Funny stuff

Status
Not open for further replies.

Το funny δεν ειναι το βιντεο, αλλα τα σχολια κατω απο το βιντεο.

cobain.gif

?

we eill make America METAL again αχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι μωρέ, παίζει και να πέθανα αλλά εσείς στα παπάρια σας. Συνεχίστε να παίζετε και να με κοιτάτε με το βλέμμα του κατατονικού βραδύποδα, σαν καλοί χριστιανοί.

Aκριβώς τα ίδια φορούσα κάπου μεταξύ 84-88. Να τα λέμε κι αυτά

Και εγώ (αν εννοείς βέβαια κουστούμι και καμπαρντίνα).

Στις ΗΠΑ το είχα υιοθετήσει και έβρισκα και φοβερά vintage ρούχα στα second hand stores (έχω ακόμα μερικές φοβερές γραβάτες)

Δυστυχώς μετά επέστρεψα στην Ελλάδα κάπου στα 90s και με παρέσυρε η μετριότητα και η...αριστεροβαλκανιλα του ... περιβάλλοντος και άρχισα και εγώ να ντύνομαι σαν υπερφυσικός μπεμπες ? να φανταστείς είναι τέτοια η ΚΑΤΑΝΤΙΑ μου που το καλοκαίρι έφτασα ακόμα και βερμούδα με πέδιλα να φοράω στην ΠΟΛΗ (αν είναι δυνατόν...)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελπίζω μόνο να εννοείς αυτά που φοράει ο Κάρυ Γκράντ, γιατί αν φορούσες τα άλλα ....
Kάτσε να βρω τη φωτό, όπου σαν νορμάλ 8χρονος στα βαθιά 80s φορούσα topcoat και homburg για να παίξω στην πλατεία πετροπόλεμο.

Δυστυχώς μετά επέστρεψα στην Ελλάδα κάπου στα 90s και με παρέσυρε η μετριότητα
Είναι πασίγνωστο ότι στο Ελληνιστάν η λέξη αισθητική σημαίνει αυτή που πας και κάνεις τα νύχια σου σαν της Τζάκι Τζόινερ Κέρσι.

που το καλοκαίρι έφτασα ακόμα και βερμούδα με πέδιλα να φοράω στην ΠΟΛΗ (αν είναι δυνατόν...)
Πες μου σε παρακαλώ ότι έχεις φωτογραφίες...  :classic_biggrin:

Πες μου σε παρακαλώ ότι έχεις φωτογραφίες...  :classic_biggrin:

Άστα...με είδε ο Yameth ευτυχώς ήταν ευγενικός και διακριτικός και δεν έβγαλε φωτό..... ?

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back