- Πόντοι
- 48
Μεγάλε καλορύζικια και καλόπαιχτη.fuzzman είπε:Ας προσθέσω και την καινούργια μου strat!
![]()
;D
Τι γράφει στο headstock γιατί δεν μπορώ να το διαρίνω?(απλά από περιέργεια ;D)
Μεγάλε καλορύζικια και καλόπαιχτη.fuzzman είπε:Ας προσθέσω και την καινούργια μου strat!
![]()
;D
Loukakis Handcrafted instrumentskbasilis είπε:Μεγάλε καλορύζικια και καλόπαιχτη.
Τι γράφει στο headstock γιατί δεν μπορώ να το διαρίνω?(απλά από περιέργεια ;D)
Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά...και μένα θα με ενδιέφερε πώς χρησιμοποιείς εσύ τα δικά σου καλούδια...διότι, πως να το κάνουμε...με ένα post και χωρίς να έχεις *συστηθεί* η ερώτηση σου δεν θα απαντηθεί εύκολα. Με ένα search στο forum, θα βρεις μουσική από αρκετούς από εμάς...ώστε να μας κρίνεις εκ του ασφαλούς.Slither είπε:θα με ενδιεφερε ομως πιο πολυ να μαθω πως χρησιμοποιουνται τα καλουδια
σωστος!!!! +1ομορφα και ενιαφεροντα ολα αυτα....θα με ενδιεφερε ομως πιο πολυ να μαθω πως χρησιμοποιουνται τα καλουδια που μαζεψαμε ολοι στις γωνιες των δωματιων μας...ελπιζω να μην παρεξηγηθω,συχνα ομως , ο κιθ. εξοπλισμος γινεται αυτοσκοπος και ξεφευγουμε πολυ απ το main subject που ειναι η ιδια η μουσικη και κυριως η δικια μας μουσικη..αν εχετε φιλοι μου λοιπον καποιο προσωπικο υλικο ετοιμο και δημοσιευμενο, παρακαλω στειλτε λινκ και μετα χαρας να ακουσουμε!!!
Από πότε; Το θέμα είναι gear list απλά... Ας μας κάνει τι τιμή ο φίλος που ζητάει να μας κρίνει, να μοιραστεί πρώτα τη μουσική του...και μετά τον βαθμολογούμε με +1 και +2...wyndorf είπε:σωστος!!!! +1
Είναι πολύ εύκολο, έαν είναι καλοπροαίρετος... επάνω δεξιά το search ή στη κατηγορία clips.wyndorf είπε:καλα ενταξει μην βαρας ντε.....απλα μου αρεσε αυτο που ειπε.....θελω να πιστευω οτι το ειπε καλοπροερετα, για να ακουσει καμμια μουσικη........ easy now ;D
Εχω και άλλο ένα δίκιο... Εγώ ας πούμε δεν είμαι μουσικός αλλά συλλέκτης. Δεν δικαιούμαι να δείξω τη συλλογή μου;wyndorf είπε:εδω εχεις ενα δικιο........![]()
Όταν διαβάζω τέτοιες π@π@ριές τρελαίνομαι.marathon είπε:Εγώ ας πούμε δεν είμαι μουσικός αλλά συλλέκτης.
Να μην τρελλάνεσαι. Εχω 15-20 φυσικά έγχορδα που τα έχω αγοράσει από διάφορα ταξίδια. Τα έχω στο τοίχο και τα βλέπω...δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;Dfusiongtr είπε:Όταν διαβάζω τέτοιες π@π@ριές τρελαίνομαι.
Είσαι και παραείσαι μουσικός, και πολύ καλός μάλιστα.
Γιατι ασχημα ειναι για ντεκορ? ;Dmarathon είπε:Τα έχω στο τοίχο και τα βλέπω...δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D
Κι αυτό σε κάνει απλά συλλέκτη και μη-μουσικό (κόλλησα εγώ ;D ;D)?marathon είπε:δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D