• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νικ Τρίκερ new stuff

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fusion cos gkourmoul ειναι κανεις εδω????

μηλιτης πουρακι back in the saddle coverακι! παιδες δεν γραφετε εγινε τιποτα???? dimsonic...

23 hours ago, Nick Tricker said:

μηλιτης πουρακι back in the saddle coverακι! παιδες δεν γραφετε εγινε τιποτα???? dimsonic...

Αυτό μου ακούγεται καλύτερα, αρκεί να μην μουρμουρίζεις από πανω.

Εξέλιξε το κομμάτι πρώτα και μετά τα βρίσκεις με τη φωνή.

... σου ή σας;

σου.. εννοείται.. μα ξέχασαν οι ελληνες την μητρική τους και κυρίαρχη διάλεκτο.... απο τρίπολη μέχρι γρεβενα....

χεχεχ βλεπω παντού διαφημίσεις για το βιβλίο εκμάθησης της βλάχικης γλώσσας, έτσι μου έρχεται να γράψω ένα βιβλίο επαναεκμάθησης "υπενθύμισης" σαρακάτσανικων για αυτούς που τα ήξεραν αλλά τα ξέχασαν.

Αν δεν υπήρχε αυτή η τεράστια διαφορά στις εντάσεις του κομματιού και αυτού που παίζεις και

αν δεν υπήρχε μια καθυστέρηση σ αυτό που παίζεις (που υποψιάζομαι ότι μάλλον είναι κάποιο είδος latency), τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.

Νομίζω πιό σωστό είναι να βρείς ένα απλό backing track σε 12μετρο να παίξεις λίγο πιό βασικά πράγματα.

Και δες το θέμα με τις εντάσεις. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη τι γίνεται

Αυτό μου ακούγεται καλύτερα, αρκεί να μην μουρμουρίζεις από πανω.

Εξέλιξε το κομμάτι πρώτα και μετά τα βρίσκεις με τη φωνή.
dimsonic! ευχαριστω για την απαντηση. και στα δυο που ειπες εχεις δικιο. στο cover η ενταση του backing ειναι λιγο μεγαλυτερη απο τη κιθαρα(το παιξιμο οχι τοσο καλο, το smells ειναι καλυτερο, η αρχη ειναι ομως), το junkie καπως τρωγετε, αν φυγη το μουρμουριτο οπως λες. το παιξιμο καλο απλο, αλλα εχω τα φοντα να το εξελιξω  και με τη φωνη επισης  

Δεν βαρέθηκες να ... γράφεις το απόψεις με η;
ενταξη βρε νεστορα τις προσπαθειες μου κανω, μαρεσει! και οτι ανεβαζω στο yt το ανεβαζω και εδω. σε λιγο καιρο θα ειμαι εξελιγμενος πολυ

περιμενω αποψης απο fusion! και cos! για τα backing και τα cover, πιο πολυ το smells, το saddle δεν ειναι τοσο καλο. περιεργο μου φανηκε ανεβασα τοσα βιντεο και καμια απαντηση(λεω, μηπως εκανα τιποτα?) καλα που απαντησε ο dimsonic

τα ακούμε όλα

Μη στεναχωριέσαι.

Λέμε όταν βλέπουμε μια πρόοδο, ή κάτι που θέλει διόρθωμα.

Εσύ τη δουλειά σου

δεν μπορώ να εκφράσω απόψης για κιθάρα.

Παίζω κιθάρα χειρότερα από εσένα.

παίξε πλήκτρα να σου πω

• Like
Reactions: rgxinap
ριξτε μια ματια και στο blog μου κατω στην υπογραφη

δεν μπορώ να εκφράσω απόψης για κιθάρα.

Παίζω κιθάρα χειρότερα από εσένα.

παίξε πλήκτρα να σου πω
Μμμ...βάζεις ιδές άρχοντα ?

• Haha
Reactions: cos_dr
εχουμε πολυ δουλεια ακομη μροστα μας

Τρίκερ κάνε Mono tracks στο πρόγραμμά σου, όχι στέρεο!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα