Gibson ES-335 με Bare Knuckle Stormy Monday (AIV) pickups

Α, μάλιστα! 8)

Nice sound, nice playing (why not?)! ::)

Οντως πολύ ισσοροπημένοι μαγνήτες... Με γειες, λοιπόν... ;)

Πολύ καλοί!....έχουν όλα όσα ζητάω σε ένα σετ humbuckers!

Σε καλό σου βρε Ηλία βραδυάτικα!!...Δεν καθόσουνα να δεις την μπάλα καλύτερα!!  ;D ;D

Γιατί μας βάζεις στην...
121006893932_lrg.jpg
??      :D ;D ;D

longshadow είπε:
Γιατί μας βάζεις στην...
121006893932_lrg.jpg
??       :D ;D ;D
Εδώ θα συμφωνήσω... Είσαι κακόβουλος, και έχεις βαλθεί να μας ξεφραγκιάσεις, μάλλον... ;D

θα σταθω στο παιξιμο που μου αρεσε πολυ!

για τους μαγνητες δεν καταλαβα καμια τρελη διαφορα.... :P

MMMMM φανταζομαι εναν τετοιο μαγνητη για neck σε μια telecaster ή σε μια thinline.... Ηχος βουτυρο.......

Ωραιος γλυκος ηχος ... και καλο παιξιμο !!

Ακουσαμε και κατι καλο απο Gibson  ;D

Τελικα δεν εκανα καλα που τους πουλησα τους Stormy Monday  ;D

Ηλια ειναι καινουργια η  335 ??

Ευχαριστώ που καθήσατε και το ακούσατε καθώς και για τα θετικά σχόλια ;)

longshadow είπε:
έχουν όλα όσα ζητάω σε ένα σετ humbuckers!
Τι ζητάς δηλαδή; ;D

Δεν καθόσουνα να δεις την μπάλα καλύτερα!!  ;D ;D
Αφού το έχω δηλώσει ρε... Είμαι ΑΜΠΑΛΟΣ...;D

έχεις βαλθεί να μας ξεφραγκιάσεις, μάλλον... ;D
Mη μου αγχώνεσαι...Θα σου πουλήσω τους 57-άρηδες σε καλή τιμή ;D :P

θα σταθω στο παιξιμο που μου αρεσε πολυ!
Δεν περίμενα τέτοιο θετικό σχόλιο από σένα που είσαι βουτηγμένος στις blues-ιές...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ηλια ειναι καινουργια η  335 ??
Εγώ την έχω 1 χρόνο, αλλά είναι μοντέλο του 2002 ;)

Δες σχετικό thread εδώ:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=151657.0

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ηλία αν και χωρίς παντόφλα (see attachment), "το μπιρμπιλάς" πολυ ωραία.  :)

Οι μαγνήτες ακούγονται πολύ ωραία αλλά είναι τόοοοοσο καλύτεροι από τους προηγούμενους?

Παρεπιπτόντως, η γνώμη μου είναι να μην πουλήσεις τους original μαγνήτες. Μπορεί κάποτε να θέλεις να την δώσεις "all original".

harilatron είπε:

Οι μαγνήτες ακούγονται πολύ ωραία αλλά είναι τόοοοοσο καλύτεροι από τους προηγούμενους?

Παρεπιπτόντως, η γνώμη μου είναι να μην πουλήσεις τους original μαγνήτες. Μπορεί κάποτε να θέλεις να την δώσεις "all original".
+1 (σε όλα τα σχόλια)

Ωραίο παίξιμο. Αντί για μουστάκι, σε βλέπω να αφήνεις μούσι. :D

harilatron είπε:
Είμαι υπέρ, αν δεν καίγεται για ρευστό ο Μαστρο-Elavd...Όχι βέβαια ότι ο,ποιαδήποτε κιθάρα "χάνει" σε τιμή από μια τέτοια μετατροπή. ;)

ΔΕΝ

ΣΕ

ΠΙΣΤΕΥΩ

ΛΕΜΕ.

;D

Ηλία άργησα να σε ακούσω γιατί ήθελα να αφιερώσω τη δέουσα προσοχή.

Δεν κατέχω τις αντίστοιχες κιθάρες αλλά μου αρέσει που ακούω την "πένα" σου ξεκάθαρα στο κομμάτι. Πολύ καλός ήχος!

Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα κι εγώ να μη τους δώσω, όχι τόσο για αυτό που λέτε (μιας και δεν νομίζω την 335 να τη δώσω ποτέ*), όσο γιατί οι Classic 57 μπορεί να χρειαστούν σε κάποια άλλη κιθάρα που έχω κατα νου (ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ δε σας λέω, για να σκάσετε...:P)

Σχετικά με το αν είναι καλύτεροι οι Bare Knuckle από τους 57, θα πω ότι για τα γούστα μου, ναι είναι καλύτεροι. Και δεν μετάνιωσα καθόλου που τους αγόρασα.

Χαρακτηριστικό συμβάν:

όταν περίμενα στο μαγαζί του Ντούκα (όπου την είχα δώσει για να κάνει το swap των μαγνητών) έπιασα κουβέντα με τον κιθαρίστα που παίζει δημοτικά με τον μέγιστο Πετρολούκα Χαλκιά, ο οποίος μόλις είχε παραλάβει από setup μια Guild Starfire του 60-φεύγα...

Στην Guild είχε βάλει τους Classic 57.

Όχι να το περιαυτολογήσω, αλλά στο Α/Β test, η δική μου την πάτησε κάτω την Guild...Πιο χαμηλή ένταση μεν (λόγω χαμηλότερου output), αλλά μιλάμε για ΔΙΑΥΓΕΙΑ...

O εν λόγω κιθαρίστας (ο οποίος έχει φάει τα νιάτα του με 335 στα πανηγύρια), μόλις άκουσε 1 ακόρντο από τη δική μου, ειλικρινά έκανε σαν να τον τσίμπησε μύγα!!! ;D

Μου λέει "ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΩ. Γράψε μου ΤΩΡΑ σε ένα χαρτί πώς τους λένε για να τους πάρω. ΤΟΥΣ ΘΕΛΩΩΩΩΩ" ;D ;D ;D

@harilatron: είσαι τόσο άσχετος από σκάφη τελικά;

Το σκάφος θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γυμνό πόδι για να αποδώσει καλύτερα. Έχει καλύτερο όγκο η κιθάρα και καθαρότερη ατάκα. Αν δε ξέρεις, μη μιλάς. Άσε εμάς τους σκαφάτους να κάνουμε τη δουλειά μας όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε.

REGARDS

*θα την δώσω μόνο αν βρεθεί κάποιος που θέλει να την ανταλλάξουμε με μια 60s style 335 (με block inlays).

Αλλά επειδή, δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ αυτός ο κάποιος και επιπλέον η συγκεκριμένη κιθάρα είναι απίστευτα καλή, θα παραμείνει στην κατοχή μου για πολλά χρόνια ;)

Φίλε, το πανηγύρι θέλει 490Τ/490R....  ;) ;) ;) ;) ;)

Πάντως για να λέει ο Ηλίας ότι κάτι τον τσίμπησε τον μπαλαμό..... με βάζει σε σκέψεις....

Ορίστε κι άλλο ένα clip με λίιιγο "γρέζι" αυτή τη φορά:

http://www.box.net/shared/aslhfq7lst

Παίζω με εξομοίωση Marshall αυτή τη φορά στον Trademark 30. Εκτός από το solo, παίζω αριστερά-δεξιά κάποια μικρά γεμισματάκια πάλι με την 335, γιατί το backing track ήταν κάπως άδειο...

;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
elavd είπε:
Αφού δε μπορώ να ανεβάσω video με καλό ήχο, πάρτε το προηγούμενό μου κλιπάκι με slideshow ;)

http://uk.youtube.com/watch?v=QGOKh3ZyXRI
Πόσα πήρες για τη διαφήμηση? :P

Το καινουριο κλιπακι ηταν κι αυτο παρα πολυ καλο ρε.Μετρημενο με παυσεις πολλες και μικρες ευκολες φρασεις.Ταιριαστο με το backing.Εισαι κρυφη μανουλα εσυ κυρ καθηγητα ναπουμ

Ναι αμέ, της πάει και το γρεζάκι! Την καθοδηγούν και άξια χέρια βέβαια... ;) :P

Περιττή ερώτηση, αλλά μήπως έχεις τσεκάρει είτε τους Gibson είτε τους Bareknuckle με τερματισμένο overdrive; Ξέρω ότι δεν είναι ο...τομέας ευθύνης σου, αλλά δεν θα ήταν κακό να ξέρουμε... ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back