- Πόντοι
- 398
Κάτι τελευταίο. Single cut σε prs η double cut εάν και πότε κατέληγα σε prs.
double cut για μένα
Κάτι τελευταίο. Single cut σε prs η double cut εάν και πότε κατέληγα σε prs.
Μετα το 15ο ταστο, η prs δεν εχει σχεση ουτε με στρατ, ουτε με lp, οσον αφορα την προσβασιμοτητα. Μερα με τη νυχτα.
Τι καλά που δεν ξέρω να παίζω μετά το 15ο τάστο και δεν με απασχολούν θέματα πρόσβασης ?
Κάτσε γιατί θα ξεχάσουμε και αΦτα που κΣερουμε
ΠΑΙΖΕΤΑΙ η κιθάρα και ΜΕΤΑ το 15ο τάστο;
Έλα Χριστέ και Παναγιά...
Γιατί δεν παίζεις ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ;
Τον ίδιο ήχο έχει η κιθάρα μετά το 15ο...
?
15o?Κάτσε γιατί θα ξεχάσουμε και αΦτα που κΣερουμε
ΠΑΙΖΕΤΑΙ η κιθάρα και ΜΕΤΑ το 15ο τάστο;
Έλα Χριστέ και Παναγιά...
Εάν σου λέγανε να διαλέξεις μια... Και γιατί?Εγώ πάντως που έχω και απ' τις 2, το ίδιο ακούγομαι (και με τις 2).
Θα βλάψει τα οικονομικά του σπιτιού οπότε το ξεχνάμε.Συγνώμη για την παρέμβαση
Για εμένα η απάντηση στο αρχικό ερώτημα είναι: Και τις δύο
Μία παραπάνω κιθάρα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν
Κοίτα παίζω πολύ και στα καθαρά και γενικά μου αρέσουν κιθαριστικα στυλ όπως: Gary Moore,Sykes whitesnace,lukather toto τέτοια ακούσματα Έχω ακόμα μια fender American std που είναι πολύ καλό κομμάτι και θέλω άλλη μια με διπλούς αλλά όχι μεταλοκιθαρα Floyd,. Σαταναδες κέρατα και λοιπά.Κατα τη γνώμη μου η PRS ειναι ενα υβρίδιο χωρις να ειναι best of both worlds...δε νομιζω οτι εχει δικο της χαρακτηρα... Είναι αρκετά καλες- black tie- κιθαρες αν παιζεις λιγο απ ολα....(και εξαιρετικα πρακτικες και εργονομικα υπεροχες) . Αν πχ παιζεις σε cover band που μετα το sweet child o mine θα παιξει το blue hotel και μετα θα κλεισει με enter sandman.... Ok μαζι σου... Χτυπα τη... Αν ομως παιζεις συγκεκριμένα πραγματα και εχεις συγκεκριμένο προσανατολισμό...τοτε δεν θα σου δωσει ηχο Lp καλυτερα απο μια Lp ουτε Strat καλύτερα απο μια Strat (οσο καλα κι αν σπλιταρει) ουτε το twang πχ μιας τελε... Εξαρτάται εσυ τι θέλεις να παιζεις...
Les, γιατί μ' αυτή παίζανε οι ήρωές μου.Εάν σου λέγανε να διαλέξεις μια... Και γιατί?
Aφου εχεις ηδη την strat τοτε... Les Paul , ξεκάθαρα. Και ετσι καλυπτεις ολο το φάσμα (αναλόγως και τον ενισχυτη φυσικα). Αν δεν ειχες αλλη κιθαρα και θα έπρεπε να εχεις μια... Και να τα παιζεις ΟΛΑ με μια τοτε ΙΣΩΣ σου πρότεινα PRS που να σπλιταρει...Θα βλάψει τα οικονομικά του σπιτιού οπότε το ξεχνάμε.
Κοίτα παίζω πολύ και στα καθαρά και γενικά μου αρέσουν κιθαριστικα στυλ όπως: Gary Moore,Sykes whitesnace,lukather toto τέτοια ακούσματα Έχω ακόμα μια fender American std που είναι πολύ καλό κομμάτι και θέλω άλλη μια με διπλούς αλλά όχι μεταλοκιθαρα Floyd,. Σαταναδες κέρατα και
Aφου εχεις ηδη την strat τοτε... Les Paul , ξεκάθαρα. Και ετσι καλυπτεις ολο το φάσμα (αναλόγως και τον ενισχυτη φυσικα). Αν δεν ειχες αλλη κιθαρα και θα έπρεπε να εχεις μια... Και να τα παιζεις ΟΛΑ με μια τοτε ΙΣΩΣ σου πρότεινα PRS που να σπλιταρει...