Gear List

Οσο σεις χαζευετε αλλος παταει κουμπια
μπα... πατησα κι εγω αλλα το deal μου ηταν full αντιεμπορικο . 

kanω κι εγω μια ενημερωση, διοτι μετετρεψα πριν κανα μηνα την sh tele μου σε ss tele. αλλαχτηκε μονο ο humbucker. Και ο συνδυασμος ειναι bridge fralin vintage low output a3 και neck fremeditis a5 περιπου 7,2 output. προφανως αλλαχτηκε και το pickguard . Δείτε τη φωτο κατω και τη φωτο στο προφιλ να συγκρινετε. Μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης ειμαι περαν του δεοντος ικανοποιημενος.

custom dukas tele.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η γυναίκα μου με έχει περιορίσει στη μία κιθάρα τον μήνα...
σου χει βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι. 

παιρνετε πεταλια. δεν φαινεται ποια ειναι τα καινουρια, ποια μπαινουν ποια βγαινουν....

σου χει βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι. 

παιρνετε πεταλια. δεν φαινεται ποια ειναι τα καινουρια, ποια μπαινουν ποια βγαινουν....
Το χει πιασε το νοημα ο Γιωργης ??? Μην αγχωνεσαι  αυτος μας οδηγει…???

Ρε σεις, δεν θέλω κουβέντα για τον Γιώργο (gkourmoul1).

Ο άνθρωπος κάνει παιδιά για να τους παίρνει δώρα κιθάρες λέμε.

Τώρα ψήνει και το επόμενο, κάποια κιθάρα θα έχει βάλει στο μάτι πάλι.

Respect!

Πεταλιέρα δίχως 1) phaser, 2) tremolo-vibrato, 3) chorus, είναι σαν γύρος πίτα  (άντε καλά σουβλάκι...) χωρίς τζατζίκι, ντομάτα και πατάτες!  Άνοστη.....

Πεταλιέρα δίχως 1) phaser, 2) tremolo-vibrato, 3) chorus, είναι σαν γύρος πίτα  (άντε καλά σουβλάκι...) χωρίς τζατζίκι, ντομάτα και πατάτες!  Άνοστη.....
To chorus ειναι οι πατατες

Ναι, όπως όλα τα φίλτρα.
ekana πριν λιγες μερες το τεστ με το phase 90. στην αλλη μου πεταλιερα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, ειναι μονιμα το phaser μετα τα drives( multipedal του jam). Τελοσπαντων και στις 2 θεσεις μαρεσε kai πιο ζεστο. απλα στην αρχη μου φαινεται πιο διακριτικο. και απο οτι διαβαζω μισοι το δουλευουν ετσι, μισοι αλλιως.

εγώ ξέρω ότι όλα τα modulation πάνε στο τέλος

Το phaser είναι filter  όπως το wah.

Επίσης στο τέλος πάει το delay (αν υπάρχει και πετάλι reverb πάει φυσικά αυτό στο τέλος)

έχεις δίκιο, φίλτρο είναι, κακώς πολλά προγράμματα το έχουν στα modulation (εντάξει κάνει modulation αλλά δεν το κάνει με διαχείριση χρόνου), αλλά πιστεύω ότι πριν από ένα drive θα χαθούν όλες οι λεπτομέρειές του

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back