Gear List

fuzzman είπε:
Ας προσθέσω και την καινούργια μου strat!

;) :D ;D
Μεγάλε καλορύζικια και καλόπαιχτη.

Τι γράφει στο headstock γιατί δεν μπορώ να το διαρίνω?(απλά από περιέργεια  ;D)

kbasilis είπε:
Μεγάλε καλορύζικια και καλόπαιχτη.

Τι γράφει στο headstock γιατί δεν μπορώ να το διαρίνω?(απλά από περιέργεια  ;D)
Loukakis Handcrafted instruments

;)

ομορφα και ενιαφεροντα ολα αυτα....θα με ενδιεφερε ομως πιο πολυ να μαθω πως χρησιμοποιουνται τα καλουδια που μαζεψαμε ολοι στις γωνιες των δωματιων μας...ελπιζω να μην παρεξηγηθω,συχνα ομως , ο κιθ. εξοπλισμος γινεται αυτοσκοπος και ξεφευγουμε πολυ απ το main subject που ειναι η ιδια η μουσικη και κυριως η δικια μας μουσικη..αν εχετε φιλοι μου λοιπον καποιο προσωπικο υλικο ετοιμο και δημοσιευμενο, παρακαλω στειλτε λινκ και μετα χαρας να ακουσουμε!!!

Slither είπε:
θα με ενδιεφερε ομως πιο πολυ να μαθω πως χρησιμοποιουνται τα καλουδια
Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά...και μένα θα με ενδιέφερε πώς χρησιμοποιείς εσύ τα δικά σου καλούδια...διότι, πως να το κάνουμε...με ένα post και χωρίς να έχεις *συστηθεί*  η ερώτηση σου δεν θα απαντηθεί εύκολα. Με ένα search στο forum, θα βρεις μουσική από αρκετούς από εμάς...ώστε να μας κρίνεις εκ του ασφαλούς. ;)

Aναβαθμιση Εξοπλισμου :

Guitar: Gibson SG Standard (σεταρισμενη σε C με 11αρες)

Amp: Marshall JCM 2000 DSL 401

Pedalboard : Pedal Pad MPS XL

Pedals : Korg Pitchblack - Ernie Ball VP Jr - Fulltone Clyde Deluxe - Fulltone Mini Deja Vibe 2 - Wren & Cuff Box Of War - Mad Professor Forest Green Compressor - Mad Professor Litle Green Wonder - Homebrew Electronics Detox EQ - Strymon Bluesky Reverberator - Strymon El Capistan dTape Echo - DLS TR1 - ISP Decimator - Boss RC 3

ΚΙΘΑΡΕΣ: 1) Nick Tabakis (N.T.Handmade Guitars) - "Blossom"

2) g&L ASAT Classic Bluesboy Semi-Hollow Custom.

3) g&L Comanche custom.

4) Greco SA-450 1972 Model

5) Cort Yorktown with handmade pickups by Nick Tabakis

6) Ibanez - J Custom

7) Larrivee LV-09

8) Cuenca classical guitar

aMPS:  1) fender - Deluxe Reverb 

2)  bLacKsTAR - HT5-R

pEDAls: 1) dAmage Control- Glass NeXus

2) POD -XT

3) Jam - Delay Llama+

4) Jam - Tube Dreamer 88+

5) Ηughes and Kettner - Tube Factor

6) Blue Pedals - Air Tone BooSter

7) Blue Pedals - Plexi 60's +

8) Dunlop CryBaby mod.by Blue Pedals

9) Blue Pedals - Tuber

10) Boss - DD3 (Made in Japan)

11) Jam - Waterfall

12) Digitech - Whammy

13) Hermida - Zendrive

14) tc electronic - polytune

καλώδια: george l's και Cordial

ομορφα και ενιαφεροντα ολα αυτα....θα με ενδιεφερε ομως πιο πολυ να μαθω πως χρησιμοποιουνται τα καλουδια που μαζεψαμε ολοι στις γωνιες των δωματιων μας...ελπιζω να μην παρεξηγηθω,συχνα ομως , ο κιθ. εξοπλισμος γινεται αυτοσκοπος και ξεφευγουμε πολυ απ το main subject που ειναι η ιδια η μουσικη και κυριως η δικια μας μουσικη..αν εχετε φιλοι μου λοιπον καποιο προσωπικο υλικο ετοιμο και δημοσιευμενο, παρακαλω στειλτε λινκ και μετα χαρας να ακουσουμε!!!
σωστος!!!! +1

wyndorf είπε:
σωστος!!!! +1
Από πότε; Το θέμα είναι gear list απλά... Ας μας κάνει τι τιμή ο φίλος που ζητάει να μας κρίνει, να μοιραστεί πρώτα τη μουσική του...και μετά τον βαθμολογούμε με +1 και +2...

καλα ενταξει μην βαρας ντε :).....απλα μου αρεσε αυτο που ειπε.....θελω να πιστευω οτι το ειπε καλοπροερετα, για να ακουσει καμμια μουσικη........ easy now  ;D

wyndorf είπε:
καλα ενταξει μην βαρας ντε :).....απλα μου αρεσε αυτο που ειπε.....θελω να πιστευω οτι το ειπε καλοπροερετα, για να ακουσει καμμια μουσικη........ easy now  ;D
Είναι πολύ εύκολο, έαν είναι καλοπροαίρετος... επάνω δεξιά το search ή στη κατηγορία clips.  ;)

Και μακάρι να περάσει και το Νέστορα σε κριτικές ;D

wyndorf είπε:
εδω εχεις ενα δικιο........ ;)
Εχω και άλλο ένα δίκιο... Εγώ ας πούμε δεν είμαι μουσικός αλλά συλλέκτης. Δεν δικαιούμαι να δείξω τη συλλογή μου; ;)

ΥΓ. Στο 3-0 τελειώνει το μάτς ;D

marathon είπε:
Εγώ ας πούμε δεν είμαι μουσικός αλλά συλλέκτης.
Όταν διαβάζω τέτοιες π@π@ριές τρελαίνομαι.

Είσαι και παραείσαι μουσικός, και πολύ καλός μάλιστα.

fusiongtr είπε:
Όταν διαβάζω τέτοιες π@π@ριές τρελαίνομαι.

Είσαι και παραείσαι μουσικός, και πολύ καλός μάλιστα.
Να μην τρελλάνεσαι. Εχω 15-20 φυσικά έγχορδα που τα έχω αγοράσει από διάφορα ταξίδια. Τα έχω στο τοίχο και τα βλέπω...δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D

Αφού έχω σαχλόφωνο ;D ;D

marathon είπε:
Τα έχω στο τοίχο και τα βλέπω...δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D
Γιατι ασχημα ειναι για ντεκορ? ;D

Οσο για τα σιταρια αμα δεν σ ακουσω δεν πιστευω!

Κλιπαρε! ;D ;D

Χρονια πολλα!

marathon είπε:
δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D
Κι αυτό σε κάνει απλά συλλέκτη και μη-μουσικό (κόλλησα εγώ ;D ;D)?

Κι εμένα μου είχαν φέρει δώρο μιά φλογέρα από την Αράχωβα (αυτή για τους τουρίστες) κάποτε, αλλά ποτέ δεν έμαθα να φυσάω. ;D ;D ;D ;D

Edit: Άμα κάνω προπόνηση στο φύσημα σήμερα και ανεβάσω κλίπσ ;D ;D θα με τσακίσει ο Νέστορας. ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back