- Πόντοι
- 138
πολυ κατατοποιστικο βιντεο!
εχει απο ολα!
συγχαρητρια elavd! ;D
εχει απο ολα!
συγχαρητρια elavd! ;D
Σύμφωνα με τους παλιούς (μουστακαλήδες) τζαζίστες, το ΣΩΣΤΟ στιλ παιξίματος είναι το δεξί χέρι να μη στηρίζεται πουθενά, έτσι ώστε να μπορείς να περνάς από συγχορδίες σε σόλο και αντίθετα με ευχέρεια. Από την άλλη, αυτό το στιλ είναι πιο δύσκολο και αρχικά καθυστερεί την ανάπτυξη ταχύτητας στην πένα, γι' αυτό δεν χρησιμοποιείται πολύ σήμερα.elavd είπε:ΥΓ: ειλικρινά (λόγω του ότι είμαι αυτοδίδακτος), δεν είχα υπόψιν μου μέχρι τώρα ότι το δεξί μου χέρι έχει κάποια ιδιαιτερότητα/διαφορετικότητα από το κλασικό στυλ παιξίματος... :![]()
ffmaki ανταλλάσσω το παλιό μου avatar:ffmakis είπε:ffspy: Μου αρέσει η κιθάρα σου. Την ανταλλάσσεις με GIBSON LES PAUL Custom του 1974 ;D ;D ;D
οντως κατατοπιστικοτατο θεμα.
Ευχαριστουμε πολυ.
Thanks! Ελπίζω στα 60 μου να έχω κάνει κάποια βήματα προόδου!!! ;D (Η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και τόσο μικρός, ώστε να συζητάμε για το κιθαριστικό μου...μέλλον... :-\)Λοιπον εσυ μια μερα ......θα πας μπροστα!
Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό... :-\gangster είπε:Τελε, 335, ηπειρώτικα, trip hop, απ' όλα έχει ο μπαχτσές!
Εγώ δεν βρίσκω γιατί είναι κακό αυτό. Κιθαρίστας μπάντας!elavd είπε:Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό... :-\Τελε, 335, ηπειρώτικα, trip hop, απ' όλα έχει ο μπαχτσές!
Έχω κατά καιρούς ασχοληθεί με τόσα διαφορετικά στυλ και από όλα ..."πέρασα αλλά δε κόλλησα" (κοινώς απλά τα άγγιξα χωρίς να εντρυφήσω σε κανένα ιδιαίτερα...) :![]()
Όχι ακόμη... Ελπίζω αύριο να το κάνω export σε λίγο καλύτερη ποιότητα, για να το ανεβάσω στο Rapidsharegangster είπε:Θα το χουμε και σε "κατεβάσιμη" μορφή το βίντεο, σαν αυτό της τελε;![]()
Με το καλό! ;Delavd είπε:Όχι ακόμη... Ελπίζω αύριο να το κάνω export σε λίγο καλύτερη ποιότητα, για να το ανεβάσω στο RapidshareΘα το χουμε και σε "κατεβάσιμη" μορφή το βίντεο, σαν αυτό της τελε;![]()
![]()