• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νικ Τρίκερ new stuff

Νίκο, έμαθες τα πατήματα, και στο περίπου τον ρυθμό. Τώρα να δουλεψεις το δεξι σου χέρι να παίζει λιγότερα από όσα πρέπει, για να φτιάξει και ο ήχος. Πχ στο τελευταιο ριφ, εάν το ακούσεις κάμποσες φορες και το δεις σε βίντεο, θα παρατηρήσεις ότι το δεξί δεν παίζει συνέχεια όλες τις χορδές σαν power chords. Δούλεψε πιο πολύ στην λεπτομέρεια.

Κυρ Νικ Τρίκερ μου θέλω να μου κάνεις μια χάρη.

Θέλω να συμμετέχεις στα παρακάτω, να παίξεις από πάνω ότι γουστάρεις και να το ανεβάσεις να το ακούσουμε.

Ειλικρινά σε παρακαλώ.

Δεν έχει σημασία ότι δεν σου αρέσει το είδος, θέλω να το παλέψεις, και ότι βγει.

Εκεί θα φανεί πραγματικά η πρόοδός σου, που ξέρω και ακούω ότι υπάρχει.

Παίξε εσύ και μην σε νοιάζει τίποτα.

Έλα στην παρέα μας.

i do stuff. αποψης για το συγκεκριμενο

1 ώρα πριν, Nick Tricker είπε

i do stuff. αποψης για το συγκεκριμενο

μας βλέπω για ντουέτο.?

Μπράβο πάντως φίλε, για εμένα έχεις βελτιωθεί πολύ και στην ηχογράφηση και στην κιθάρα.

Αυτό μετράει, η προσπάθεια και η βελτίωση.

Όχι σκέτα βρε Νικ.

Βάλε και κανένα τυμπανάκι, να ακούγεται καλύτερα.

Πάντως νιμόζω* ότι το καταλαβαίνεις κι εσύ ότι πας καλύτερα.

*νομίζω στα γιαπωνέζικα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: rgxinap
@Nick Tricker Κάπου είδα ότι παίζεις με Amplitube, σωστά?
Κάτω αριστερά έχει αυτό το εικονίδιο που λέει INPUT 1. Αν το πατήσεις θα πάει INPUT 2 ή STEREO, εξαρτάται από την κάρτα ήχου σου. Δοκίμασέ το να δεις αν μπορείς να βρεις σε ποια ρύθμιση σου βγαίνει και από τα 2 ηχεία!
image.png

Nick συνέχισε να κάνεις αυτό που αγαπάς και σε γεμίζει!  Ήδη έχεις βελτιωθεί σε σχέση με τα πρώτα video που είχες ανεβάσει. 

Θα πρέπει όμως να επιμείνεις,  να έχεις υπομονή και να βάλεις σιγά σιγά το θεωρητικό κομμάτι στην εξίσωση. 

Συνέχισε να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί! 

χαιρετω την παρεα! περιμενω αποψης!

3 λεπτά πριν, Nick Tricker είπε

χαιρετω την παρεα! περιμενω αποψης!

Δεν βαρέθηκες να ... γράφεις το απόψεις με η;

καμια αποψη ρε παιδια για τα τρια τετλευταια βιντεο! το πρωτο ακουγετε σαν επαγγελματικο??. θα ανεβασω κιαλλο. αλλα χωρις αποψης και σχολια?...???επομενω βημα κοματια κανανονικα με backing

• Like
Reactions: rgxinap
ειναι κανεις εδω...??????

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα