Η ευκολη απάντηση ειναι οτι ρώτησα μεσα σε εναν χώρο που συχνάζουν μουσικόφιλοι.mediumswing είπε:όσες φορές βλέπω τηλεόραση, αυτή την εικόνα βλέπω να προσπαθούν να περάσουν όλοι. Από τον Πρετεντέρη και το Λαζόπουλο μέχρι τον Μαμαλάκη. Εσύ γιατί κόλησες με τον Θεοφάνους;
Η αλλη πλευρά ειναι οτι όσους ισχυρογνώμονες κι αν εχω συναντήσει, ο Θεοφάνους με σόκαρε με την συμπεριφορά του. Ίσως απλώς να ειναι ενα ψώνιο, περα απο την δουλεια του. Αλλα η σκηνή οπου νεαρος ροκάς ξαφνιασμένος απο την κριτική του συνθέτη, ζητάει τον λόγο της ολοκληρωτικής αποριψης του ως τραγουδιστή θα μου μεινει αξέχαστη λόγω της απάντησης που έλαβε.
- Θεοφάνους: "Αλήθεια το λες? Ρωτας εμενα πως ξερω αν εχεις φωνή? Τοτε εχεις ενα πολυ μεγαλο οχι απο εμενα...".
Αυτο λεγεται 'καλαμι'; Λέγεται 'Δεν ξερω γιατι δεν εχεις φωνη, μη με απασχολείς'; Λέγεται 'ειναι η δουλεια μου & σώπα'? Το πιο τραγικό ειναι οτι αργότερα τον ίδιο ακριβώς διαγωνιζόμενο, τον αποκάλεσε μεγαλο ροκ σταρ & δηλωσε οτι δε θα μπορουσε να το απορρίψει απο το x-factor... με αποτέλεσμα να διωχτεί μια κοπέλα που προσωπικά θα έβαζα το χερι στη φωτια οτι ως φωνή ήταν κλάσεις ανώτερη του αντιπάλου της.
Δε ξερω ποσοι θα καταλαβουν αυτα που είπα. Δεν θελω να πιασετε τα λογια μου σαν αναφορα στην συμπεριφορα. Αλλα σαν εναν προβληματισμό ως προς το επίπεδο της μουσικής κρίσης του συνθέτη που πολύ θα ήθελα να μαθω πως συμβαδίζει με το επιπεδο της δουλειάς του. Προσωπικά ακούω όλα τα σχόλια σας μεχρι τωρα & ειναι αξιόλογα ειδικά τα ontopic.
Υ.Γ. Κάπου υπήρξε αναφορα μου στο αν εχει οικονομικη αναγκη ο συνθέτης αυτος. Ερωτήθηκα για το πως μπορω να ξερω κατι τετοιο. Ο ίδιος έχει δηλώσει οτι δεν εχει αναγκη να τα 'παιρνει' απο καλλιτεχνες για να τους γραψει δίσκο. Με μια τετοια δηλωση του μου σχηματισε την δυνατη εντυπωση οτι ειναι υπερανω αμοιβών.