Georgia on my mind - The Meweathers

manos A

Νέο μέλος
Πόντοι
18

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
H εκτέλεση είναι σχεδόν άριστη. Βάζω το σχεδόν (κάτι που δεν έχει να κάνει με την εκτελεστική δεινότητα των μουσικών-τραγουδίστριας) λόγω του ήχου των τυμπάνων που δεν προσομοιάζουν ήχο τυμπάνων αλλά κατσαρολών.

εμενα δεν μ ακουγεται και τοσο καλο το μπασο παλι  :P αλλα νταξει με τετοια φωναρα και 5 χρονων παιδια να παιζανε τα αλλα οργανα ωραιο θα ηταν  ;D ;D

Πολύ καλή εκτέλεση. Ιδιαίτερα αν αφορά (όπως ακούγεται) live.

Μπράβο παίδες!

Αν θέλουμε να το ψειρίσουμε, η τραγουδίστρια έχει 2-3 τονικά λαθάκια (το πιο εμφανές, στην αρχή). Η χροιά της φωνής είναι εξαίσια όμως.

Συνολικά μου άρεσε πάρα πολύ. Ειδικά ο ήχος της κιθάρας και το σόλο είναι εξαιρετικά.

Μπράβο σας.

Πολυ ομορφο! Μπραβο σας.

Ειναι απο προβα σε ενα δωματιο 3 επι 3 και ο ηχος απο καμερα

.. λάθη συμπεριλαμβάνονται ... αλλά πολλή αγάπη και πάθος και ... Ελπίζουμε να απολαύσετε ότι κάναμε ...

Παρα πολυ ωραιο.Μπραβο!

Παντως οτι και να κανει ο Μητσος,ροκ ντραμμερ θα ναι παντα(πλακα κανω).

Εύγε και από μένα.Με καθηλώσατε!

Να μπείτε σε στούντιο πάλι και να το ηχογραφήσετε κανονικότατα!

MΠΡΑΒΟ  παιδια αυτο ειναι !!!Η απλοτητα αναδεικνυει το κομματι και την φωνη της κοπελας .

@gvour και ομως ο ροκ ντραμερ ''χρωματιζει ''οσο χρειαζεται ...απεριττο παιξιμο ο Δημητρης .

Το ξερω οτι κανεις πλακα αλλα τα καλα να λεγονται .

Περρυ ειναι μια πλακα που του καναμε-και πολλες αλλες επισης-οταν για καποια χρονια παιζαμε μαζι.

Εξαιρετος ντραμμερ και φοβερο παιδι.

Είστε καταπληκτικοί παιδιά! :)

Εξαιρετικό με ωραιο συναισθημα. Συγχαρητηρια. :)

Πολυ καλο αγγιζει τα ορια του εξαιρετικου...! μπραβο σας ;)

Δε μου άρεσε καθόλου ούτε η μελωδία ούτε η κιθάρα...

Μια εξαιρετική φωνή χαραμίστηκε να φωνάζει georgia.

Βέβαια μάλλον είμαι ο μόνος που έχει αυτή τη γνώμη αλλά είπα να μην την κρατήσω για τον εαυτό μου ώστε να υπάρχει αντίλογος.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που γραφω αρνητικό σχόλιο,συνήθως δεν το κάνω.  ;)

Νομίζω ο ντράμμερ το παρακάνει λίγο (...εως πολύ). Κατά τα άλλα είναι όμορφο.

Από τα καλύτερα που έχω ακούσει-δει στο νόιζ.Και με τον ήχο της κάμερας  :o.Όλα άψογα για τα αυτιά μου.Δεν βρίσκω κάτι αρνητικό!Awesome strat tone ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
933
Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K
Απαντήσεις
11
Εμφανίσεις