theoctapus είπε:
Αυτό το σχόλιο δεν μου άρεσε γιατί υπονοεί έναν σνομπισμό και μια ροπή πρός τον ελιτισμό. Δεν καταλαβαίνω, αν η χ εταιρία αποφασίσει να φτιάξει ένα προιόν πιο προσιτό οικονομικά που ακριβώς είναι το πρόβλημα; Θα μειωθεί η ποιότητα των υπόλοιπων high-end προιόντων; Δεν νομίζω. Θα είναι η φτηνή σειρά κακής ποιότητας; Μπορεί αλλά αυτό τελικά είναι πρόβλημα αυτών που θα αγοράσουν και μόνο. Θα χαλάσει το image της εταιρίας; Χλωμό αλλά ακόμα και έτσι να είναι πάλι ποιό είναι το πρόβλημα. Θέλουμε να ψωνίζουμε από "άσπιλες" εταιρίες της "υψηλής κοινωνίας"; Πραγματικά δεν μπορώ να δώ κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα με χειροπιαστές συνέπειες. Ελπίζω το θέμα να μην είναι ότι πλέον δεν μπορούμε να το παίζουμε πρώτες μούρες γιατί τώρα έχει και το κάθε φτωχαδάκι.
Να σου πώ, πιο πολύ είχα στο μυαλό μου το emporio armani παρά τις
Gibson. ;D ;D
Ferrari ας πούμε, ούτε έχω, ούτε με ενδιαφέρει να πάρω (και να χα τα λεφτά).
Δεν θα μου άρεζε να δώ όμως Ferrari 1000 κ.εκ. , sedan ;D.
Μου αρέσει η συνέπεια σε μια εταρεία, να ξέρει σε ποιούς απευθύνεται.
(όλους ΔΕΝ μπορείς να τους έχεις)
Και το αντίστροφο.
Ούτε θα μου άρεζε να βγάλει ακριβή σειρά μια "φθηνή" εταιρεία....π.χ H&M deluxe. ;D
Υ.Γ. Και όλα αυτά υπό το πρίσμα (και) του marketing.
Edit:
Να επεκτείνω και τη σκέψη μου.
Ήταν ένα μαγαζί που έκανε ΜΟΝΟ σουβλάκι (καλαμάκι για τους εξ Αθηνών

;D).
Έκανε καλό. Πολύ καλό.
Σε κάποια φάση έβαλε και μπιφτέκι.
Λίγο πιο μετά.....να σου και το λουκάνικο.
Μετά ήρθε και ο γύρος (πίττα από όλα χωρίς κρεμμύδι)….και έγινε σαν όλα τα άλλα.
Μπορεί να αύξησε τα κέρδη του; Μπορεί.
Εγώ απλά λέω τι μου αρέσει και τι όχι. ;D
Μου αρέσει η "παράδοση" σε μια εταιρεία (ό,τι και να ναι).
Θα έπαιρνα βαλίτσα από την Globe-Trotter, αλλά σίγουρα δεν θα έπαιρνα ομπρέλα από αυτούς. ;D