Gibson: εταιρεία χωρίς γούστο;

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, είναι το προϊόν της 29ης βδομάδας (φρέσκο πράμα). Διαθέσιμα από την Gibson είναι μόνο μέχρι αυτά της 27ης βδομάδας.

Jasemeister βιάζεσαι να την παραγγείλεις, το ξέρω, αλλά κάνε λίγη υπομονή βρε παιδάκι μου...

Βρε τσακάλι πως το κατάλαβες :lol:

Η SG 61 Reissue για την 35η βδομάδα με πριζώνει άσχημα όμως 8)

Σσσσσστ' date=' μην μιλάς για αυτήν την τρισκατάρατη SG με τους τρεις μονούς, θα ξυπνήσει και κανάς Earendil και θα αρχίσει τα μπινελίκια...[/quote']
Vomit mode: On, και ουδέν άλλο σχόλιο. 8)

DSRVTAGH1.jpg

Πείτε μου' date=' όχι ΠΕΙΤΕ μου, είμαι ανώμαλος εγώ;;; [/quote']

θα έβαλε το μπράτσο κανένας μεθυσμένος τεχνικός και για να μην πετάξουν αυτό το αριστούργημα το πλασάρουν σαν κιθάρα... :lol:

Single coil warning..... (Earendil κλείσε τα μάτια. :lol: :lol: )

Πάμε:

Αυτή όμως? (Week 28...)

LPCHAEGH1.jpg

Καλή ε? :wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Single coil warning..... (Earendil κλείσε τα μάτια. :lol: :lol: )
Πάμε:

Αυτή όμως? (Week 28)

LPCHAEGH1.jpg

Καλή ε? :wink:
Κουκλίτσα είναι. Εξάλλου, ουδέν πρόβλημα έχω ή είχα ποτέ με του single coils (ειδικά τους Ρ-90). Με τις βρωμο-Strat έχω... :lol: :lol:

Καλή η μαυρούλα σύντροφοι, καλύτερη όμως για μένα η 27η εβδομάδα, η οποία είναι γκάβλα, αυτό το faded cherry mahogany top με τρελεεεεεεεενει το άτιμο:

LPCMFCNH1.jpg

Όχι ότι θα με χάλαγε και μια SG σε λευκό όμως........

χωρίς πλάκα τώρα είναι απο τις ασχημότερες κιθάρες που έχω δει (χειρότερη και απο τις κατσαρές tele :twisted: )

Και πώς θα την λένε? Flying Λ ?
Πω, πω, τοσοι εδω μεσα και κανεις δεν εχει καταλαβει το νοημα. Η κιθαρα ειναι οντως flying Λ, το οποιο ομως δεν θα προφερεται "λαμδα" για τους αγγλοφωνους φιλους μας, αλλα "ελ".

Ειναι συνεργασια της γκιπσον με τον Λιακοπουλο.

Ασχετοι.

Οσοι προλαβαινετε να αγορασετε παιδια. :D

Φανταζομαι οτι η ιστορια με τις V και τις explorer επαναλαμβανεται.

Αμα δειτε καμια περιεργη explorer τρεξτε... :lol:

Πλακα πλακα, φανταζεσαι αυτη η βλακεια να γινει οντως συλλεκτικη στο μελλον? :? :lol:

Παντως αμα θυμαμαι καλα, η γκιμπσον ειχε βγαλει κατι εκτρωματα εξπλορερ, παραμορφωμενες ηταν. Παλιες βεβαια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back