Georgia on my mind - The Meweathers

manos A

Νέο μέλος
Πόντοι
18

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
H εκτέλεση είναι σχεδόν άριστη. Βάζω το σχεδόν (κάτι που δεν έχει να κάνει με την εκτελεστική δεινότητα των μουσικών-τραγουδίστριας) λόγω του ήχου των τυμπάνων που δεν προσομοιάζουν ήχο τυμπάνων αλλά κατσαρολών.

εμενα δεν μ ακουγεται και τοσο καλο το μπασο παλι  :P αλλα νταξει με τετοια φωναρα και 5 χρονων παιδια να παιζανε τα αλλα οργανα ωραιο θα ηταν  ;D ;D

Πολύ καλή εκτέλεση. Ιδιαίτερα αν αφορά (όπως ακούγεται) live.

Μπράβο παίδες!

Αν θέλουμε να το ψειρίσουμε, η τραγουδίστρια έχει 2-3 τονικά λαθάκια (το πιο εμφανές, στην αρχή). Η χροιά της φωνής είναι εξαίσια όμως.

Συνολικά μου άρεσε πάρα πολύ. Ειδικά ο ήχος της κιθάρας και το σόλο είναι εξαιρετικά.

Μπράβο σας.

Πολυ ομορφο! Μπραβο σας.

Ειναι απο προβα σε ενα δωματιο 3 επι 3 και ο ηχος απο καμερα

.. λάθη συμπεριλαμβάνονται ... αλλά πολλή αγάπη και πάθος και ... Ελπίζουμε να απολαύσετε ότι κάναμε ...

Παρα πολυ ωραιο.Μπραβο!

Παντως οτι και να κανει ο Μητσος,ροκ ντραμμερ θα ναι παντα(πλακα κανω).

MΠΡΑΒΟ  παιδια αυτο ειναι !!!Η απλοτητα αναδεικνυει το κομματι και την φωνη της κοπελας .

@gvour και ομως ο ροκ ντραμερ ''χρωματιζει ''οσο χρειαζεται ...απεριττο παιξιμο ο Δημητρης .

Το ξερω οτι κανεις πλακα αλλα τα καλα να λεγονται .

Περρυ ειναι μια πλακα που του καναμε-και πολλες αλλες επισης-οταν για καποια χρονια παιζαμε μαζι.

Εξαιρετος ντραμμερ και φοβερο παιδι.

Είστε καταπληκτικοί παιδιά! :)

Εξαιρετικό με ωραιο συναισθημα. Συγχαρητηρια. :)

Πολυ καλο αγγιζει τα ορια του εξαιρετικου...! μπραβο σας ;)

Δε μου άρεσε καθόλου ούτε η μελωδία ούτε η κιθάρα...

Μια εξαιρετική φωνή χαραμίστηκε να φωνάζει georgia.

Βέβαια μάλλον είμαι ο μόνος που έχει αυτή τη γνώμη αλλά είπα να μην την κρατήσω για τον εαυτό μου ώστε να υπάρχει αντίλογος.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που γραφω αρνητικό σχόλιο,συνήθως δεν το κάνω.  ;)

Νομίζω ο ντράμμερ το παρακάνει λίγο (...εως πολύ). Κατά τα άλλα είναι όμορφο.

Από τα καλύτερα που έχω ακούσει-δει στο νόιζ.Και με τον ήχο της κάμερας  :o.Όλα άψογα για τα αυτιά μου.Δεν βρίσκω κάτι αρνητικό!Awesome strat tone ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
933
Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K
Απαντήσεις
11
Εμφανίσεις