takis είπε:η διαφορα ειναι εμφανης αλλα την πληρωνεις με πολλα παραπανω ευρω...
spy είπε:Ξεθάβω το παλιό θέμα γιατί βρήκα το παρακάτω βιντεάκι στο YouTube όπου ο τύπος συγκρίνει μία Gibson 335 με μία Epiphone Dot.
please μην το συνεχιζεις..εισαι παλιος και ξερεις οτι αυτη την ερωτηση δεν χρειαζεται να την κανεις για πολλους λογους...Earendil είπε:P.S: Τάκη τί διαφορά ακούς αλήθεια;
Superfunk, δεν φταίει τόσο το youtube όσο η κάκιστη ηχοληψία και η επιλογή dirty channel/solid-state ενισχυτή. Κατά καιρούς στο youtube έχουν εμφανιστεί βίντεο με εξαιρετικό ήχο.Superfunk είπε:το βιντεακι ειναι εντελως αθλιο,με αυτο τον απαραδεκτο ηχο ουτε τη διαφορα μεταξυ strat με es175 δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να καταλαβει κανεις.. ;D ποσο μαλλον μεταξυ δυο ιδιων κιθαρων.
Για κιθάρες μιλάμε ή για λατέρνες; ;D(αν ειναι να παρεις σκαφος παρε αυτο με την περισσοτερη χλιδα,περλα & χρυσαφια.. ).....
Ελαφρώς offtopic, αλλά εγώ έχω βάλει έναν Seymour Duncan PAF στο neck της Joe Pass μου. Ηχητικά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σύγκριση με το stock μαγνήτη, ειδικά στο definition και στα πρίμα. Δυστυχώς κράτησα τον stock στο bridge και τώρα η ένταση - όπως και η ποιότητα - του ήχου πέφτει πολύ όταν αλλάζω από τον neck (που είναι τέρμα κάτω) σε bridge (που είναι τέρμα πάνω). Οπότε καλύτερα να αλλάξεις και τους 2.Αμα βάλεις και τον PAF 57 στο neck τις Joe Pass οπως σκεφτομαί να κάνω και γώ συντομα είσαι κομπλέ.Κατα την γνώμη μου πάντα!!!!!
BTW εχω την εντυπωση paf 57 εχει και ο Larry Carlton στην κιθαρα του και εχει κορυφαιο ηχο ο ανθρωπος. Θα μου πεις ναι ρε φιλε αυτο εχει να κανει μονο με τον ηχο του μεγαλου Carlton??? αλλα περι ορεξεως....nikoskor41274 είπε:Αμα βάλεις και τον PAF 57 στο neck τις Joe Pass οπως σκεφτομαί να κάνω και γώ συντομα είσαι κομπλέ.Κατα την γνώμη μου πάντα!!!!!
Πάσο. Ήταν ερώτηση ολικής άγνοιας πάντως, και απλής περιέργειας.takis είπε:please μην το συνεχιζεις..εισαι παλιος και ξερεις οτι αυτη την ερωτηση δεν χρειαζεται να την κανεις για πολλους λογους...P.S: Τάκη τί διαφορά ακούς αλήθεια;
Τον bridge τον έχω μόνο για στόλισμα και να ακουμπαω... ;D ;D ;D Παιζει και να μην έχω κουνήσει το switch πανω απο 2-3 φορές στα 4 χρονια που την έχω ;D ;D ;D ;D .Ετσι δεν χαλαώ και τα ηλεκτρικά....spy είπε:Ελαφρώς offtopic, αλλά εγώ έχω βάλει έναν Seymour Duncan PAF στο neck τις Joe Pass μου. Ηχητικά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σύγκριση με το stock μαγνήτη, ειδικά στο definition και στα πρίμα. Δυστυχώς κράτησα τον stock στο bridge και τώρα η ένταση - όπως και η ποιότητα - του ήχου πέφτει πολύ όταν αλλάζω από τον neck (που είναι τέρμα κάτω) σε bridge (που είναι τέρμα πάνω). Οπότε καλύτερα να αλλάξεις και τους 2.
Παρότι κάτοχος Gibson οφείλω να παραδεχτώ ότι ΟΥΤΕ εγώ ακούω διαφορά στον ήχο.Earendil είπε:1) Αν το video ήταν "πειραγμένο" ώστε να μην φαίνονται οι άλλαξ' ο κολιές (και το μπράτσο), θα μου ήταν κατά πάσα πιθανότητα αδύνατο να "ακούσω" δύο διαφορετικές κιθάρες
2) Δεν ντρέπομαι να πω ότι, με αυτό τον ήχο, η Epi σε αρκετά σημεία μου φάνηκε προτιμότερη. Αν τις ακούγαμε από ένα εντελώς clean κανάλι, ί σ ω ς και να άλλαζε αυτό, αλλά δεν ορκίζομαι.
Όντως... Την 335 δε την παίρνεις για να παίζεις με τον Bridge (για πρίμους ήχους υπάρχουν οι Fender 8)).3) Άσε τον ρημάδη τον bridge ρε κουμπάρε...Στους Cannibal Corpse παίζεις; Είδατε πως στάξανε τα μέλια όταν πέρασε κι από neck μεριά; Οι σκαφάτοι του forum ακούνε; (Ηλία; ) ;D
ο οποίος όμως έπαιξε τα κλασικά του σόλο κυρίως με τον bridge (Room 335, Don't take me alive κλπ.)...elavd είπε:Neck κι άγιος ο Carlton...;D