Κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν τον ξύπνιο...
Άλλα κάποιοι από εμάς έχουμε (και)
Gibson (και δεν την έχουμε δεί μόνο σε φωτογραφίες, στο youtube ή στο σπίτι κάποιου φίλου μας)...κάποιοι από εμάς έχουμε και το ίδιο μοντέλο με του φίλου faltsoo (αγορασμένη περίπου στην ίδια χρονολογία), κάποιοι από εμάς έχουμε και την Gold Warranty που δίνει η
Gibson...αντιγράφω...
Για τους πολύ δύσπιστους, μπορώ να τη σκανάρω από Δευτέρα
"Τhe completed Warranty Card must be returned to us within 15 days of your original retail purchase" για να ισχύει...
Επειδή εγώ το έχω κάνει, θεωρώ ότι και ο faltsoo το έχει κάνει. Αλλά είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σαφές και το παρακάτω...
Τhis Warranty does not cover"
Είναι το Νο 10 στη λίστα
Cracking, discoloration or damage of any sort to the finish or plating for any reason.
Προφανώς και όταν αγοράζουμε ένα προϊόν πρέπει να βλέπουμε και όλες αυτές τις παραμέτρους, όπως τι εγγυήσεις μας παρέχει αυτή η αγορά. Και είμαι βέβαιος ότι όλοι μας, όταν αγοράζουμε μία κιθάρα, εκτός από το χρώμα, το σχήμα, τον ήχο κλπ...αποφασίζουμε και με βάση την εγγύηση!!!!
Αυτό, για όποιον δεν κατάλαβε είναι λεπτή ειρωνία...ανάθεμα εάν οι 99 στους 100 που αγοράζουν μία κιθάρα, διαβάζουν τις εγγυήσεις πρίν την αγοράσουν...άντε να το κάνουν, μετά την αγορά στο σπίτι. Και μετά θέλουμε τον συνήγορο του πολίτη και το δικαστήριο της Χάγης...
Θα ήθελα πολύ να μου βρεί κάποιος ΜΙΑ εταιρία στον κόσμο, που να δίνει ισόβεια εγγύηση για υλικά όπως τα χρώματα. Και ακόμα περισσότερο όταν όλοι (πια) ξέρουμε πόσο "ασταθή" υλικά είναι το ξύλο, οι μπογιές και τα λούστρα...
Τέλος πάντων...κάποιοι εδώ μέσα θα προσπαθούμε πραγματικά να βοηθάμε και κάποιοι άλλοι θα συνεχίσουμε να π@παρολογούμε και να αερολογούμε...
ΥΓ Μου αρέσει που πόσταρες και τη εγγύηση της
Gibson...χωρίς να τη διαβάσεις 8)
http://www.gibson.com/en-us/Support/WarrantyRegistration/GibsonUSAWarranty/