!).
Σκέτη ζημιά, οι P90's.
Ερώτηση: Επειδή μόλις πριν λίγες ώρες κάηκα από εκτελωνισμό κιθάρας στα ελτα (πληρωσα >150 ευρώ και ήμουν και τυχερός!), πώς και πλήρωσε μόνο 3 ευρώ τελωνείο?