Η πτώση στα 4.99 (απο τα 6,5 αν θυμαμαι καλα στο συγκεκριμένο μαγαζι) εχει γινει εδω και ενα-δύο μηνες, το ειδα τυχαια πριν απο καιρό γιατι το συγκεκριμενο item ειναι μονιμα στο wishlist.
Εχω πάνω απο 2 ντουζίνες ακόμα στοκ, έχω να παραγγειλω παρα πολυ καιρο απο Θωμά οπότε η ερώτηση ειναι ποια συγκεκριμένη εκδοση συσκευασίας πουλάνε αυτή την εποχή?
Εχουν υπάρξει (και σε καποια μαγαζιά υπαρχουν δυστυχώς ακόμα) 3 διαφορετικές εκδοσεις συσκευασίας (τουλάχιστον τα τελευταια 15 χρονια που χρησιμοποιώ μονο τις συγκεκριμενη μαρκα και gauge) για τις συγκεκριμενες χορδες:
1) Πορτοκαλί συσκευασία, ούτε ή συσκευασια ειναι sealed ουτε η καθε χορδη ξεχωριστά (καθε χορδη στο κλασσικό φακελακι)
2) Μαυρη συσκευασια sealed, η καθε χορδη δεν ειναι sealed, (καθε χορδη στο κλασσικό φακελακι)
3) Μαυρη συσκευασια sealed, καθε μια χορδη ειναι sealed στο δικο της αεροστεγες σακουλακι
Η τελευταία συσκευασία λέγεται "Nitro", ετσι τουλάχιστον την ονομάζει η GHS κατόπιν επικοινωνίας μαζι τους (το καλοκαίρι) οταν έπεσα σε παρα πολλά σετ χορδών της 1ης και 2ης συσκευασίας στις οποιες οι ΣΙ και (ειδικα) οι ΣΟΛ χορδες ήταν για πέταμα (καποιου τυπου σκουριάς που εφευγε απο δυσκολα έως και με τιποτα). Ευτυχώς η GHS ως εταιρεία ειναι εξαιρετική και μου έστειλαν δωρεαν αντικατασταση αρκετων πακετων, με την νεα Nitro συσκευασία πλεον.
Την ερώτηση για την συσκευασία την κανω γιατι αρκετά απο τα προβληματικα σετ (2η συσκευασια) που ειχα στην κατοχη μου ειχαν αγοραστει απο το συγκεκριμένο μαγαζι αν θυμαμαι καλα το 2019.