- Πόντοι
- 1,688
Πες τι βαρος εχει. ?Τα μέσα έκφρασης μου...
PRS SE Singlecut:
Προβολή συνημμένου 39051Προβολή συνημμένου 39052Προβολή συνημμένου 39053
Πες τι βαρος εχει. ?Τα μέσα έκφρασης μου...
PRS SE Singlecut:
Προβολή συνημμένου 39051Προβολή συνημμένου 39052Προβολή συνημμένου 39053
Είναι όλη μαόνι (καλό για μέταλ; ? ) -εκτος από το flame maple veneer-, πιο λεπτο σωμα από τις αντίστοιχες Αμερικανικες και σίγουρα πιο λεπτο από όλες τις LP που έχω κρατήσει. Θα τη ζυγισω αργότερα και θα σου πω!Πες τι βαρος εχει. ?
Eιχε πάρει ένας μαθητής μου την SE Tremonti Custom Charcoal και τη δοκίμασα λέμε.Είναι όλη μαόνι (καλό για μέταλ; ? ) -εκτος από το flame maple veneer-, πιο λεπτο σωμα από τις αντίστοιχες Αμερικανικες και σίγουρα πιο λεπτο από όλες τις LP που έχω κρατήσει. Θα τη ζυγισω αργότερα και θα σου πω!
4.4kg έβγαλε ένα πρόχειρο Google search. ΤροφαντούλαΣούπερ όλα αλλά βαριά ... πολύ βαριά.
4.4kg έβγαλε ένα πρόχειρο Google search. Τροφαντούλα
Χμμ. Δεν την έχω ζυγίσει. Πάνω από 4 σίγουρα. Θα το δω αύριο.Πόσο ζυγίζει η esp σου??
Είχε ένα κολλητό φιλαράκι, την πούλησε πέρυσι. Πήρε πίσω τα λεφτά του και λίγα ακόμα. Δε με βόλεψε ποτέ στο χέρι, δεν ξέρω. Είναι και υποκειμενικό βέβαια. Μου αρέσει που είναι satin και όχι gloss finish στη συγκεκριμένη.Αυτή είναι μια Gibson Les Paul Studio Worn Brown (είχε κυκλοφορήσει και σαν Vintage Mahogany νομίζω στην Αμερική) του Δεκέμβρη 2008. Αγοράστηκε καινούργια τον Ιούνη του 2009 και έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εμένα, γιατί είναι η πρώτη μου «καλή» κιθάρα, η πρώτη μου Les Paul και η πρώτη μου Gibson. Επίσης και μοναδική Gibson, μέχρι στιγμής. Επιπλέον, αργότερα το 2009 γεννήθηκαν οι γιοί μου, ήταν μια σημαντική χρονιά για μένα.
Η πρώτη εικόνα είναι, προφανώς, με τα μαύρα πλαστικά και οι επόμενες, αφού βγήκαν τα καπάκια από τους μαγνήτες και αλλαχτήκαν τα πλαστικά σε κρεμ. Έχουν αλλαχτεί / αναβαθμιστεί (αυτό είναι υποκειμενικό) τα πάντα πάνω της, εκτός από τα κλειδιά. Η γέφυρα και το tailpiece είναι Faber (locking), τα ηλεκτρονικά έχουν γίνει… παραδοσιακά από το PCB που είχε (500k CTS pots) και οι μαγνήτες είναι Sheptone Javalinas ( τους οποίους είχα σκόπιμα παραγγείλει double cream κάτω από τα καπάκια).
Είναι κιθάρα που, προφανώς, δεν πωλείται. Και κάνει αυτόν το ‘70s / early ‘80s blues rock / hard rock ήχο, τόσο καλά. Δεν είναι η καλύτερη κιθάρα που έχω (θα ποστάρω και άλλες) αλλά κάθε φορά που παίζω μαζί της, νιώθω «σπίτι μου».
Προβολή συνημμένου 47228
Προβολή συνημμένου 47229
Προβολή συνημμένου 47230
Προβολή συνημμένου 47231